2009 Kasm Anneleri

canım daha hiç kullanmadım ama humana alırım heralde
rezene bebişte işe yarıyomu
bende akşam anason verem diyom dışarı çıkıp alabilirsem
yariyo canim rezene cok rahatlatiyo ben 200ml yapiyorum 24 saate yayiyorum aralarda veriyorum gazini kendisi cikariyo onu icince..hrzaman bitirmiyo amamafoldumben

saglik ocaklari takiyodurda ben guvenemem onlarin taktigina ya. gider ozelde taktiririm.

oglusta ingilterede taktirmistim bedavaya, almanya nasil karsilamiyo ya?

burda karsilamiyolar sekerim cepten ödemem gerekli yada tr de taktiririm

kızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
üstünü degisirsen hemen uyanir azcik konus sesli isler yap kucagina al hopla zipla ebe bana öyle demisti gündüz uyutma ki gece uyusun artik öyle yapiorum geceleri rahat uyuyozemuszemus

işte bende uğraşıyomki gündüz uyumasın
gece hiç uyumuyo çok yoruldum
gerçi sabah 6 dan beri bi buçuk iki saat uyudu
alışması lazım yaaaa dayanmıyom valla

cerin vermişti sende buraya eklesene bende indirem

şu ninni linki veren kimdi hatırlamıyom ama çok sağolsun haaa şimdi ilk defa açtım benim kız sakin sakin dinliyo bakalım ne kadar dinliycek

al bendende okaaa o linki verenin bebesi hic aglamasin hep uyusun uslu bebek olsun :))
bizde de cok ise yariyo her onu dinleyip uyuyo artik öyle bir alisti ki o müzige onsuz yatmiyoruz.ben kafayi yemek üzereyim tabii orasi ayri sinir geldi ayni seyi dinlemekten bizde gecen kocamin bi arkadasina o kloik müzigini mixlettirdik kaydirigubbakcemile3 simdi daha degisik oldu

işte bende uğraşıyomki gündüz uyumasın
gece hiç uyumuyo çok yoruldum
gerçi sabah 6 dan beri bi buçuk iki saat uyudu
alışması lazım yaaaa dayanmıyom valla

gündüu uykusu gece uykusna benzemiyo ki insan gece söyle 4 saat bile kesintisiz uyusa dinlenmis oluyo allah sana kolaylik versin canim..
yüzünü islak bezle sil uykusu kacsin
bir sekilde alismasi lazim iki aylik oluyolar artik nerdeyse geceyi gündüzü ayirmalari gerek

ah bacım ben 1 saate bile razıyım inan öyle yoruldumki
kız benimki 2 at-y 2 günlük oldu alışsa nasıl güzel olur

<P>

saç baş sinir krizi geçirdim resmen yaremcim... ama hatırlamak istemiyom şimdi lanet insanları

cerin vermişti sende buraya eklesene bende indirem

zeren linki bekliyoz senden hade

pardon kızlar yaaa bekliettim sizi.. benim kız uyudu bu arada ninnilerle.. ahanda link

Ninni Dinle | Müzik Dinle | Klip izle | Sarki Sözleri | Müzik Mp3 | Video Klipler

sonunda uyuduuuuuu ayy ne kadar zorlandı alısmıs kucaga hanımefendi öle yapma yok uyucaksın pasa pasa anakucagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…