kız dün yengemle gülmekten çatladık kırkımızı çıkarırken oda böyle şeyler bilmi anam ona tlf söyledi yengen 70 yaşında böyle söyleyin diyidi durmadan bizde öyle yaptık hacı sizler söylemdinizde bebişler ondan mı akıllanmadı hadi herkes yeniden kırkını döksün
kız 10 gr fark attı senin oğlan benimkine
benimkide 3 510 gr:roflol::roflol::roflol:
acabamı gııı benim oğlan 52 günlük oldu nasıl olcek :roflol::roflol:
aaa hem kiloalar hem günler herbişeyi aynı etmişik gıııı:)
diloş gece kaçta uyudunuz anam
he gııı bunnarın her bişesi aynı gidi ayolaaa hem kiloalar hem günler herbişeyi aynı etmişik gıııı:)
bende şaka yapim gııı inanmam öle şaylere bena.sa.skız şaka anacım aha benim kız huysuzlandı gene ya
nan çıtırtı şimdi kaç olmuş senin bıdık
benimki 45 günlükken 5400 olmuştu maşallah
he gııı bunnarın her bişesi aynı gidi ayol
kız senle çok uğraşidim bebelerde birbirini pek sevdi galibakaydirigubbakcemile3
bende şaka yapim gııı inanmam öle şaylere bena.sa.s
canım benim bıdık 1 aylık kontrolünde 5 kiloydu a.s
11,30da yatağa gittik ama uyudu uyudu uyandı ıkındı ağladı derken pek uyumadık tabi
ben bayılıyom gece
ama o yok uyumuyo beni deli ettin
oofffff umudum 3 ay bakalım ne olcak
ya kesintisiz 2 saat uyusa gece kalksa emse gene uyusa yeter dimi ama
he ya valla uğraştın uğraştın demek çektiler birbirlerini ay yerim ben bu köpişleri
ohh maşallah iyi gidiyo demekki
: BENİM BEBEĞİM 3.5 AYLIK KABIZLIK VE GAZ SORUNU VARDI GÜNDE İKİ ÜÇ TATLI KAŞIĞI HAVUÇ SUYU VERİYORUM İLAÇLARDAN DAHA ETKİLİ GAZ GİDERİCİ İLAÇLARIN FAYDASI YOK HAVUÇ SUYUNU DENEYİN GÜNLÜK TAZE SIKILMIŞ alıntı yaptım acaba denesek mi
çok şükür benimki uyuduğunda uyanmıyor ben uyanıp süt veriyom sabah mızmızlanıyor seninkide iyice dalsa sende uyurdun
: BENİM BEBEĞİM 3.5 AYLIK KABIZLIK VE GAZ SORUNU VARDI GÜNDE İKİ ÜÇ TATLI KAŞIĞI HAVUÇ SUYU VERİYORUM İLAÇLARDAN DAHA ETKİLİ GAZ GİDERİCİ İLAÇLARIN FAYDASI YOK HAVUÇ SUYUNU DENEYİN GÜNLÜK TAZE SIKILMIŞ alıntı yaptım acaba denesek mi
ettim ettim aynı günde doğurdum seninle
ama saat farkıylan senin oğlan abi oldu hacı:roflol::roflol:
ay ne bileyim her gördüğüme balıklama dalıyomkız havuç zaten başlı başına gaz yapar ben buseye havuç suyu sıkardım içirirdim buse o günü osurmaktan canı çıkardı
bence deneme bacım havucun kendi gazı çıkıyodur
daldığında uyuyom ama kısa sürüyo işte((
ben artık inanmıyom bacım gazı geçirecek hiçbişey yok bence
benimki gece boyu perişan oldu sabahta aynı
sonra altını açtım kendi kendine yaptı kakasını rahatladı
aman yaaa bakalım daha neler görcez
kaka yaptı diye sevincik oluyom yakaydirigubbakcemile3
ay ne bileyim her gördüğüme balıklama dalıyom
kız mama veriyon mu yada dok sitesinde okumuştum bir çay kaşığı zeytin yağı sütüne sık içir yapar öyle düzelince bir içir bir gün içirme
yok bacım daha hiç vermedim mama
ama kaka sorunu var oğlumun yaaa
ıkınması ondan deli oluyo çocuk offff
z.yağını deneyeyim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?