ay vallaa neyse gee uyuyolar şükür ama gündüz uyumuyoo
bi de evde gezinmek istiyo kız benimki artık anam ööle etrafa bakınsın
otursam hemen başlıyoo
ay ağlamazdı heç bi haller oldu buna emiyo bırakıyo acık beklememe fırsat vermeden başlıyo gazını çıkartmam için ağlıyo bu seferde büyüdükçe zorlaşıyo bu iş gaabaa :bbo:
ay vallaa neyse gee uyuyolar şükür ama gündüz uyumuyoo
bi de evde gezinmek istiyo kız benimki artık anam ööle etrafa bakınsın
otursam hemen başlıyoo
ay ağlamazdı heç bi haller oldu buna emiyo bırakıyo acık beklememe fırsat vermeden başlıyo gazını çıkartmam için ağlıyo bu seferde büyüdükçe zorlaşıyo bu iş gaabaa :bbo:
klay gelsin canım benimkide top gibin oyniyi benlen salak gibi oldum artıkın görümcem yastğının altına lavanta koy rahat uyur dedi bide ashabı kehfin isimlerini yazıp yastığının altına koymamdanmıdır nedir gecelerii geçte olsa uyumaya başladı daldı birazda evi süpürdüm büsürü iş var yine burdayı yawss
evet yaa ben de onu farkettiimm önceden anakucağına koyuyodum ağzına da emziği tepiştiriyodumkiz daha ne istiyon deli gunduzler bi sekilde gecip gidiyor, geceler uzun. gece uyusunlar da gunduz uyumasalarda olur bence.
bu arada bu aylarda iyice kesfe basliyorlar ya, uykulari baya azaliyo gunduzleri ve surekli gezinmek istiyorlar soyliyeyim. sonra sonra tekrar uzun uykulara baslar ama sabir.zemuszemus
bu arada gunde 2 bardak still tee iciyorum. ayrica iki gundur 2 bardakta anason iciyorum. hatta 2-3 cay kasigi kizin agzinada damlatiyorum. ben gebercem yakinda bu kadar anasondan kiz banamisin demiyor.akannehir
gunaydin uykuya hasret kasim analari.a.s.
dur lavanta bende koyam. ne duysam yapiyorum zaten. kehfin isimlerinide netten buluruz herhalde di mi?
bu arada gunde 2 bardak still tee iciyorum. ayrica iki gundur 2 bardakta anason iciyorum. hatta 2-3 cay kasigi kizin agzinada damlatiyorum. ben gebercem yakinda bu kadar anasondan kiz banamisin demiyor.akannehir
siz yastık kullanıyonuz mu nan altına bişe koyuyonuz
günaydın sen uyuyabiliyon mu ki
valla bende duyduğumu yapıyom kardeşş lavantanın bi zararı yok rahatlatıyomuşş dua kitabındada uyumayan çocuğun yastığının altına koyulursa uyur diyorduu nette vardır heraldee arapça yazılıyor yaa anason hiç vermedim kıss kafa yapmıyor mu oo rakının hammeddediymiş glibaa
anason veriyon mmu bende veriyom versem uyuyor her gün vermek bağımlılık yapmaz demi gerçek annem bizlere hep vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?