sen daha yeni gelmedin mi canım
bagira bagira satis yapan sokak saticilarina sinir oluyorum. hele yazin camlar acik olunca daha zor. patatesci geciyor, alcam o patates cuvallarini...... tobe tobe...klava:
evet yaaa bende 3 numero prima kullanıyom bacakları çok fena lastiğin tüm deseni olduu gibi çıkıyooo o kadarda dikkatli bağliiyom oysakii
evet yaaa bende 3 numero prima kullanıyom bacakları çok fena lastiğin tüm deseni olduu gibi çıkıyooo o kadarda dikkatli bağliiyom oysakii
cnm alışık olduğunuz için normal geliyo bide gelenler hiç tanımadığın insanlar olunca garip oluyo arkadaş eş dost neyse ben popomun üstüne oturamazken teyzelerin gelmesi garipti bana göre biraz iyileştikten sonra olsaydı neyse yani misafiri sevmediğimden değil :kedi:
ayyyyyyhh sorma vannaam yaa az önce mandalina satidi herifin teki akannehirakannehirakannehir
mikrofonla bi bağriyki sokak inliy yaaaklava:
sen zaten yatacaksın esin dostun akrabaların hizmet edecekler
benimde tanımadıgım bi dunya insan ziyarete geldi
alıskın olmakla da alakalı deil hiç bu tarz adetleride bilmezdim ama ziyaret edilmesi sevildiğinin bir gostergesidir bence
opuyorumnanaktan
sen zaten yatacaksın esin dostun akrabaların hizmet edecekler
benimde tanımadıgım bi dunya insan ziyarete geldi
alıskın olmakla da alakalı deil hiç bu tarz adetleride bilmezdim ama ziyaret edilmesi sevildiğinin bir gostergesidir bence
opuyorumnanaktan
cnm bebeğin kaç kilo acaba kilodanmı bu lastik kısmı iz yapıyo
e onlarda bi zahmet gelmesinler yanii sükür bana gelmediler gelenlerlede ayrı odalarda oturdukyok kiz, bugun tam 1 ay oldu. yariyil tatilini bekliyolar herhal. amannnn, tatil olunca coluk cocuk gelirler ziyarete. Allah verede hasta olan varsa akil edip gelmese.klava:
seytan diyo al o mandalinalari...... di mi?kaydirigubbakcemile3
cnm tabiki sevildiğinin işareti ama benim ailem burda değil burdakilerdende yardım göremeyince ben yatmak yerine hizmet ettim anla işte neyse kapatalım bu konuyu:çok üzgünüm:
e onlarda bi zahmet gelmesinler yanii sükür bana gelmediler gelenlerlede ayrı odalarda oturduk
yok gıı o kaa dombul bişe deel 2.ay ölçümleri yapılmadı ama 5 kg yi anca geçer heral :bbo:
aynen hacıı ......... bbbbbbbbiiiiippppppppppppppp :roflol::roflol::roflol:
valla gelmek icin telefon actiklarinda soylemeyi dusunuyorum, aranizda hasta varsa gelmesin diye. ayip degil, saglik bu sonucta.
kaynanamlar geldiginde bile, bebege dokunmadan coluk cocuk banyoya soktum ellerini yikamaya.
valla benim bebişte aynı wannanın dediği gibi normalimi bu acabakaydirigubbakcemile3
kendini bilen insana söylemeye gerek bile yok
olabilir, iz yapmasi gerekiyodur belki bezlerin.kaydirigubbakcemile3
benim kizdada oluyo ama ben dert etmiyorum cunku cok siki baglamadigimi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?