- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
yariyo canim rezene cok rahatlatiyo ben 200ml yapiyorum 24 saate yayiyorum aralarda veriyorum gazini kendisi cikariyo onu icince..hrzaman bitirmiyo amamafoldumbencanım daha hiç kullanmadım ama humana alırım heralde
rezene bebişte işe yarıyomu
bende akşam anason verem diyom dışarı çıkıp alabilirsem
saglik ocaklari takiyodurda ben guvenemem onlarin taktigina ya. gider ozelde taktiririm.
oglusta ingilterede taktirmistim bedavaya, almanya nasil karsilamiyo ya?
üstünü degisirsen hemen uyanir azcik konus sesli isler yap kucagina al hopla zipla ebe bana öyle demisti gündüz uyutma ki gece uyusun artik öyle yapiorum geceleri rahat uyuyozemuszemuskızlar şimdi oğluş uyuyo
ben uyandırmak istiyomda nasıl uyandırcam
sesleniyom yüzüne dokunuyo takmıyo
yok canım haftay aşıya gidnce konuşcam
bugün böyle yaptı
normalde gece uyumazdı gündüz uyurdu
yariyo canim rezene cok rahatlatiyo ben 200ml yapiyorum 24 saate yayiyorum aralarda veriyorum gazini kendisi cikariyo onu icince..hrzaman bitirmiyo amamafoldumben
burda karsilamiyolar sekerim cepten ödemem gerekli yada tr de taktiririm
üstünü degisirsen hemen uyanir azcik konus sesli isler yap kucagina al hopla zipla ebe bana öyle demisti gündüz uyutma ki gece uyusun artik öyle yapiorum geceleri rahat uyuyozemuszemus
inş. bugun aksama guzel uyur:Saruboceq:
hoşbuldum canım sağolasın
benim ağrılarım bebeden değil anam. keşke öle olaydı..
çok şükür uyku sorunumuz o kadar çok değil bacım allah kolaylık versin sana..uykusuzluk insanı perişan ediyo gerçekten
şu ninni linki veren kimdi hatırlamıyom ama çok sağolsun haaa şimdi ilk defa açtım benim kız sakin sakin dinliyo bakalım ne kadar dinliycek
şu ninni linki veren kimdi hatırlamıyom ama çok sağolsun haaa şimdi ilk defa açtım benim kız sakin sakin dinliyo bakalım ne kadar dinliycek
işte bende uğraşıyomki gündüz uyumasın
gece hiç uyumuyo çok yoruldum
gerçi sabah 6 dan beri bi buçuk iki saat uyudu
alışması lazım yaaaa dayanmıyom valla
gündüu uykusu gece uykusna benzemiyo ki insan gece söyle 4 saat bile kesintisiz uyusa dinlenmis oluyo allah sana kolaylik versin canim..
yüzünü islak bezle sil uykusu kacsin
bir sekilde alismasi lazim iki aylik oluyolar artik nerdeyse geceyi gündüzü ayirmalari gerek
link galiba eski kasim anneleri topiginde kaldi nerden bulucaz simdi yolliyim sana msn den istermisinbanada verin linki
link galiba eski kasim anneleri topiginde kaldi nerden bulucaz simdi yolliyim sana msn den istermisin
ne oldu kız
cerin vermişti sende buraya eklesene bende indirem
zeren linki bekliyoz senden hade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?