2009 Kasm Anneleri

selam muredacım oglus uyurken bende uyuyayım ya basım catlıyo ıkı saat yoplasan uyudk

bizim 2 ayımızı doldurduk biliyosunuz.Bugün sabahtan anasağlığına gittik ayyyy 3 yerinden aşı yaptılar bebeme yaaaa akannehir 2 bacağından bide kolundann abowww sinir oldum allahtan oğlum ağlamıyoda ilk batırınca bi bağırıyo hemen susuyoo ama ben deli oldum vallaamafoldumben.
sonrada dr.umuza gittik oda rota aşısını yaptı allahtan o ağızdanmış zemuszemus
oğluşum 5350gr.61cm olmuş kilomuza yine olması gerekenden fazla dedi akannehirakannehir
15 gün daha sabretceksin dedi kolik içinde 15 gün sonra bıçak gibi kesilicek ve ikinizde acayip rahatlıcaksınız dedii :lepi::lepi: :Saruboceq:

allahtan tek dileğim şu aşılar ateş yapmasın yaaa
:Saruboceq:

bizimkide kokii hacı bende koklayarak anlıyom hatta koklamaya bile gerek yok kokusu burnuma kaa geliiii:roflol::roflol::roflol:
ayneen haa kaydirigubbakcemile3
normal kaka kokusundan farklı bşr kaka olurmuş
dün yarem dediydi
sümüksü olursa bağırsaklarda amip olurmuş deyü benimde aklıma takıldı şincik
ilaç vermişler ama hala geçmemişCADIARZU
yok kız o yuttuğu balgam da olabiliyomuş valla bizimki baştan beri sümüksü
o normal bence ben sordum dra bişey demedi

ooohh egemize bak maşallaaaahhhhhh ay inş. ateş olmaaz
biz de gitcez 7sindee
5 kilo olmuşuzdur deyü tahmin ediyom boyumuz da 62 sanırsam

anam benim kız bişeler annatıp durii kaç saattir yaa
şimdi de uyuyamadım diye ağlıcak mannakkk uykun var uyu madem ne konuşup duruyon

abaaooooo bende onu diyecedim eda 3 yerinden aşı yapacaklar deyüüü
inşallah ateşi olmaz zira yandın hacı
kilosu boyu çok güzel maşallah selvi boylu olcek paşa

bizimki hep kokuyodu bee ben altını koklayarak anlıyom kaka yaptıını kokmaması mı lazımkii
benimkinin kokmuyo nan. misler gibi mıçıyo benim oğlan

keşke aşıya gitmeden ateş düşürücü verseydin ben öyle yapacam aşıya gitmeden yarım saat önce şurup verecem dr öyle dedi o zaman rahat oluyormuş. umarım egeye ateş yapmaz

masallah egeme kocaman olmus :)
ayy benimde korkulu rüyam bu asılar yaa cocukların huyu tamamen degişiyor diyorlar
inş. atessiz atlatırsınız bizde 5.de gidicez bakalım

kızlar benimkinin yanına oyuncak at koydum. bakıp bakıp gülüyo benim saftirik oğlum. şu oyun halılarından alma vakti geldi sanırsam

oyy canım geçmiş olsun inşallah ateşlenmez bol bol emzir anası
bide bu kolik ne ben anlayamadımCADIARZU

mrb eda. benim bebeğime en yakın seninki sanırsaam. benim bebişte 2.5 aylık. bizde 2. ay aşılarını yaptırdık. aşıdan 8 9 saat sonra ateşi çıktı biraz. yarım kaşık ateş düşürücü verdim. fazla giydirmedim o gece boyunca serin tutmaya çalıştm

ooohh egemize bak maşallaaaahhhhhh ay inş. ateş olmaaz
biz de gitcez 7sindee
5 kilo olmuşuzdur deyü tahmin ediyom boyumuz da 62 sanırsam

opuyorumnanaktan mersi cnmm opuyorumnanaktan
nan benimkine çok kilosu diyoo dr.. sizinkileri görse açlık grevine sokcak haa :roflol::roflol:

abaaooooo bende onu diyecedim eda 3 yerinden aşı yapacaklar deyüüü
inşallah ateşi olmaz zira yandın hacı
kilosu boyu çok güzel maşallah selvi boylu olcek paşa

hee gı 3 yerinden delindi oğluum :sinifsinif:
:lepilcek yaa babasına çekcek anasına deell :Saruboceq:

keşke aşıya gitmeden ateş düşürücü verseydin ben öyle yapacam aşıya gitmeden yarım saat önce şurup verecem dr öyle dedi o zaman rahat oluyormuş. umarım egeye ateş yapmaz

cnm ateşi çıkmadan asla verme dedi benim dr. akannehirakannehir

masallah egeme kocaman olmus :)
ayy benimde korkulu rüyam bu asılar yaa cocukların huyu tamamen degişiyor diyorlar
inş. atessiz atlatırsınız bizde 5.de gidicez bakalım

inşallah bakalımm kenyam :Saruboceq:

rota aşısını yaptırakmı yaa
edacım aşıyı senmi aldın eczaneden

yok zeytünüm dr. yaptı :hulya: valla çok önemlimiş bi araştırın derim ben :lepi:

oyy canım geçmiş olsun inşallah ateşlenmez bol bol emzir anası
bide bu kolik ne ben anlayamadımCADIARZU

inşalalh cnmm :Saruboceq:
kolik şiddetli gaz sancısı işteee akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…