2009 Kasm Anneleri

slm cnmm gizli gizli dikizliydin ha sen biziii :mymeka: nasıl sabrettin gıı :dilcikar:

bende öle yapcam cnm ölçüyom arada ateşinii bakalımm olmasın inşalalhh :Saruboceq:

bide biz bu rota aşısı çin geç mi kaldık acaba?

sanırım geç kaldın çünkü aşıların vurulduğu gün içinde yapılıyomuş ama her dr.da başka bişe diyo cnm bi araştır istersen opuyorumnanaktan

seninkinin doğum tarihine cnm bizim 22 ekimm kaydirigubbakcemile2

tabi tabi rota aşısını mutlaka yaptırın bence ben yaptıracam rota virüsü çok kötü bişe arkadaşımın çocukları yakalndıydı o virüse bir yaz boyu çekti o hastalıktan çok fenaydı bulaşıcıda bişe

inşalalh cnmm :Saruboceq:
kolik şiddetli gaz sancısı işteee akannehirakannehir

heee ben onu bilmiyodum ya gaz sancımız yok çok şükür allah kolaylık versin canım

anam benim paşa uyurken yemek yapıyım hemen ben hoşçakalın bayanlar bi uğradım öyle zaten 4 de yattım yine -tatlicadiarzu- şaftım kaydı valla 2 gündür

masallah egecige canim. insallah gecer edacim da hepimiz rahat ederiz ya.akannehir

anam benim kız bişeler annatıp durii kaç saattir yaa
şimdi de uyuyamadım diye ağlıcak mannakkk uykun var uyu madem ne konuşup duruyon

kızlar benimkinin yanına oyuncak at koydum. bakıp bakıp gülüyo benim saftirik oğlum. şu oyun halılarından alma vakti geldi sanırsam

di mi ya? uyu gitsin iste.kaydirigubbakcemile3

oglusun odasini supureyim dedim. kizi aldim abisinin yatagina yatirdim, daha oglusun odasini supurmeyi bitirmeden uyudu kaldi. cok tuhaf bu bebeler ya, normalde uyanir diye uyurken acmiyorum makineyi, kiz acikken horul horul uyudu. bende hazir rahatsiz olmuyo diye tum evi supuruverdim.zemuszemus

bu ikinci asi icin bizim doktor, hepsini iceren altili tek doz yapalim, yavruyu bi kere delelim dedi. tabi ucretli yaptircaz ama bize mantikli geldi. kac kere delmelerine dayanamiyorum ya.:sinifsinif:

al işte ben malımı bilmemmiii bastı yaygarayı anaam zor uyuttum kucamdaa bi de bu huy çıktı yaaa

bu ikinci asi icin bizim doktor, hepsini iceren altili tek doz yapalim, yavruyu bi kere delelim dedi. tabi ucretli yaptircaz ama bize mantikli geldi. kac kere delmelerine dayanamiyorum ya.:sinifsinif:

hee gıı varsa öle bişe onu yaptır yaaa :sinifsinif:

bu arada siftahlar yapilmis.:jeyyar: tebrik ederim.vereliniortak

ben hala tedavimin bitmesini bekliyorum.:sinifsinif:

ben daha yapmadım gı siftah neeyynnn :kedi:laelaelaelaelae

al işte ben malımı bilmemmiii bastı yaygarayı anaam zor uyuttum kucamdaa bi de bu huy çıktı yaaa

sus nan sende bebe hep uyusun sus pus otursun istisin heeeee :mymeka:
biz napak gııı düdükk :mymeka:

ebişim ordamısın nan
gelsene yaaaaaa
şu çörek otu yağını hala kullanıyonmu
nasıl
anlatda eşim alınca bende kullanam
dün geberdik kızla ben
ne gaz varya çıkar çıkar bitmiyy

taam hacı sustumm :kedi:
sen de git egenin fotosunu koy dra giderken ne giymiş görelimm zemuszemus

benim gribim gecmedi yaa esimde gece calısıyo bugun o kök zencefili almak için cıkamam bebiş hasta olur bu defa yaa ben bi daha ıhlamur içem en iyisi yaaa

bu rota asısı canlı aşı oldugu için yarım saat içinde yapılması gerekiyormus birde heryerde bulunmuyormus bende ayın 5 ine kadar buldurucam

edoş nan kaça yapıldı rotaaaaa

valla canikom egeminde özel sağlık siğortası var bilmim heç parasınıı :kedi:

taam hacı sustumm :kedi:
sen de git egenin fotosunu koy dra giderken ne giymiş görelimm zemuszemus

sus hee şöleee Çok üzgünüm çoook

dünkü kıyafelen götürdüm gıı oraya buraya koyuyoz diye sevmiim gelince soydum üstünü giydirdim yenileriii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim gribim gecmedi yaa esimde gece calısıyo bugun o kök zencefili almak için cıkamam bebiş hasta olur bu defa yaa ben bi daha ıhlamur içem en iyisi yaaa

ahh cnm çok geçmiş olsuunn opuyorumnanaktan

cerin nasıl oluyomuş kız bu olay... benim doğum iznim 29 unda bitiyo ücretsiz izne geçmeden önce böle yapalım oluyosa

sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3

al bi acayip kaynana dahakaydirigubbakcemile3

ben sadece 15 gün şapka taktım.. eldiveni de çıkarmak istiyom ama elleri çok soğuk oluyo kıyamıyom:sinifsinif:

geçmiş olsun edacım.inş ateşiniz çıkmaz canım... bide bizim dr umuz yok bu rota virüs aşısını nası yaptırcaz
bu arada maşallah senin ege iri yarı bişe olcak herhal

bu arada herkese selaaam

bi dolu ütülenecek var... hafta sonu misafir gelcek evi temizlemem lazım ama hiç yerimden kalkasım yok:sinifsinif:

kizlar cicis topiginde kizim var.. emme ben didiyom cünküü.. resimleri ekleyene kadar benim minnos uyandi.. annem gelicek banyo yaptircaz kizi.. sonra gelir gecmisi okurum.. yazmaya firsat bulurum insallah
ben okuyana kadar uyaniyo hep..cok yazismayin yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…