2009 Kasm Anneleri

hosgeldin canım
annam ne zaman teset yapıcan sen

oyy bende daha mevlüt yapmadim aklimda su tatil bitsin hemen yapicam..
ama ikramlik ne yapsam bilmiyorum..firinda pide yaptiricam bitek o var aklimda salata tarzi seyler pasta yaparim kaynanamda yapar biseyler olur biter adam olana cok bile

pidede olur, tavuklu pilav ayran gibi birseyde. yanina da tatli, yeter.zemuszemus

oyy bende daha mevlüt yapmadim aklimda su tatil bitsin hemen yapicam..
ama ikramlik ne yapsam bilmiyorum..firinda pide yaptiricam bitek o var aklimda salata tarzi seyler pasta yaparim kaynanamda yapar biseyler olur biter adam olana cok bile

biz mevlütte kıymalı pide ile ayran tatlı olarakta halley verdik
annemler yaptırdı ve kayınvaldem burnunu kıvırdı cok biliyosa kendi yaptırsın
sen neyle yaptırcan dedim ses cıkaramadı
bu arada bi daha kayınvaldem okutcakmıs mevlüt hiç sanmıyorum ama okutsun bakalım

delü sende 1 hafta yaptırma banyo kim olsa uyur
ayy ne rahatlamıştır yavrum benim
pissssssssssss anne:sinifsinif:
nann aşı oldukkk hemşire yıkama dedi ondan yane yoosam gün aşırı yıkanıyozz
uyuycak annesi benim oğlum bak görr alışacak yavaş yavaşşş aynen devam et geceyi gündüzü bilsin

hosbuldum canim
testi bu ayin 15 inde falan yapicam tahmini 3 hafta gecmis oliy üstünden dua edin pozitif cikmasin:1ninca:karnim kasiklarin agrip duruyo iki gündür:sinifsinif:

inş. olmaz canım :Saruboceq:
olursada yapıcak bişi yok ikisi bir arada büyür sıkma canını sakın :Saruboceq:

yuhh daha ne olsun yeter sanki karinlarini doyurmaya mi geliyolar..kaynanan istiyosa yeniden okutsun mevlütü zarari olmazkaydirigubbakcemile3

inş. olmaz canım :Saruboceq:
olursada yapıcak bişi yok ikisi bir arada büyür sıkma canını sakın :Saruboceq:
kociste ikide bir agzimi ariyo olursa napican diye olursa dogurucam tabiki allah kürtaj olmaz zorunda birakmasin kimseyi ama duam olmamasi yönünde:umursamaz:

nann aşı oldukkk hemşire yıkama dedi ondan yane yoosam gün aşırı yıkanıyozz
uyuycak annesi benim oğlum bak görr alışacak yavaş yavaşşş aynen devam et geceyi gündüzü bilsin

inş canım yaaa
yarım saat uyudu uyandı altını açtım azcık dans ettik uykusu geldi koydum anakucağına
sabag 6dan beri uyumuyo

demekki desenin bacaga cikmasi gerekiyo.delikafadulden

bu arada 3 numaraya bizde bugun geciyoruz.
bende artık 2 nomeroyu bırakacam emme daha 80 dene daha var onlar bi bitse kociş sağolsun bişey getir dersin adama gider koli koli getirii yuawww nasıl bitcek bunnar:1no2:
hosbuldum canim
testi bu ayin 15 inde falan yapicam tahmini 3 hafta gecmis oliy üstünden dua edin pozitif cikmasin:1ninca:karnim kasiklarin agrip duruyo iki gündür:sinifsinif:

nan mıknatısmı bu hemen kapsın
adet görmediğin sürece nasıl yumurtlama olcekki annamadım ben :uhm:

cnm senin bebişin ne kadarlık hamile olma olsılığınmı var

53 günkük ama biz bi salaklik edip korunmadan birlikte olduk senağlama
karnim ve kasiklarim sanki yumurtlama günlerindeymis gibi agriyo eger yumurtlama olduysa ki insallah olmamistir:Saruboceq: yeniden hamile olma ihtimali olabilir,ben korkuyorum ö yüzden test yapicam
süt koruyo diyolar ama yalan

kız sıkma canını o ağrılar psikolojiktir

süt koruması diye bişey yok ama bence hamile değilsindir daha adet düzeni bile oturmadan yumurtlaman düzenli olmadan olmaz bence rahat ol ama tekrar etme tabi

yuh nan 2 numeromu
yazık kız bebeye
3 bile sıokıyo bacaklarnı 4 deniyom valla büyük ama rahat etsin bacakları yazık gııııı
gaddar ve cimri ana nolcak

nan mıknatısmı bu hemen kapsın
adet görmediğin sürece nasıl yumurtlama olcekki annamadım ben :uhm:
lennn iki cocuk dogrurdum yuhh sana :mymeka:
adet olmana gerek yok yumurta catlarsa senin nerden haberin olcak.spermlede bulustularmi al sana oldu bittiakannehir.annem ablami dogurmus birbucuk aylikken bana hamile kalmis...hem dogumdan sonra cok kaliteli yumurta üretiyo vücut

benim doğum sonrası kanamam 15-20güne bitmişti 45.günümde tekrar kanamam başladı
emzirirken adet görmeyen arkadaşlarım vardı bende öyle bekliyodum
aranızda benim gibi olan varmı kızlar halada devam ediyo 4ün oldu
tabi eski regllerim gibi yoğun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…