2009 Kasm Anneleri

ben linki favorilere aldim nisa yi uyutayim ugrasicam indiricem
simdi rapid cok kalabalik yogun siz indiremezsiniz diyo üye degilim diye..
yapinca veririm sizede okis sekerler

cerinom ya aynı sorunu biz dün tüm gün yaşadık
ne güsel dedim yılbaşı gecesinden bir yattı taki öğlene kadar ancak kaktık
sonra bir başladı gaz sancısı gece yarısına kdr ama çığlık çığlığa
bir uyuyo 5 dkgeçmiyo çığlıkla uyanıyo
dedik üşüttüm acaba
kilotlu çorap giydirmiştim ya o gece
acaba ondan mı üşüdü
gazını çıkartamadı yavrum
o yüzden dayanamadık dün gece fitil verdim
ancak öle rahatladı bir uyuduk öğlene anca uyandık
tabi aralarda emzirdim
özgem de kilotlu çorap giydiydi gız
acaba sende mi üşüttün kızı

2 ayı doldurmuşsun cnm
hadi hayırlısı
bizde haftaya tamamlaycaz artık bizde her an bir mucize bekliyoz :lepi:
edadan haber varmı ya
egemiz düzelmedimi ki acabaCADIARZU

juli sobeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
nasıl gidiyo kız sen daha doğurmadınmı
buralara bakma bence
bizler perişanız mafoldumbenmoralin bozulmasın gızz
hamişlik iyi de doğum sonrası akannehir

selam kasim analari ve danalari.. yeni yiliniz kutlu olsun.. evinizden saglik mutluluk huzur eksin olmasin.. bol gülücüklü bol uykulu bi yil gecirin insallah..opuyorumnanaktan

yeni yila annemlerde girdik.. o gece kar yaginca orda kaldik.. dünde aksam üstü abimlere gittik.. geceye kadar ordaydik.. sabah carsida isim vardi erkenden ciktik.. biraz dolastim nerdeyse bayilcaktim.. yorgunluktan ölüyom evimi öyle özlemisimki.. Allahtan nilay beni dün aksam üzmedi fazla.. beynim zonkluyoo resmen eve geldik carsidan kiz altina öyle bi etmiski.. hemen banyosunu hazirladik banyo yaptirdik..simdide uyumuyoo... agri kesici ise yaramiyoo ne halt edicem bilemiyom..

buarada ben chicconun iyi geceler aydedesini aldim. veeeee kizim dün gece besiginde tek basina uyudu.. yariimm saat yalniz biraktim odada bi gittim baktimki kiz uyumus.. ise yararsa tavsiye edicem sizlere..
Chicco Oyuncak Chicco iyi Geceler Aydede Pembe 71761 - ebebegim.com iste bunun aynisi.. hem mozart ve bach dinletmek gerekiyomus ya cocuklara.. isigida hafif yanip sönüyor göz yorucu sanirim o yüzden bebeklerin uykuya dalmasini sagliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…