2009 Kasm Anneleri

evet zeytunnn galiba uşuttuk hofff aha bunnar banaaa bide sanaa klava:klava:klava:
annem hep kızıy şimdi süs onun neyine uşutme şu bebeyi az buyusun havalar duzelsin istediğin gibi oynar giydirirsin diy haklı tamam daha da battaniyesinden çıkarmam gari :sinifsinif:

ya kızlar bu alttaki bebeklerinizin ne kadar olduğunu gösteren lilypie yazan şeyi nasıl yapıyosunuz

valla bana kızlar yaptı saolsun :kedi:
hamileyken kartanesi doğumdan sorada wannaya yaptırdım :1ninca:
ticker rica et bilen varsa yaparlar gı :hulya:

ayse kizz nerden aldin o mobile yi türk sitesinden mi..ben gecen gün segmüllerde baktim hic güzel yoktu hep holz vardi onlardan bnim hosuma gitmedi diye almadim simdi ebay den bakiyorum hem wickelkommodenin üstüne lazim hemde stubenwagene iki tane alicam

elifcim mobile almadim ben.. bugün toysrusa baktim ama benimde hosuma giden bisey yoktu.. yada cok pahaliydi.. bu iyi geceler aydedesinden aldim.. mozart ve bachin müzigi caliyo.. besigin yan tarafina astim.. hem müzik caliyo hemde isigi var..isigi hafif sönüp geri yaniyoo.. benim kiz isiga cok merakli oldugu icin ise yariycagini düsündüm.. dün gece besige koydum ve kendi basina uyudu.. bu gece yine deniycem bakalim ise yariycakmi yoksa yorgunluktanmi uyudu dün.. zira artik kucak anakucagi ve besikte sallamaktan gina geldi bana.. tek basina uyusun artik.. artik yatmadan pijamada giydirmeye basladim.. anlatiyorum ona pijamalari giyince yatma saatinin geldigini anla diye..

elif ben wickelkommodeyi hic kullanmadim.. boyum yetismiyooo.. seninkidemi büyük o kadar.. onca hevesle aldim ama cok yükseek.. koltukta degistiriyom altini

toysrus dan mi aldin bu zimbirtiyi sen simdi .orda kaca ki .segmüllerdekilerde 40 dan basliodu cüüss yaniakannehir bagada lazim söyle müzikli bisey zira artik kolik müzigini dinleyerek uyumaktan gina geldi..nisanin gönlünü edicez diye ben kolik olucamakannehir
bende basladim pijama giydirip yatirrmaya ama ise yardigini söyleyememkaydirigubbakcemile3 uykusu yoksa hepimizi dikiyo ayaga zilli
sen schlafsack aldin mi c&a da indirim var haberin olsun cokta güzeller vardi gecen baktim

kızımın tırnaklarını kesmekle cebelleşiyomakannehir
ne zor iş ya canını yakmamak için uğraş dur
yüzünü çizmiş sabahda emzirirken arada kesiyom offff

elif ben wickelkommodeyi hic kullanmadim.. boyum yetismiyooo.. seninkidemi büyük o kadar.. onca hevesle aldim ama cok yükseek.. koltukta degistiriyom altini

:roflol::roflol::roflol:
ayy kiyamamm sanaaaaa
evet cok yüksek ama benim boyum uzun cok sükür yetiyo:teytey:
ben eltiminkinde degistim bikere o bana cok alcak geldi bizimki tam ideal

anam zeytinim dikkat et iyice derin uykuda kes hatta ben gecen hafif uyuyodu kucagimda keseyim dedim güvenlikli tirnak makasi olmasina ragmen hafifce derisini kesmisim cok üzüldümmafoldumben ne bicim anneyim ben diye nisa hic hissetmedi gerci kan dolasimlari tam degil diye bebeklerin cani acimazmis bunuda böyle tecrübe etmis olduk..ama ben bidaha cesaret edip kesemem fatih kesicek artik

pişama olayına ben henüz girmedim
zattın gün aşırı banyo yapıyom banyodan sonrada uyuyoz
o yüzden gün aşırı banyo yapınca uyuma saatinin geldiğini anlıyokaydirigubbakcemile3
aradaki gün de ben ne zaman yatağıma giriyom o zmn uyuma vakti biliyor
kucağımda uyuyo zilli kalkmak içinde çaba harcamıyo zattın
emip emip uyuyo

wilkomme milkomme, ne diyosunuz kizim siz?

saaaaneeee... merakmi ettin:roflol::roflol:

yok gülüm yaa bunu müller diye bi oyuncak satan yer var ordan aldim 16€ya toysrusta baktim 20€ acikcasi ise yaramaz sandim ama mozartin müzigi diye kiydim paraya..bi kac güne belli olur ise yarayip yaramicagi,..
gece cok sükür pek bi sorunumuz yok bizim (masallah) ama kucakta uyuyoo iste tek sorun o simdilik.. c&a ya pazartesi gidicem bugün toysrus öyle bi kalabaliktiki beynim sulandi resmen.. güya bebek kiyafetlerinde %70 indirim varmis bi pijama aldim 3€ ya o kadar

kociş ben kesem dediydide izin vermediydim sen dikkat edemezsin diye de küstüydü bana
bende keserken baş parmağını acıttım kenarı kızardıydı bu sefer kociş daha da kızdı bağalmaz:
bana güvenmedin senide gördük diye
şimdide sen kes diyom kesmiyo :jeyyar:küsmüş bana
iş başa düşdü yine

benimde tekrar kesmem lazim cesaret edemiyom

:roflol::roflol::roflol:
ayy kiyamamm sanaaaaa
evet cok yüksek ama benim boyum uzun cok sükür yetiyo:teytey:
ben eltiminkinde degistim bikere o bana cok alcak geldi bizimki tam ideal

masallah boy olunca sorun olmuyoo tabii.. bi ara tabure koyim dedim kocis dalga gecti.. bende kullanmiyom orayi bu sefer cinleniyoo madem kullanmican ne diye aldirdin diyooo.. sanki gözümle görüp aldimkaydirigubbakcemile3

bi ayimiz kaldi bacim alistirmaya bak simdiden 3 aydan sonra hic alismaz diye korkuyom hic bekleme bence.. yalniz yatsinlar geceleri

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…