2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız
benim sinirlerim bozuk yine kaynanama taktım ay her gün kayınpederimle geliyolar buraya çocuğumu kucağıma bile vermiyolar çocuk ağlayınca ya gazı vardır yada altına yapmıştır diyolar acıkmış olucağı aklına bile gelmiyo. ikide birde sen git biz ona bakarız diyolar az önce telefon ettiler yine geliyolarmış ya. bide daha önce anlatmıştım kaynanam evi sattı yeni ev aldı ama inşaat halinde kasımda yanıma taşınma niyeti vardı geri püskürttüm ama artık bişey yapamıyorum ocakta geliyomuş eşyalarını kutulamaya başlamış mafoldumben
sabah sabah sinirlerim bozuldu

ya arkadaşlar bu kalça usg sini çektirmek için önce çocuk doktoruna gittiniz de o mu sizi yönlendirdi? bide uzun sürer mi. çocuğum çok hastanede kalsın istemiyom. korkuyom gripten filan

bize 5. gün kontrole gittiğimizde dr sölemişti
aynı gün aşıları işitme testi, kalça usgsi bi de 1 ay kontrolü oldu bebişim randevuları peşpeşe almıştık ama gene de biraz bekledik korktum ben de vallaa
kalça usgsi 15 dk falan sürüyor galiba

uykusuz saatlerden sonra bir geceyi daha geride bırakmanın mutluluğu içindeyim:roflol::roflol:
ağlanacak halime gülüyom yavvvv:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nbr kızlar
ayyy ölüyom hala uykusuzluktan
sabah uyuttum biraz bende uyudum ama 15dk ta bir uyandı ağlaı ıkındı
e bende uyuyamadım tabi

uykusuz saatlerden sonra bir geceyi daha geride bırakmanın mutluluğu içindeyim:roflol::roflol:
ağlanacak halime gülüyom yavvvv:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oyyyyy oyyyyyyyy bende kolumu kaldıramıyorum yaaaa
daha kahvaltı yapcam ohooooooooooo evi toplamak lazım ama yapamıyom

aha tubiş aşağıdan baki gel hacı gel bak şimcik gördüm seni gııı dün neden göremedim annamadım hacı yoksa bugün tostları yedin yedin şiştin anca göründün gözüme dün gece açmıydın ne göremedim vallaha
hade gel davos seni beklii hacıŞeniz

hayırlı olsun. var mı bakalım bi değişiklik :ecrin_bebek:

günaydın güzeller akşam 12 de uyudu genelde 2 yi buluyordu sabahta geç uyandı maşalah diyeyimde nazarım değmesin kızlar sizler kırkınızı çıkarıken ne dediniz benim anam aramış yengemde yanında abdest al dediler sonra bebeği yıka ve bebeği başında tutsunlar işte yılanların akreplerin kedilerin köpeklerin bütün hayvanların kırkı üzerimizdeyse kırkı çıksın kzımın huyu güzelleşsin bana böyle talimat verildi eskiler öyle yaparlarmış birde kırk tası var onunla banyo yapıldı

vallaha ben öle şeyler b,ilmim senden duyimmmmm gıııı
aman maşallah bebişine

vallaha ben öle şeyler b,ilmim senden duyimmmmm gıııı
aman maşallah bebişine

kız dün yengemle gülmekten çatladık kırkımızı çıkarırken oda böyle şeyler bilmi anam ona tlf söyledi yengen 70 yaşında böyle söyleyin diyidi durmadan bizde öyle yaptık hacı sizler söylemdinizde bebişler ondan mı akıllanmadı hadi herkes yeniden kırkını döksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…