huhuuu biz geldikkkk
nisa bögrümde uyuyo bende taktim onu kangruya islerimi yaptim ayy böyle ocok rahat oluyomus yaaa artik hep bunla gezinirim evin icinde..yeni yila nasil girdiniz bakiimmm biz bu zilliyi uyuttukk havayi fisek sesleri esliginde romantizma yaptik kocisimlee:kedi:
bisey daa var ki kaynanam beni hamile görmüs rüyasinda diyo dikkat et hamile kalmaakannehirakannehirakannehirbenim rüyalarim cikarr ayy deli olucam vallladelikafadulden
zeytünüm canim iki memeyi sirayla emzir devamli birini emzirdigin icin ona hep süt gelio digerini vermiyosun diye ondan süt cekiliyo..bendede sol memede fazla süt yoktu sagda daha cok var diye sagi veriyodum hep baktim ki solda süt kalmiyo onu pompaliyorum böylece ikisinde de süt oluyo..meme sütü üretiyo ama bosalmiyosa ihtiyac yok diye yeniden üretmiyomus aklinda olsun ..ikisini birden ver her zamana bos olsada ceksin ipek ki süt gelsin
ayy benim evimi merak ediyolarmıs yaa ben bebekle neti edicem size yaaa ne desen bi kulaktan giriyo bi kulaktan cıkıyo aklına düşeni yapıyo yüz vermediğim halde boyle bide yuz goz olsak neler yapıcak bilemiyorum
oyy bende daha mevlüt yapmadim aklimda su tatil bitsin hemen yapicam..
ama ikramlik ne yapsam bilmiyorum..firinda pide yaptiricam bitek o var aklimda salata tarzi seyler pasta yaparim kaynanamda yapar biseyler olur biter adam olana cok bile
oyy bende daha mevlüt yapmadim aklimda su tatil bitsin hemen yapicam..
ama ikramlik ne yapsam bilmiyorum..firinda pide yaptiricam bitek o var aklimda salata tarzi seyler pasta yaparim kaynanamda yapar biseyler olur biter adam olana cok bile
hosgeldin canım
annam ne zaman teset yapıcan sen
nann aşı oldukkk hemşire yıkama dedi ondan yane yoosam gün aşırı yıkanıyozzdelü sende 1 hafta yaptırma banyo kim olsa uyur
ayy ne rahatlamıştır yavrum benim
pissssssssssss anne:sinifsinif:
uyuycak annesi benim oğlum bak görr alışacak yavaş yavaşşş aynen devam et geceyi gündüzü bilsinnbr fıstuklaaaaaaaar
ben sabah 10a kadar hiç uyumadım
sonra kociş baktıda 2 saat uyudum
amma gece hep uyutmaya çalıştım gündüz uyumasın diye alışır belki
sabah 6 dan beri daha yeni uyudu
alışır dimi böyle
olmadı bikaç gece bçyle devam etcem
ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiş kız sen uyuyacak dediğin gece uyumuştu el at bacıııım
hosbuldum canim
testi bu ayin 15 inde falan yapicam tahmini 3 hafta gecmis oliy üstünden dua edin pozitif cikmasin:1ninca:karnim kasiklarin agrip duruyo iki gündür:sinifsinif:
hosbuldum canim
testi bu ayin 15 inde falan yapicam tahmini 3 hafta gecmis oliy üstünden dua edin pozitif cikmasin:1ninca:karnim kasiklarin agrip duruyo iki gündür:sinifsinif:
biz mevlütte kıymalı pide ile ayran tatlı olarakta halley verdik
annemler yaptırdı ve kayınvaldem burnunu kıvırdı cok biliyosa kendi yaptırsın
sen neyle yaptırcan dedim ses cıkaramadı
bu arada bi daha kayınvaldem okutcakmıs mevlüt hiç sanmıyorum ama okutsun bakalım
kociste ikide bir agzimi ariyo olursa napican diye olursa dogurucam tabiki allah kürtaj olmaz zorunda birakmasin kimseyi ama duam olmamasi yönünde:umursamaz:inş. olmaz canım :Saruboceq:
olursada yapıcak bişi yok ikisi bir arada büyür sıkma canını sakın :Saruboceq:
nann aşı oldukkk hemşire yıkama dedi ondan yane yoosam gün aşırı yıkanıyozz
uyuycak annesi benim oğlum bak görr alışacak yavaş yavaşşş aynen devam et geceyi gündüzü bilsin
bende artık 2 nomeroyu bırakacam emme daha 80 dene daha var onlar bi bitse kociş sağolsun bişey getir dersin adama gider koli koli getirii yuawww nasıl bitcek bunnar:1no2:demekki desenin bacaga cikmasi gerekiyo.delikafadulden
bu arada 3 numaraya bizde bugun geciyoruz.
hosbuldum canim
cnm senin bebişin ne kadarlık hamile olma olsılığınmı var
53 günkük ama biz bi salaklik edip korunmadan birlikte olduk senağlama
karnim ve kasiklarim sanki yumurtlama günlerindeymis gibi agriyo eger yumurtlama olduysa ki insallah olmamistir:Saruboceq: yeniden hamile olma ihtimali olabilir,ben korkuyorum ö yüzden test yapicam
süt koruyo diyolar ama yalan
53 günkük ama biz bi salaklik edip korunmadan birlikte olduk senağlama
karnim ve kasiklarim sanki yumurtlama günlerindeymis gibi agriyo eger yumurtlama olduysa ki insallah olmamistir:Saruboceq: yeniden hamile olma ihtimali olabilir,ben korkuyorum ö yüzden test yapicam
süt koruyo diyolar ama yalan
bende artık 2 nomeroyu bırakacam emme daha 80 dene daha var onlar bi bitse kociş sağolsun bişey getir dersin adama gider koli koli getirii yuawww nasıl bitcek bunnar:1no2:
nan mıknatısmı bu hemen kapsın
adet görmediğin sürece nasıl yumurtlama olcekki annamadım ben :uhm:
bende artık 2 nomeroyu bırakacam emme daha 80 dene daha var onlar bi bitse kociş sağolsun bişey getir dersin adama gider koli koli getirii yuawww nasıl bitcek bunnar:1no2:
lennn iki cocuk dogrurdum yuhh sana :mymeka:nan mıknatısmı bu hemen kapsın
adet görmediğin sürece nasıl yumurtlama olcekki annamadım ben :uhm:
slm kızlar hayırlı seneler hepimize sağlık getirsin huzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?