2009 Kasm Anneleri

benimde doğumdan sonra kanamam ilk 20 gün çok geldi sonra azaldı 40 bittiği gün tekrar lke gördüm 3 gün sonrasıda kanamam oldu acaba adet mi oldum yoksa içte kalan kanmıdır anlamadım bilginiz var mı

nasıl dua gııı bebek olsun diyemi yoksam başka bişemi nedir :uhm:

hamile kalasin diye canim baska bisey icin degil iki cocuk varken ücüncü en iyi dua olur herhalde

uykusuzluk iyice basina vurmus krispinin.delikafadulden:roflol:

he valla baksana olsun onada bakarim diyo galiba isleri buse ye yaptiriyo bu kari kendide oglanla ilgileniyokaydirigubbakcemile3

ya kizlar saka maka da siz hangi yöntemle korunucaksiniz
ben spiral düsünüyorum simdilik en güvenli o gibi gelio zira hapa aliskin degilim unuturum ben bu kafayla kesin
gecen dis macunuyla krem yanyana duruyodu elime dis macunu sürdüm fircayida kreme bandirdim:roflol::roflol::roflol:
sonrada üstümü degiseyim dedim buzdolabinda kiyafet aradim akil sagligim hic ii degil benimakannehir

hamile kalasin diye canim baska bisey icin degil iki cocuk varken ücüncü en iyi dua olur herhalde

he valla baksana olsun onada bakarim diyo galiba isleri buse ye yaptiriyo bu kari kendide oglanla ilgileniyokaydirigubbakcemile3
üçüncüyüde yaparım kariyerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
he gııı banada oli çok acayip şeyler yapim :roflol:a.s

bende kara kara düşünüyom ne edm diye zira spiraldan da korkuyom hapta kulanmam zaten

bende spiral düşünüyom hap uğraşmam artık
ay hep unuturdum ben ayyyy

ben oglandan sonra spiralle korunmustum. vucut kabul ederse cok rahat oluyor. bakalim bu seferde oyle olur herhalde.

üçüncüyüde yaparım kariyerde:roflol::roflol::roflol::roflol:

he gııı banada oli çok acayip şeyler yapim :roflol:a.s
yap bacim bu gazla kim tutar seni beeee

bende kara kara düşünüyom ne edm diye zira spiraldan da korkuyom hapta kulanmam zaten

spiralden korkmaya gerek yok diyo kullananla ama bilmiimm haptan iyidir herhalde

bende spiral düşünüyom hap uğraşmam artık
ay hep unuturdum ben ayyyy

ben oglandan sonra spiralle korunmustum. vucut kabul ederse cok rahat oluyor. bakalim bu seferde oyle olur herhalde.

cogunluk süiral diyo haiyin bacilar gidek hepimiz birden taktirakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

vücutun kabul etmedigide mi oluo...:uhm:alerjisi olan kisilerde falan oluyodur herhalde bende öyle biseyler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…