tünaydın millet nasılsınız
ay ben çok uykususuz ayaklarımın bağları çözili resmen yere yığılacam nerdeyse bu gece 1 saat uyudum yaaa o da eşim oyaladıda öle yoksa onu bile uyuyamazdım netcez biz böle yavvv öööffffffffffffffffffffffffffffffffffff
anaaam 6.30 da bi uyandı arada 1 saat anca uymuştur yaa hayret bişeeeyy gene uyandıııı
☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı; Hediyeli! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
kızlar şundan aldım ben. artık oyuncaklar ve sesler ilgisini çekiyo içinde oyalanırlar.
anaa delirdinmi kııızzz boşver işi mişii ağlatma bebeğii psikolojisini bozan çocuğun
ben wcye zor gittim beşiğine koydum dönenceyle oyalandı da anca ölee
gız bacım delırcem ya gunduz bı halt edemıyom gece oluncada e artık uykum gelıyo yoruluyom
banyo newresımler odalar ırbırıne gırmıs durumda neysekı sızdı ben sımcık ıslere koyuldum
yapabıldıgım kadar artık
ewımde dar ya ruhum daralıyo ya
ayneeen ay hepsi bir model bunnarın haa kaydirigubbakcemile3benim kiz ana kucaginda mizirdayip duruyo. gozler kapanip kapanip aciliyo.akannehir
amannnn, ben oglumda boyleydim. herseye yetisicem diye canim cikardi. simdi umurumda degil. napim ev alsin basini gitsin, hic kasamiycak kendimi.
pazar gunleri esim evdeyken birseyler yapmaya calisiyorum ben. utu, camasir, temizlik falan. en azindan esim bebegi oyalarken bende rahat rahat yapiyorum.
uyutamadım aglasın dursun ben ıs yapıcam acık
ay vallaa neyse gee uyuyolar şükür ama gündüz uyumuyoo
bi de evde gezinmek istiyo kız benimki artık anam ööle etrafa bakınsın
otursam hemen başlıyoo
ay ağlamazdı heç bi haller oldu buna emiyo bırakıyo acık beklememe fırsat vermeden başlıyo gazını çıkartmam için ağlıyo bu seferde büyüdükçe zorlaşıyo bu iş gaabaa :bbo:
canım valla Duru da öyle etrafa bakınmak istiyo kendısı ile ilgilensin konuşulsun istiyo bız onunla konuştukça o aguuuu diyo bişiler sölemeye çalışır gibi sesler cıkartıyo ayaklar sanki bisiklet çeviriri gibi surekli dönuyo ama bız susalım öle bakıyo bakıyo sonra bırden çığlığı basıyo benle ilgilenin diye kaydirigubbakcemile3
ayy zillilere bak yaaa
benim kızım da az önce kendi düşürdüğü emziini geri kaptı tizeesii kaydirigubbakcemile3
şok olduuum :ecrin_bebek:
ayy zillilere bak yaaa
benim kızım da az önce kendi düşürdüğü emziini geri kaptı tizeesii kaydirigubbakcemile3
şok olduuum :ecrin_bebek:
kız benimkide demin emziği düşmüş bir sesler çıkarıyor resmen kavga ediyo meğersem kuzum emziğini yakalamaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?