ayneeen ay hepsi bir model bunnarın haa kaydirigubbakcemile3
ay bana da eltim öle dedi hiç iş miş boşver dedi günler geçip gidiyo dedi
şimdi kucağımıza mı alabiliyoz sanki dedi (çocukları kocaman oldu da)
valla ben de uyuduğu zamanlarda ne kadar yapabilirsem artık ütüyü falan akşamları yapıom o da bizi izliyo babası varken :hulya:
kendısımı kaptı emziği maşallahdeğmesin anacım
vallaha pek zilliler bunlar resmen bizi parmağında oynatıyo ya kıs kaydirigubbakcemile3
eltin haklı canım. ben hiç iş yapmıyom şimdi. eşim 4 de geliyo işten o zaman bi yemek yapıyom o kadar. zaten oğlan ne zaman uyursa onunla aynı saatte uyuyom. şubatta kaynanam gelecek bebeğe bakmaya o zaman rahatlarım o yapar tüm işimiayneeen ay hepsi bir model bunnarın haa kaydirigubbakcemile3
ay bana da eltim öle dedi hiç iş miş boşver dedi günler geçip gidiyo dedi
şimdi kucağımıza mı alabiliyoz sanki dedi (çocukları kocaman oldu da)
valla ben de uyuduğu zamanlarda ne kadar yapabilirsem artık ütüyü falan akşamları yapıom o da bizi izliyo babası varken :hulya:
bizde dönence yoktu canım birde dediğin gibi diikkatleri açıldı artık öle yatıp durmuyorlar lazımdı böle bişeyçok güzelmiş gurbetccimm bende bi tane var ama tepesindekilerden yok playskolun aynası falan var bi de yanlarında bişeyler var
şimdilik beşiin tepesindeki dönen tavşancıklara bakıyo bi müddet
gündüz uykuları yarım saat normalmiş daha uzun olmazmış zatiahanda kiz uyandi. yarim saat uyudu ya, saatler saniyo herhal.kaydirigubbakcemile3
he gııı buseden kalma napak azcık karizmayı çizdik emme olsun kaydirigubbakcemile3masallah
ana kucagi buseden mi pembis pembis.kaydirigubbakcemile3 ikinciler boyle, ne varsa onla buyuyorlar.
aynen bcım aynen bende 1 saat uyudum bu geceölmek üzereyim bu gece hiiiiiiiiç uyumadık
çıldırdım yaa
eskiden gene 1 saatte olsa uyurdu ama bu gece offf 10 dk uyumadı bile
öldüm
ebişimm seni azminden dolayı tebrik ediyorum bacııımm kaydirigubbakcemile5
fatooommm bravoooo valla başardın
nan bu furkan ne datlu olmuş beeeleee
sarı uşak maşallah subhanallah
hadi be, kim diyo bunu?akannehir
birde bebekler yarim saat sonra ruya gormeye baslarmis. belki ondan uyaniyorlar yarim saat sonra.
he gııı buseden kalma napak azcık karizmayı çizdik emme olsun kaydirigubbakcemile3
ölmek üzereyim bu gece hiiiiiiiiç uyumadık
çıldırdım yaa
eskiden gene 1 saatte olsa uyurdu ama bu gece offf 10 dk uyumadı bile
öldüm
hadi be, kim diyo bunu?akannehir
birde bebekler yarim saat sonra ruya gormeye baslarmis. belki ondan uyaniyorlar yarim saat sonra.
benimki de öle yapıodu normalde diliyle falan almaya çalışıyo başaramayınca bana sesleniyo kaydirigubbakcemile3
ama az önce kendi kaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karakızımmm
imageshack adresine gir yükle fotonu
sonra çıkan linklerden alt taraftakilerden ilkini seç
bu arada ilk başta yüklerken resize image diye bişey var onu seç 600 küsürlu bişey var onu seç
sağlık ocağındaki dr dedi. ben uyumuyo bu çocuk demiiştim 20 dak. uyuyomu gündüzleri dedi evet deyince normal dedi 20-30 dak uyurlar öle derin uykuya dalmazlar gündüzleri dedi
he gııı buseden kalma napak azcık karizmayı çizdik emme olsun kaydirigubbakcemile3
aynen bcım aynen bende 1 saat uyudum bu gece
he vallaha başardım nan sen anlatınca başardım daha önce nerdeydin gıııı
kız heee sarışın oldu uşak eeee o kaaa aşkı memnu izlersem uşak ta küçük behlül oldu çıktı işte azıcık boydan kısası:roflol::roflol::roflol:
canim ya, ben her gece tum bebeler icin dua ediyorum, uyku perilerini yolluyorum ama niye uyumuyor bu bebeler anlamiyorum. az daha sabir, yakinda yagiz sayfanin en cok uyuyan bebegi olucak insallah.:teselli:
canım yaa nerden ve kaç tl ye aldın?☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı; Hediyeli! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
kızlar şundan aldım ben. artık oyuncaklar ve sesler ilgisini çekiyo içinde oyalanırlar.
canim ya, ben her gece tum bebeler icin dua ediyorum, uyku perilerini yolluyorum ama niye uyumuyor bu bebeler anlamiyorum. az daha sabir, yakinda yagiz sayfanin en cok uyuyan bebegi olucak insallah.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?