2009 Kasm Anneleri

bagira bagira satis yapan sokak saticilarina sinir oluyorum. hele yazin camlar acik olunca daha zor. patatesci geciyor, alcam o patates cuvallarini...... tobe tobe...klava:

ayyyyyyhh sorma vannaam yaa az önce mandalina satidi herifin teki akannehirakannehirakannehir
mikrofonla bi bağriyki sokak inliy yaaa klava:

sen zaten yatacaksın esin dostun akrabaların hizmet edecekler
benimde tanımadıgım bi dunya insan ziyarete geldi
alıskın olmakla da alakalı deil hiç bu tarz adetleride bilmezdim ama ziyaret edilmesi sevildiğinin bir gostergesidir bence
opuyorumnanaktan

yok be, ne sevgisi. millet meraktan geliyo yada gelmediler diye laf olmasin diye.akannehir

cnm tabiki sevildiğinin işareti ama benim ailem burda değil burdakilerdende yardım göremeyince ben yatmak yerine hizmet ettim anla işte neyse kapatalım bu konuyu:çok üzgünüm:

yok kiz, bugun tam 1 ay oldu. yariyil tatilini bekliyolar herhal. amannnn, tatil olunca coluk cocuk gelirler ziyarete. Allah verede hasta olan varsa akil edip gelmese.klava:
e onlarda bi zahmet gelmesinler yanii sükür bana gelmediler gelenlerlede ayrı odalarda oturduk

e onlarda bi zahmet gelmesinler yanii sükür bana gelmediler gelenlerlede ayrı odalarda oturduk

valla gelmek icin telefon actiklarinda soylemeyi dusunuyorum, aranizda hasta varsa gelmesin diye. ayip degil, saglik bu sonucta.

kaynanamlar geldiginde bile, bebege dokunmadan coluk cocuk banyoya soktum ellerini yikamaya.

valla gelmek icin telefon actiklarinda soylemeyi dusunuyorum, aranizda hasta varsa gelmesin diye. ayip degil, saglik bu sonucta.

kaynanamlar geldiginde bile, bebege dokunmadan coluk cocuk banyoya soktum ellerini yikamaya.

kendini bilen insana söylemeye gerek bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…