2009 Kasm Anneleri

kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
canım bende bi kitapta okumustum yüzünü ılık suyla ıslanmıs bir mendille silecekmissin bizimkide uyumuyo bugun sıkıntısı var ama anlamadım
valla ise yarayip yaramadigi senin bebede belli olur be canim. ama rahatlatiyo herhalde.

evet ya, sag tarafta ne varsa.kaydirigubbakcemile3

normal bişi dimi herkes bana niye o tarafa bakıyo diyo bende umursamıyordum ama bu kadar cok soylenşnce korktum bişi mi var diye

düzenli kontrole gidiyomuydu
onu sormadım gıııı:1no2:
yuhhh, hadi bi kez kaldi, ikinciye neden spiral kullaniyo, baska yontem denemiyo.kafamçokkarıştı

kimisinin vucudu kabul etmiyomus elifcim. mesela ben 5 sene cok rahat ettim ama ablam bir turlu rahat edemedi.
kız arkadaş maşallah motorları iyi çalışiki hemen hamile kalii gıııı bide yaş ı38 bilinmi
hani derler ya yaş ilerledikçe hamile kalma şansı azalır diye baksana hiç alakası yokmuş

bööghhh kustu üstünü batirdigi yetmedi emzirme yastigimida batirdi pis kiz
ben gidim de sunu bi temizliyeyim üstünü degiseyim hadi görüsürük

anam çoccuğuda değiştirmek da adamı yori haaa :1no2::1no2:

kucagina alip rahatsiz et biraz, gurultu falan cikar.kaydirigubbakcemile3
ediyom ama takmıyo

kız uyuyalı 1 saat falan olduda
gece uyumuyo ya alıştırmaya çalışıyom işte

kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo

he kı bizimkide başını arkaya doğru itiyor lamba açıksa ışığa bakıyor ya birde benim kız uykudayek garip sesler çıkarıyor sizinkilerded oluyor mu acaba rüyamı görüyor

kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo
evet canım bakınıyo kendini bide arkaya doğru itiyo ben başını tutmasam gidecek kerata
kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
hhiiiiiiiiiiiiiiii gaddar anne bırask bebeyi uyusun nalçak hain anne :mymeka::mymeka:
selam kızlara.s.
hoşgeldin canım nasıulsın
yok canım ne olacak ışıklara bakıyordur ilgisini çekiyordur benim oğlanın kafası tavan gezii ışıklar dikkatini çekiyooa.s

ediyom ama takmıyo

kız uyuyalı 1 saat falan olduda
gece uyumuyo ya alıştırmaya çalışıyom işte

cok fazla oynuyo musun bebişinle cok konusunca cok hareketleniyolar sonra uyumak bilmiyolar bizimki sabah 11 den beri uyuyamadı uyuyo 5 dakka sonra uyanıyo simdide anakucagında off bi iş yapamıyorum yalnız bırakıncada anlıyo kucak istiyo ama yoruldum kucakta tasımaktan

kaç gündür giremiyom siteye... hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu uzun yıllar diliyorum kızlar....

ben bu yıla sinir krizi geçirerek girdim malesefmafoldumben

he kı bizimkide başını arkaya doğru itiyor lamba açıksa ışığa bakıyor ya birde benim kız uykudayek garip sesler çıkarıyor sizinkilerded oluyor mu acaba rüyamı görüyor
evet ruya goruyorlar

sanki kendi bebeklerinde olmadı sürekli benimkini soyluyolar bende korktum işte ne bilim

gozler kapalı aglıyo gibi yapıyo
uykusuzluktan deliriyo illa kucaga alıcam aldıgım anda anında susuyo
yandım ki ne yandım

evet ruya goruyorlar

sanki kendi bebeklerinde olmadı sürekli benimkini soyluyolar bende korktum işte ne bilim
he işte insan ilk bebeğinde herşeyden korkii bacıma.s
kızlar facesnizi açın bakem kızımı ekledim
senin isim neydi gııı bende eklimisin bande kafa kalmadıda
hoşbulduk canım. pek iyi sayılmam her tarafım ağrıyo vallaa:1no2:
sizde ne var ne yok
vallaha benimde omuzlarım ve sırtım ağriii bebeyi taşımaktan
ve uykusuz geceler geçirim 2,5 saat uyiim gııııı:1no2:

kız gece hiç uyumuyo
belki böyler yaparsam gece uyur ne edem

hee gece uyumuyo ne edem

koınuşuyom canım benimki sabah 6 dan beri bi buçuk saat uyudu az dimi

hoşbuldum canım sağolasın

vallaha benimde omuzlarım ve sırtım ağriii bebeyi taşımaktan
ve uykusuz geceler geçirim 2,5 saat uyiim gııııı:1no2:

benim ağrılarım bebeden değil anam. keşke öle olaydı..
çok şükür uyku sorunumuz o kadar çok değil bacım allah kolaylık versin sana..uykusuzluk insanı perişan ediyo gerçekten

şu ninni linki veren kimdi hatırlamıyom ama çok sağolsun haaa şimdi ilk defa açtım benim kız sakin sakin dinliyo bakalım ne kadar dinliycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…