canım bende bi kitapta okumustum yüzünü ılık suyla ıslanmıs bir mendille silecekmissin bizimkide uyumuyo bugun sıkıntısı var ama anlamadımkızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
valla ise yarayip yaramadigi senin bebede belli olur be canim. ama rahatlatiyo herhalde.
evet ya, sag tarafta ne varsa.kaydirigubbakcemile3
onu sormadım gıııı:1no2:düzenli kontrole gidiyomuydu
kız arkadaş maşallah motorları iyi çalışiki hemen hamile kalii gıııı bide yaş ı38 bilinmiyuhhh, hadi bi kez kaldi, ikinciye neden spiral kullaniyo, baska yontem denemiyo.kafamçokkarıştı
kimisinin vucudu kabul etmiyomus elifcim. mesela ben 5 sene cok rahat ettim ama ablam bir turlu rahat edemedi.
sorunu kökten hallettmiskaydirigubbakcemile3
hmm anladim deneriz en azindan bakalim kabul ederse ne ala etmezse cikarttiririz..
bid bisey daha türkiyede saglik ocaklari takiyodu spiral hala takiyolarmi
burda cok pahali spiral taktirmak sigorta karsilamiyoda
hangi marka kullaniyosun gece cayini?
ben dün aksam nisa nin rezene cayi bitti diye kendi rezene anason karisimindan verdim birazcik...bise yolmaz herhalde ayni cay sonucta sadece bebeklerinki organik oluyo
bööghhh kustu üstünü batirdigi yetmedi emzirme yastigimida batirdi pis kiz
ben gidim de sunu bi temizliyeyim üstünü degiseyim hadi görüsürük
slm gülümselam kızlara.s.
kucagina alip rahatsiz et biraz, gurultu falan cikar.kaydirigubbakcemile3
ediyom ama takmıyokucagina alip rahatsiz et biraz, gurultu falan cikar.kaydirigubbakcemile3
canım bende bi kitapta okumustum yüzünü ılık suyla ıslanmıs bir mendille silecekmissin bizimkide uyumuyo bugun sıkıntısı var ama anlamadım
normal bişi dimi herkes bana niye o tarafa bakıyo diyo bende umursamıyordum ama bu kadar cok soylenşnce korktum bişi mi var diye
kızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo
evet canım bakınıyo kendini bide arkaya doğru itiyo ben başını tutmasam gidecek keratakızlar yaa sizin bebişlerinizde kucagınıza aldıgınızda böyle kafasını arka tarafa cevirmeye calısıyomu
bizimki hep sag arka tarafına bakmaya calısıyo
hhiiiiiiiiiiiiiiii gaddar anne bırask bebeyi uyusun nalçak hain anne :mymeka::mymeka:kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
hoşgeldin canım nasıulsınselam kızlara.s.
yok canım ne olacak ışıklara bakıyordur ilgisini çekiyordur benim oğlanın kafası tavan gezii ışıklar dikkatini çekiyooa.scanım bende bi kitapta okumustum yüzünü ılık suyla ıslanmıs bir mendille silecekmissin bizimkide uyumuyo bugun sıkıntısı var ama anlamadım
normal bişi dimi herkes bana niye o tarafa bakıyo diyo bende umursamıyordum ama bu kadar cok soylenşnce korktum bişi mi var diye
ediyom ama takmıyo
kız uyuyalı 1 saat falan olduda
gece uyumuyo ya alıştırmaya çalışıyom işte
evet ruya goruyorlarhe kı bizimkide başını arkaya doğru itiyor lamba açıksa ışığa bakıyor ya birde benim kız uykudayek garip sesler çıkarıyor sizinkilerded oluyor mu acaba rüyamı görüyor
evet canım bakınıyo kendini bide arkaya doğru itiyo ben başını tutmasam gidecek kerata
hhiiiiiiiiiiiiiiii gaddar anne bırask bebeyi uyusun nalçak hain anne :mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım nasıulsın
yok canım ne olacak ışıklara bakıyordur ilgisini çekiyordur benim oğlanın kafası tavan gezii ışıklar dikkatini çekiyooa.s
he işte insan ilk bebeğinde herşeyden korkii bacıma.sevet ruya goruyorlar
sanki kendi bebeklerinde olmadı sürekli benimkini soyluyolar bende korktum işte ne bilim
senin isim neydi gııı bende eklimisin bande kafa kalmadıdakızlar facesnizi açın bakem kızımı ekledim
vallaha benimde omuzlarım ve sırtım ağriii bebeyi taşımaktanhoşbulduk canım. pek iyi sayılmam her tarafım ağrıyo vallaa:1no2:
sizde ne var ne yok
hoşbulduk canım. pek iyi sayılmam her tarafım ağrıyo vallaa:1no2:
sizde ne var ne yok
slm gülüm
altını aç elini vucuduna dokundur bacaklrına kalça kısmına ufala kulak memsine dokun kenarlarına fala bunlar uyarıcı oluyor ben uyutmak istiyom sende uyandırmaya çalışıyon bu ne iş ya
evet canım bakınıyo kendini bide arkaya doğru itiyo ben başını tutmasam gidecek kerata
hhiiiiiiiiiiiiiiii gaddar anne bırask bebeyi uyusun nalçak hain anne :mymeka::mymeka:
yok canım ne olacak ışıklara bakıyordur ilgisini çekiyordur benim oğlanın kafası tavan gezii ışıklar dikkatini çekiyooa.s
cok fazla oynuyo musun bebişinle cok konusunca cok hareketleniyolar sonra uyumak bilmiyolar bizimki sabah 11 den beri uyuyamadı uyuyo 5 dakka sonra uyanıyo simdide anakucagında off bi iş yapamıyorum yalnız bırakıncada anlıyo kucak istiyo ama yoruldum kucakta tasımaktan
kız gece hiç uyumuyo
belki böyler yaparsam gece uyur ne edem
hee gece uyumuyo ne edem
koınuşuyom canım benimki sabah 6 dan beri bi buçuk saat uyudu az dimi
cok az canım uyumaları cok önemli doktora soyledinmi danısdınmı
hosgeldin zeren
vallaha benimde omuzlarım ve sırtım ağriii bebeyi taşımaktan
ve uykusuz geceler geçirim 2,5 saat uyiim gııııı:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?