benim arkadaşım spiraillen iki kez hamile kaldı
üçüğncüyü doğurduktan sonra kordonları bağlattı karı
benim arkadaşım spiraillen iki kez hamile kaldı
cogunluk süiral diyo haiyin bacilar gidek hepimiz birden taktirakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
vücutun kabul etmedigide mi oluo...:uhm:alerjisi olan kisilerde falan oluyodur herhalde bende öyle biseyler yok
yok kız almadım
kociş görevde çıkamıyom dışarı bi çıksam neler neler alcamda
başka duyduğun şeyler varsa bana de bende alam
sorunu kökten hallettmiskaydirigubbakcemile3benim arkadaşım spiraillen iki kez hamile kaldı
hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..kimisinin vucudu kabul etmiyomus elifcim. mesela ben 5 sene cok rahat ettim ama ablam bir turlu rahat edemedi.
yok kız anason fitil falan işte
bide iyigeceler çayı alam diyom ama bakalım
uykum geldi bide acıktım evde yemekt yok offffff
canım daha hiç kullanmadım ama humana alırım heraldesorunu kökten hallettmiskaydirigubbakcemile3
hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..
bid bisey daha türkiyede saglik ocaklari takiyodu spiral hala takiyolarmi
burda cok pahali spiral taktirmak sigorta karsilamiyoda
hangi marka kullaniyosun gece cayini?
ben dün aksam nisa nin rezene cayi bitti diye kendi rezene anason karisimindan verdim birazcik...bise yolmaz herhalde ayni cay sonucta sadece bebeklerinki organik oluyo
ekmek ararsi biseyler yapiver.
hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..
bid bisey daha türkiyede saglik ocaklari takiyodu spiral hala takiyolarmi
burda cok pahali spiral taktirmak sigorta karsilamiyoda
uykum geldi bide acıktım evde yemekt yok offffff[/QUbende açıtım çay kaynattım pötübörle içiyom akşamada börek yapiyim
saglik ocaklari takiyodurda ben guvenemem onlarin taktigina ya. gider ozelde taktiririm.
oglusta ingilterede taktirmistim bedavaya, almanya nasil karsilamiyo ya?
gece cayini her gece veriyomusunuz? bende milupaninkini almistim, veriyorum sadece aksamlari. aliskanlik yaparmi ki?:uhm:
uykum geldi bide acıktım evde yemekt yok offffff[/QUbende açıtım çay kaynattım pötübörle içiyom akşamada börek yapiyim
ohh afiyet olsun
işe yarıyomu bari
alcamda işe yarıyosa alayım
kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo
kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?