mrb eda. benim bebeğime en yakın seninki sanırsaam. benim bebişte 2.5 aylık. bizde 2. ay aşılarını yaptırdık. aşıdan 8 9 saat sonra ateşi çıktı biraz. yarım kaşık ateş düşürücü verdim. fazla giydirmedim o gece boyunca serin tutmaya çalıştm
bide biz bu rota aşısı çin geç mi kaldık acaba?
inşalalh cnmm :Saruboceq:
kolik şiddetli gaz sancısı işteee akannehirakannehir
bizim 2 ayımızı doldurduk biliyosunuz.Bugün sabahtan anasağlığına gittik ayyyy 3 yerinden aşı yaptılar bebeme yaaaa akannehir 2 bacağından bide kolundann abowww sinir oldum allahtan oğlum ağlamıyoda ilk batırınca bi bağırıyo hemen susuyoo ama ben deli oldum vallaamafoldumben.
sonrada dr.umuza gittik oda rota aşısını yaptı allahtan o ağızdanmış zemuszemus
oğluşum 5350gr.61cm olmuşkilomuza yine olması gerekenden fazla dedi akannehirakannehir
15 gün daha sabretceksin dedi kolik içinde 15 gün sonra bıçak gibi kesilicek ve ikinizde acayip rahatlıcaksınız dedii :lepi::lepi: :Saruboceq:
allahtan tek dileğim şu aşılar ateş yapmasın yaaa :Saruboceq:
anam benim kız bişeler annatıp durii kaç saattir yaa
şimdi de uyuyamadım diye ağlıcak mannakkk uykun var uyu madem ne konuşup duruyon
kızlar benimkinin yanına oyuncak at koydum. bakıp bakıp gülüyo benim saftirik oğlum. şu oyun halılarından alma vakti geldi sanırsam
bu ikinci asi icin bizim doktor, hepsini iceren altili tek doz yapalim, yavruyu bi kere delelim dedi. tabi ucretli yaptircaz ama bize mantikli geldi. kac kere delmelerine dayanamiyorum ya.:sinifsinif:
bu arada siftahlar yapilmis.:jeyyar: tebrik ederim.vereliniortak
ben hala tedavimin bitmesini bekliyorum.:sinifsinif:
al işte ben malımı bilmemmiii bastı yaygarayı anaam zor uyuttum kucamdaa bi de bu huy çıktı yaaa
edoş nan kaça yapıldı rotaaaaa
taam hacı sustumm :kedi:
sen de git egenin fotosunu koy dra giderken ne giymiş görelimm zemuszemus
benim gribim gecmedi yaa esimde gece calısıyo bugun o kök zencefili almak için cıkamam bebiş hasta olur bu defa yaa ben bi daha ıhlamur içem en iyisi yaaa
canım bizim komisyonda görevli arkadaş verdi bu aklı kaynak sağlam yane kaydirigubbakcemile5
sende sevkle gidiyon dimi hastaneye? sevke bu ibareyi yazdırmak gerekiomuş benimkide özel hastane geçiomuş ama her dr veriomu bilmiom benimki verir die tahmin ediom inşalah yane tam olarak doğum sonrası izninin 20 gün uzatılmasına yazılcakmış yerimseniben
sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3
bizim ev sıcak oluyo çok şükür. her nekadar ben bunalsamda bebeğim için çok iyi oldu bu. benim bebek abi oldu zaten teyzesi.2.5 aylık. 1 aylık olana kadar taktım şapka. ama yine geceleri taksammı diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
bizim 2 ayımızı doldurduk biliyosunuz.Bugün sabahtan anasağlığına gittik ayyyy 3 yerinden aşı yaptılar bebeme yaaaa akannehir 2 bacağından bide kolundann abowww sinir oldum allahtan oğlum ağlamıyoda ilk batırınca bi bağırıyo hemen susuyoo ama ben deli oldum vallaamafoldumben.
sonrada dr.umuza gittik oda rota aşısını yaptı allahtan o ağızdanmış zemuszemus
oğluşum 5350gr.61cm olmuşkilomuza yine olması gerekenden fazla dedi akannehirakannehir
15 gün daha sabretceksin dedi kolik içinde 15 gün sonra bıçak gibi kesilicek ve ikinizde acayip rahatlıcaksınız dedii :lepi::lepi: :Saruboceq:
allahtan tek dileğim şu aşılar ateş yapmasın yaaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?