kız baksana 3 te sıkıyo diyolar azcık kızarıyo kıı açınca bi müddet sonra hemen geçiler öle ççok sıksa yaa olur gııı ben tecrübeli anayım nan hade ordan sende:mymeka::mymeka:yuh nan 2 numeromu
yazık kız bebeye
3 bile sıokıyo bacaklarnı 4 deniyom valla büyük ama rahat etsin bacakları yazık gııııı
gaddar ve cimri ana nolcak
hoşgeldin canımslm kızlar hayırlı seneler hepimize sağlık getirsin huzur
bizimde 2 numaralar bitti, stokta 3 numara var diye basliycaz. gidip tekrar 2 numara alamiycam.
benim doğum sonrası kanamam 15-20güne bitmişti 45.günümde tekrar kanamam başladı
emzirirken adet görmeyen arkadaşlarım vardı bende öyle bekliyodum
aranızda benim gibi olan varmı kızlar halada devam ediyo 4ün oldu
tabi eski regllerim gibi yoğun değil
kız baksana 3 te sıkıyo diyolar azcık kızarıyo kıı açınca bi müddet sonra hemen geçiler öle ççok sıksa yaa olur gııı ben tecrübeli anayım nan hade ordan sende:mymeka::mymeka:
sık sık değiştirp bitirecem onnarı yavrum
hoşgeldin canım
sanada hayırlı senelerŞeniz
alma zaten gııı ondan sonrada 3 e devam edersin
ben sağa 2 nomeroları yollayam sen bağa 3 nomeroları yolla hacı:roflol::roflol::roflol:
lennn iki cocuk dogrurdum yuhh sana :mymeka:
adet olmana gerek yok yumurta catlarsa senin nerden haberin olcak.spermlede bulustularmi al sana oldu bittiakannehir.annem ablami dogurmus birbucuk aylikken bana hamile kalmis...hem dogumdan sonra cok kaliteli yumurta üretiyo vücut
slm canımslm kızlar hayırlı seneler hepimize sağlık getirsin huzur
alma zaten gııı ondan sonrada 3 e devam edersin
ben sağa 2 nomeroları yollayam sen bağa 3 nomeroları yolla hacı:roflol::roflol::roflol:
benim doğum sonrası kanamam 15-20güne bitmişti 45.günümde tekrar kanamam başladı
emzirirken adet görmeyen arkadaşlarım vardı bende öyle bekliyodum
aranızda benim gibi olan varmı kızlar halada devam ediyo 4ün oldu
tabi eski regllerim gibi yoğun değil
hayde breeeeeeeeeeeeeeee kolay gelsin o zamana.sa.saile planlamasi konusunda buldumm insallah onlarin dedigi gibidir
İster sezaryen ister normal olsun; doğumlardan sonra vücudun toparlanması için genel olarak en az bir yıl süreyle yeni bir gebelik önerilmez. Ancak bu bir yıl içinde vücut tam olarak kendini toparlayabilir.
Emzirmeyenlerde 3 hafta, emzirenlerde ise 3 aydan sonra korunma olmadığı durumlarda gebelik şansı vardır.
Emzirme, doğum sonrası 3 aya kadar tam koruyucu olmakla birlikte bu süre sonunda koruyuculuğu azalarak devam eder. Çünkü "ovulasyon (yumurtlama)" genellikle 3. aydan sonra başlar ve 5-6. aylardan sonra normal periyoduna döner.
Günde 5-6 kezden az olmayacak şekilde emziren, bebeğin ek gıda oranı % 15’i geçmeyen ve adet görmeyen lohusalarda, koruma %98 gibi yüksek bir oranda olabilmektedir.
regl olmus olabilirsin canim. sut koruyo diye birsey yok.
bende busede ilk adetimi 4 ayın sonunda gördüm çok az
oglumda 5 aylikken gormustum ilk adetimi. oda 4. ayda emmeyi biraktigi icin herhalde. bakalim bu sefer nolucak.
hade nan cimriymişim :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:cimriyim demiyoda tecrübeliyim diyonaniknanik
o zman sana hayırlı uğurlu olsun diyem hacı
olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah:roflol::roflol:
inşallah tutar gıııı:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:
yuhh daha ne olsun yeter sanki karinlarini doyurmaya mi geliyolar..kaynanan istiyosa yeniden okutsun mevlütü zarari olmazkaydirigubbakcemile3
kociste ikide bir agzimi ariyo olursa napican diye olursa dogurucam tabiki allah kürtaj olmaz zorunda birakmasin kimseyi ama duam olmamasi yönünde:umursamaz:
o zman sana hayırlı uğurlu olsun diyem hacı
olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah:roflol::roflol:
inşallah tutar gıııı:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:
yuh nan 2 numeromu
yazık kız bebeye
3 bile sıokıyo bacaklarnı 4 deniyom valla büyük ama rahat etsin bacakları yazık gııııı
gaddar ve cimri ana nolcak
kadin tuttuysa diye uc bucuk atiyo, buda insallah tutar diyo. aboooo....kaydirigubbakcemile3
bende 3 numero dün aldırdım 2 sıkıyordu biraz yavruşum rahat etsin
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bak carparim haaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:
bide dua ediyo pis gaciklava: klava:
gülme komsuna demisler bacim hatirlatirimşakkıdı
kadin tuttuysa diye uc bucuk atiyo, buda insallah tutar diyo. aboooo....kaydirigubbakcemile3
baaaa bak citirti sana bi dua ederim ardimdan gelirsin haberin olaaatutmaz kııız
binde bir tutan vardır tabe ama bence tutmaza.sa.s
oğlum uyumuşken dün sevgili eşim elmalı kurabiye istemişti onu yapayım bari
sizde gelin kızlar yanına çayda yaparımkaydirigubbakcemile5
oğlum uyumuşken dün sevgili eşim elmalı kurabiye istemişti onu yapayım bari
sizde gelin kızlar yanına çayda yaparımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?