:1hug::1hug::1hug:
baaaa bak citirti sana bi dua ederim ardimdan gelirsin haberin olaaa
benim doğum sonrası kanamam 15-20güne bitmişti 45.günümde tekrar kanamam başladı
emzirirken adet görmeyen arkadaşlarım vardı bende öyle bekliyodum
aranızda benim gibi olan varmı kızlar halada devam ediyo 4ün oldu
tabi eski regllerim gibi yoğun değil
baaaa bak citirti sana bi dua ederim ardimdan gelirsin haberin olaaa
iyi yapmışın yazık bebişlerre
nasıl dua gııı bebek olsun diyemi yoksam başka bişemi nedir :uhm:
senin oğliş uyukuda mı ay benimki salamasam uyani dün beni delirti uyumuyordu gün boyuda hiç uyumamıştı
uykusuzluk iyice basina vurmus krispinin.delikafadulden:roflol:
nasıl dua gııı bebek olsun diyemi yoksam başka bişemi nedir :uhm:
uykusuzluk iyice basina vurmus krispinin.delikafadulden:roflol:
heee doğru diin hacı uykusuzluk kafama iyice vurdu benim günde 2 saat uyuyan karunun laflarına pek aldırış etmeyin gacilaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
kız dalga geçme senin başınada gelir ana dikkat etmek gerek bende çok korkuyom ya henüz arkadaş gibiyiz
uykuyla uyanık arası bişey canım
üçüncüyüde yaparım kariyerde:roflol::roflol::roflol::roflol:hamile kalasin diye canim baska bisey icin degil iki cocuk varken ücüncü en iyi dua olur herhalde
he valla baksana olsun onada bakarim diyo galiba isleri buse ye yaptiriyo bu kari kendide oglanla ilgileniyokaydirigubbakcemile3
he gııı banada oli çok acayip şeyler yapim :roflol:a.sya kizlar saka maka da siz hangi yöntemle korunucaksiniz
ben spiral düsünüyorum simdilik en güvenli o gibi gelio zira hapa aliskin degilim unuturum ben bu kafayla kesin
gecen dis macunuyla krem yanyana duruyodu elime dis macunu sürdüm fircayida kreme bandirdim:roflol::roflol::roflol:
sonrada üstümü degiseyim dedim buzdolabinda kiyafet aradim akil sagligim hic ii degil benimakannehir
ya kizlar saka maka da siz hangi yöntemle korunucaksiniz
ben spiral düsünüyorum simdilik en güvenli o gibi gelio zira hapa aliskin degilim unuturum ben bu kafayla kesin
gecen dis macunuyla krem yanyana duruyodu elime dis macunu sürdüm fircayida kreme bandirdim:roflol::roflol::roflol:
sonrada üstümü degiseyim dedim buzdolabinda kiyafet aradim akil sagligim hic ii degil benimakannehir
anason aldın mı kız
yap bacim bu gazla kim tutar seni beeeeüçüncüyüde yaparım kariyerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
he gııı banada oli çok acayip şeyler yapim :roflol:a.s
bende kara kara düşünüyom ne edm diye zira spiraldan da korkuyom hapta kulanmam zaten
bende spiral düşünüyom hap uğraşmam artık
ay hep unuturdum ben ayyyy
ben oglandan sonra spiralle korunmustum. vucut kabul ederse cok rahat oluyor. bakalim bu seferde oyle olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?