yok anacım sıkı bağlamıyom iz yapan beli değil bacakları zaten sizlerdede ouyosa dert etmeyeyim bari
ayy banyo yaptırdım nihayet 1 hafta oldu yaww emmee uymii şimdidee
nbr fıstuklaaaaaaaar
ben sabah 10a kadar hiç uyumadım
sonra kociş baktıda 2 saat uyudum
amma gece hep uyutmaya çalıştım gündüz uyumasın diye alışır belki
sabah 6 dan beri daha yeni uyudu
alışır dimi böyle
olmadı bikaç gece bçyle devam etcem
ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiş kız sen uyuyacak dediğin gece uyumuştu el at bacıııım
kenyacım varmı bugün kolu komşu
40 çıkana kadar bende misafir bitmediydi
ne zor oluyo yaaaa
ayy ben annemde atlattım cogu misafirimi eve geleli 15 gun falan oldu ama nerdeyse hergune misafir geldi diyebilirim gene bitmediler yaniii
annem evdeyken iyiydide ben yalnız basımayken bebişle hazırlık yapıp hizmet etmek zor oluyo kayınvaldemde gezme heveslisi sırf bana gelebilmek için birilerini getirmek istiyo yanında düşünce yok işte su gelicek bu gelicek buda gelicek yaa hepsini ayrı ayrı getircene hepsini topla birde gelsinle banada hem zahmet hem masraf olmasın dimilmaz: bide biz mevlüt okuttuk zaten geldiler mevlütte bi daha gelmenin anlamı yok ama kayınvaldem toplamaya calısıyo akannehir
dün bana gelmek istediler yarın sana geliyoz diye yaa bi sor bakalım müsaitmisin diye ama nerdee bende direk annneme gidicem dedim tama oraya geliriz dediler
bana boyle bişi deseler ben hayatta gitmem yaniiilmaz:
bide aksam anneannemlere gidecektik kayınvaldem diyoki aksama babanda gelsin sevsin bebegi yaa delimi ne aksama ananeme gidicez dedik hem annem size yemek hazırlamak zorundamı yaaa hadi bende olsa neyse aklıma geldikce deliriyorum
sen dogru yolu bulmusun anacim. gunduzleri oyalamaya calis, daha az uyusun. gecede sevme oynama bebeylen.:mymeka:
ayy ben annemde atlattım cogu misafirimi eve geleli 15 gun falan oldu ama nerdeyse hergune misafir geldi diyebilirim gene bitmediler yaniii
annem evdeyken iyiydide ben yalnız basımayken bebişle hazırlık yapıp hizmet etmek zor oluyo kayınvaldemde gezme heveslisi sırf bana gelebilmek için birilerini getirmek istiyo yanında düşünce yok işte su gelicek bu gelicek buda gelicek yaa hepsini ayrı ayrı getircene hepsini topla birde gelsinle banada hem zahmet hem masraf olmasın dimilmaz: bide biz mevlüt okuttuk zaten geldiler mevlütte bi daha gelmenin anlamı yok ama kayınvaldem toplamaya calısıyo akannehir
dün bana gelmek istediler yarın sana geliyoz diye yaa bi sor bakalım müsaitmisin diye ama nerdee bende direk annneme gidicem dedim tama oraya geliriz dediler
bana boyle bişi deseler ben hayatta gitmem yaniiilmaz:
bide aksam anneannemlere gidecektik kayınvaldem diyoki aksama babanda gelsin sevsin bebegi yaa delimi ne aksama ananeme gidicez dedik hem annem size yemek hazırlamak zorundamı yaaa hadi bende olsa neyse aklıma geldikce deliriyorum
yok bacım bu gece hiç ilgilenmedim
emzirdim hiç bakmadım gözlerine önce güldü şirinlik yaptoı ben tepki vermeyince sıkıldı uyudu ama yerine koyunca uyandı
bende alışsın diye kucağımda uyuttum sonra iyice dalınca yerine koydum
altını hiç açmadım kaka yaptı bi ara açtım mecbur
şimdide yeni uyudu 1 saat uyusun uyandırcam öğretmem lazım yaa
ben de daha mevlüt yapmadım
iki çocuk biri okula gidiyo
fırsat bulunca yaptırsam iyi olur ama ne zaman Allah bilir
hah bende onu diycektim. gunduzde aralarda uyandir. mesela 2 saatten fazla uyumasina izin verme ogrenene kadar. azcik bakinsin, gunduz hayat oldugunu anlasin.
onceki sayfalarda link vermissin, orda da yaziyor. gece bakimini mumkun oldugu kadar sikici yapinki alismasin diyor.
ben de daha mevlüt yapmadım
iki çocuk biri okula gidiyo
fırsat bulunca yaptırsam iyi olur ama ne zaman Allah bilir
ayy benim evimi merak ediyolarmıs yaa ben bebekle neti edicem size yaaa ne desen bi kulaktan giriyo bi kulaktan cıkıyo aklına düşeni yapıyo yüz vermediğim halde boyle bide yuz goz olsak neler yapıcak bilemiyorummevlute gelenler niye bi daha geliyolarki? diyorum ya, bu inegolluler insani oldurur. benden cekinmese benim kayinvalidemde kimleri getirir Allah bilir.
hatta oglumda mevlutu kendi evinde okutmak istemisti, cagiracak cok insan varmis. bende kizdim, niye bu cocugun kendi evi yok mu diye. kendi evimizde 3-5 kisiyle okutuvermistik. simdide cok fazla insan cagirmadan bi ara okutmam lazim.
canım eger yalnızsan haklısın bende evde suan yalnızım misafire katlanamıyorumyaaaa cnm benim bunu anlatmak istedim ama beceremedimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?