2009 Kasm Anneleri

valla öflemekle olmi satılmıki satasan atılmiki atasan katlanıyoz işte

anaa delirdinmi kııızzz boşver işi mişii ağlatma bebeğii psikolojisini bozan çocuğun
ben wcye zor gittim beşiğine koydum dönenceyle oyalandı da anca ölee

anaaam 6.30 da bi uyandı arada 1 saat anca uymuştur yaa hayret bişeeeyy gene uyandıııı

anaa delirdinmi kııızzz boşver işi mişii ağlatma bebeğii psikolojisini bozan çocuğun
ben wcye zor gittim beşiğine koydum dönenceyle oyalandı da anca ölee

gız bacım delırcem ya gunduz bı halt edemıyom gece oluncada e artık uykum gelıyo yoruluyom
banyo newresımler odalar ırbırıne gırmıs durumda neysekı sızdı ben sımcık ıslere koyuldum
yapabıldıgım kadar artık
ewımde dar ya ruhum daralıyo ya

amannnn, ben oglumda boyleydim. herseye yetisicem diye canim cikardi. simdi umurumda degil. napim ev alsin basini gitsin, hic kasamiycak kendimi.

pazar gunleri esim evdeyken birseyler yapmaya calisiyorum ben. utu, camasir, temizlik falan. en azindan esim bebegi oyalarken bende rahat rahat yapiyorum.

benim kiz ana kucaginda mizirdayip duruyo. gozler kapanip kapanip aciliyo.akannehir
ayneeen ay hepsi bir model bunnarın haa kaydirigubbakcemile3

ay bana da eltim öle dedi hiç iş miş boşver dedi günler geçip gidiyo dedi
şimdi kucağımıza mı alabiliyoz sanki dedi (çocukları kocaman oldu da)
valla ben de uyuduğu zamanlarda ne kadar yapabilirsem artık ütüyü falan akşamları yapıom o da bizi izliyo babası varken :hulya:

çok güzelmiş gurbetccimm bende bi tane var ama tepesindekilerden yok playskolun aynası falan var bi de yanlarında bişeyler var
şimdilik beşiin tepesindeki dönen tavşancıklara bakıyo bi müddet

canım valla Duru da öyle etrafa bakınmak istiyo kendısı ile ilgilensin konuşulsun istiyo bız onunla konuştukça o aguuuu diyo bişiler sölemeye çalışır gibi sesler cıkartıyo ayaklar sanki bisiklet çeviriri gibi surekli dönuyo ama bız susalım öle bakıyo bakıyo sonra bırden çığlığı basıyo benle ilgilenin diye kaydirigubbakcemile3

ayy zillilere bak yaaa
benim kızım da az önce kendi düşürdüğü emziini geri kaptı tizeesii kaydirigubbakcemile3
şok olduuum :ecrin_bebek:

ya resim ekleyecem ama ben doğru düzgün ekleyemıyom anacım hele bı dıyın nası yapam kızımın son halinin gösterem size teyzoşları

ayy zillilere bak yaaa
benim kızım da az önce kendi düşürdüğü emziini geri kaptı tizeesii kaydirigubbakcemile3

kız benimkide demin emziği düşmüş bir sesler çıkarıyor resmen kavga ediyo meğersem kuzum emziğini yakalamaya çalışıyor

ayy zillilere bak yaaa

kendısımı kaptı emziği maşallah değmesin anacım
vallaha pek zilliler bunlar resmen bizi parmağında oynatıyo ya kıs kaydirigubbakcemile3

kız benimkide demin emziği düşmüş bir sesler çıkarıyor resmen kavga ediyo meğersem kuzum emziğini yakalamaya çalışıyor

benimki de öle yapıodu normalde diliyle falan almaya çalışıyo başaramayınca bana sesleniyo kaydirigubbakcemile3
ama az önce kendi kaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

karakızımmm
imageshack adresine gir yükle fotonu
sonra çıkan linklerden alt taraftakilerden ilkini seç
bu arada ilk başta yüklerken resize image diye bişey var onu seç 600 küsürlu bişey var onu seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…