2009 Kasm Anneleri

benim arkadaşım spiraillen iki kez hamile kaldı
üçüğncüyü doğurduktan sonra kordonları bağlattı karı

yuhhh, hadi bi kez kaldi, ikinciye neden spiral kullaniyo, baska yontem denemiyo.kafamçokkarıştı

cogunluk süiral diyo haiyin bacilar gidek hepimiz birden taktirakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

vücutun kabul etmedigide mi oluo...:uhm:alerjisi olan kisilerde falan oluyodur herhalde bende öyle biseyler yok

kimisinin vucudu kabul etmiyomus elifcim. mesela ben 5 sene cok rahat ettim ama ablam bir turlu rahat edemedi.

benim arkadaşım spiraillen iki kez hamile kaldı
üçüğncüyü doğurduktan sonra kordonları bağlattı karı
sorunu kökten hallettmiskaydirigubbakcemile3

kimisinin vucudu kabul etmiyomus elifcim. mesela ben 5 sene cok rahat ettim ama ablam bir turlu rahat edemedi.
hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..
bid bisey daha türkiyede saglik ocaklari takiyodu spiral hala takiyolarmi
burda cok pahali spiral taktirmak sigorta karsilamiyoda

yok kız anason fitil falan işte
bide iyigeceler çayı alam diyom ama bakalım

hangi marka kullaniyosun gece cayini?
ben dün aksam nisa nin rezene cayi bitti diye kendi rezene anason karisimindan verdim birazcik...bise yolmaz herhalde ayni cay sonucta sadece bebeklerinki organik oluyo

bööghhh kustu üstünü batirdigi yetmedi emzirme yastigimida batirdi pis kiz
ben gidim de sunu bi temizliyeyim üstünü degiseyim hadi görüsürük

canım daha hiç kullanmadım ama humana alırım heralde
rezene bebişte işe yarıyomu
bende akşam anason verem diyom dışarı çıkıp alabilirsem
ekmek ararsi biseyler yapiver.

ama kocişte evde uyuyo şimdi ama uyanınca aç uyanır ne yesek bilemedim
olmazsa onada ekmek arası yapıveririm idare etcez artık dimi

hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..
bid bisey daha türkiyede saglik ocaklari takiyodu spiral hala takiyolarmi
burda cok pahali spiral taktirmak sigorta karsilamiyoda

saglik ocaklari takiyodurda ben guvenemem onlarin taktigina ya. gider ozelde taktiririm.

oglusta ingilterede taktirmistim bedavaya, almanya nasil karsilamiyo ya?

gece cayini her gece veriyomusunuz? bende milupaninkini almistim, veriyorum sadece aksamlari. aliskanlik yaparmi ki?:uhm:

kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo

kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo

işe yarıyomu bari
alcamda işe yarıyosa alayım

valla ise yarayip yaramadigi senin bebede belli olur be canim. ama rahatlatiyo herhalde.

kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo

evet ya, sag tarafta ne varsa.kaydirigubbakcemile3

kızlar faceye kızımın fotalarını ekleyecem bakın ama benim kız erkeklere daha çok benziyor birde yanakları ekzema olmuştu al ala görünüyor çok şükür şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…