2009 Kasm Anneleri

yuh nan 2 numeromu
yazık kız bebeye
3 bile sıokıyo bacaklarnı 4 deniyom valla büyük ama rahat etsin bacakları yazık gııııı
gaddar ve cimri ana nolcak
kız baksana 3 te sıkıyo diyolar azcık kızarıyo kıı açınca bi müddet sonra hemen geçiler öle ççok sıksa yaa olur gııı ben tecrübeli anayım nan hade ordan sende:mymeka::mymeka:
sık sık değiştirp bitirecem onnarı yavrum
slm kızlar hayırlı seneler hepimize sağlık getirsin huzur
hoşgeldin canım
sanada hayırlı senelerŞeniz
bizimde 2 numaralar bitti, stokta 3 numara var diye basliycaz. gidip tekrar 2 numara alamiycam.

alma zaten gııı ondan sonrada 3 e devam edersin
ben sağa 2 nomeroları yollayam sen bağa 3 nomeroları yolla hacı:roflol::roflol::roflol:

aile planlamasi konusunda buldumm insallah onlarin dedigi gibidir

ıster sezaryen ister normal olsun; doğumlardan sonra vücudun toparlanması için genel olarak en az bir yıl süreyle yeni bir gebelik önerilmez. Ancak bu bir yıl içinde vücut tam olarak kendini toparlayabilir.

Emzirmeyenlerde 3 hafta, emzirenlerde ise 3 aydan sonra korunma olmadığı durumlarda gebelik şansı vardır.

Emzirme, doğum sonrası 3 aya kadar tam koruyucu olmakla birlikte bu süre sonunda koruyuculuğu azalarak devam eder. Çünkü "ovulasyon (yumurtlama)" genellikle 3. aydan sonra başlar ve 5-6. aylardan sonra normal periyoduna döner.

Günde 5-6 kezden az olmayacak şekilde emziren, bebeğin ek gıda oranı % 15’i geçmeyen ve adet görmeyen lohusalarda, koruma %98 gibi yüksek bir oranda olabilmektedir.

regl olmus olabilirsin canim. sut koruyo diye birsey yok.

oglumda 5 aylikken gormustum ilk adetimi. oda 4. ayda emmeyi biraktigi icin herhalde. bakalim bu sefer nolucak.

cimriyim demiyoda tecrübeliyim diyonaniknanik

o zman sana hayırlı uğurlu olsun diyem hacı
olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah:roflol::roflol:
inşallah tutar gıııı:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:

her marka bezin kalinliklari ve büyüklüleri baska oluyo
ben pampers bayb dry 4-9 kilo 3 numre bez kullaniyorum cokta memnunum..öne newbaby kullandim ama onu tasirdi benim zilli bunu tasiramiyo

canim sykluslarin baslamis olabilir..hafif kanamali adet oluyo olabilirsin..tarihini aklinda tut bakalim bidahaki ay ayni olucakmi

hayde breeeeeeeeeeeeeeee kolay gelsin o zamana.sa.s
regl olmus olabilirsin canim. sut koruyo diye birsey yok.
bende busede ilk adetimi 4 ayın sonunda gördüm çok az
oglumda 5 aylikken gormustum ilk adetimi. oda 4. ayda emmeyi biraktigi icin herhalde. bakalim bu sefer nolucak.

cimriyim demiyoda tecrübeliyim diyonaniknanik
hade nan cimriymişim :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

okutsun bakalım :)
inş. olmaz canım hayırlısı

o zman sana hayırlı uğurlu olsun diyem hacı
olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah:roflol::roflol:
inşallah tutar gıııı:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:

ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bak carparim haaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:
bide dua ediyo pis gaciklava:klava:
gülme komsuna demisler bacim hatirlatirimşakkıdı

oğlum uyumuşken dün sevgili eşim elmalı kurabiye istemişti onu yapayım bari
sizde gelin kızlar yanına çayda yaparımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…