2009 Kasm Anneleri

klay gelsin canım benimkide top gibin oyniyi benlen salak gibi oldum artıkın görümcem yastğının altına lavanta koy rahat uyur dedi bide ashabı kehfin isimlerini yazıp yastığının altına koymamdanmıdır nedir gecelerii geçte olsa uyumaya başladı daldı birazda evi süpürdüm büsürü iş var yine burdayı yawss

günaydın kızlar ben oğlanı şimdi uyuttum 2 gündür doğru düzgün uyumuyodu düzeni bozuldu gelen giden yüzünden inşallah bu günden itibaren yine düzene giricek

kiz daha ne istiyon deli gunduzler bi sekilde gecip gidiyor, geceler uzun. gece uyusunlar da gunduz uyumasalarda olur bence.

bu arada bu aylarda iyice kesfe basliyorlar ya, uykulari baya azaliyo gunduzleri ve surekli gezinmek istiyorlar soyliyeyim. sonra sonra tekrar uzun uykulara baslar ama sabir.zemuszemus

dur lavanta bende koyam. ne duysam yapiyorum zaten. kehfin isimlerinide netten buluruz herhalde di mi?

bu arada gunde 2 bardak still tee iciyorum. ayrica iki gundur 2 bardakta anason iciyorum. hatta 2-3 cay kasigi kizin agzinada damlatiyorum. ben gebercem yakinda bu kadar anasondan kiz banamisin demiyor.akannehir

evet yaa ben de onu farkettiimm önceden anakucağına koyuyodum ağzına da emziği tepiştiriyodum
zaten fazla göremiyo napsın durup durup sızıp gidiyodu kaydirigubbakcemile3
ama artık gözü açıldııı emziğin de uyku demek olduğunu öğrendi ööle gözleri pörtletip bize bakıyo emziği de almıyoo bi müddet sonra ondan da sıkılıyo başlıyo ağlamaya haydee kucakla gezcek hanfendii
bu arada uykusu da var ama uyumamak için direniyoo delimi ne lülülülülülü
ay neyse sonra tekrar başlıcaksa uyumalar sabrederiz nedecüükkk
bu arada gunde 2 bardak still tee iciyorum. ayrica iki gundur 2 bardakta anason iciyorum. hatta 2-3 cay kasigi kizin agzinada damlatiyorum. ben gebercem yakinda bu kadar anasondan kiz banamisin demiyor.akannehir

:roflol: :roflol:

dur lavanta bende koyam. ne duysam yapiyorum zaten. kehfin isimlerinide netten buluruz herhalde di mi?

valla bende duyduğumu yapıyom kardeşş lavantanın bi zararı yok rahatlatıyomuşş dua kitabındada uyumayan çocuğun yastığının altına koyulursa uyur diyorduu nette vardır heraldee arapça yazılıyor yaa anason hiç vermedim kıss kafa yapmıyor mu oo rakının hammeddediymiş glibaa

anason veriyon mmu bende veriyom versem uyuyor her gün vermek bağımlılık yapmaz demi gerçek annem bizlere hep vermiş

gunaydın karılar ew dandını bebe memeye yapıştı bırakmıyo tekım delırcem we cok acım yaaaa gecedende uykusuzum delırcem

günaydın sen uyuyabiliyon mu ki

nerdeeeeekaydirigubbakcemile3

koyayim bende lavanta zarari olmaz

anason veriyon mmu bende veriyom versem uyuyor her gün vermek bağımlılık yapmaz demi gerçek annem bizlere hep vermiş

iki gecedir 2-3 cay kasigi veriyorum ben. aktar esime verebilirsiniz demis. kafa yapsa bana yapardi.:roflol:

gecmise baktimda dun herkes kafayi yemis. benim kizda dun gunduz hic uyumadi desem yeri. uyuyo yerine koyuyorum 10 dk sonra gozler faltasi gibi. esimin isi vardi yollamadim valla adami. aksama kadar oyaladida bende azcik is gordum.

tünaydın millet nasılsınız
ay ben çok uykususuz ayaklarımın bağları çözili resmen yere yığılacam nerdeyse bu gece 1 saat uyudum yaaa o da eşim oyaladıda öle yoksa onu bile uyuyamazdım netcez biz böle yavvv öööffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…