cnm dediim gibi calpol ver azıcıkk bide kucakla sev ii gelioo
:kedi::kedi::kedi:
ben sana ogün devamini yazicaktim nisa rahat vermedikaydirigubbakcemile3 aqcmadiysan kartonu geri ver active fit al oda indirimde bu hafta 3 numarasi da var ben aldim
he tamam bacim.. git gel yaz bilgilerini merak ettim furkanin boyu kac diyekaydirigubbakcemile3 malum benim boyda kisa insallah kizim bana cekmemistir..:sinifsinif:
bidaa girsin baksin kizima o halde.. yorum istiyom ben baaane:sinifsinif: furkanda uyancak zamani bulmus be haci..
hemsommm napiyon gi? erbaada tanidigin varmi gii hangi köyleri biliyon söyle bakim?
kundaklar gibi sar penye battaniyeye kirschkernkissenide koy ayaginin altina.. genelde ise yariyo öyle yapinca..nilayda seviyo lefaxi ama fazla gerek kalmiyo masallah gaz sorunumuz kalmadi bizim pek.. emzige damlatipmi veriyosun sende damlalari.. bide d vitamini nasil veriyosun.. ben cok unutuyorum onu vermeyi nasil bi düzene koycam bilmiyorum valla?
he tamam bacim.. git gel yaz bilgilerini merak ettim furkanin boyu kac diyekaydirigubbakcemile3 malum benim boyda kisa insallah kizim bana cekmemistir..:sinifsinif:
bidaa girsin baksin kizima o halde.. yorum istiyom ben baaane:sinifsinif: furkanda uyancak zamani bulmus be haci..
hemsommm napiyon gi? erbaada tanidigin varmi gii hangi köyleri biliyon söyle bakim?
kundaklar gibi sar penye battaniyeye kirschkernkissenide koy ayaginin altina.. genelde ise yariyo öyle yapinca..nilayda seviyo lefaxi ama fazla gerek kalmiyo masallah gaz sorunumuz kalmadi bizim pek.. emzige damlatipmi veriyosun sende damlalari.. bide d vitamini nasil veriyosun.. ben cok unutuyorum onu vermeyi nasil bi düzene koycam bilmiyorum valla?
valla erbaa da bildiğim pek fazla köy yok bacımm taşovada bissürü köy biliom ama sayiimmii - kızgüldüren - hacıbeyli - sepetli - karsavul- yayladibi- kozluca - boroboy- çaydibi- sonusa- karlık ......kaydirigubbakcemile3verdim canım calpol ama kucaklayınca bile ağlıyoo ya korkuyom değince acıyo diyee bilmiyorumkismile
bacım annemlerin net.i yok bacım o gün atamalar açıklancaktı diye komşunun netini çekmişlerde öle girdi yoksa pc var net yok ne zaman net alırlarsa o zaman yorum yapar haciiii onun yeriner ben yapsam olmami haciiiiii hade koy bi resim yorum yapam prenseseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla erbaa da bildiğim pek fazla köy yok bacımm taşovada bissürü köy biliom ama sayiimmii - kızgüldüren - hacıbeyli - sepetli - karsavul- yayladibi- kozluca - boroboy- çaydibi- sonusa- karlık ......kaydirigubbakcemile3
olur bacim.. prenses uyuyo simdi gezmeye gidicez anneanesine üstünü giydirince ceker koyarim resmini.. simdi daha pijamayla duruyo.. sen koy ama furkanin resmini.. doktora giderken cek görelim nasil olmusbayanssulusmile
buarada erzuruma mi cikmis tayini kardesinin.. hayirli olsun canim.. benim kociste aslen erzurumlu.. ama hic gitmemis daha.. izmirde dogup büyümüs..
tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. koy artik su beyzanin resmini alsanaalsanasmile
nan sen beni güzel takip edin hacı haaa herbişyi bilin anam :1shok::1shok::1shok:
heee erzurum ispire düştü kıskardeşim çok soğuk oraları gitmenizide tavsiye etmem :1no2:
furkanı giydirince çekicem canım bende koyarım resim anlaştık şekerkaydirigubbakcemile5vereliniortak
he canim takipcinim senin.. oglunu cok begendim kizmi vercem saana:roflol::roflol::roflol: hepini takip ediyom gii.. anlastik canim.. yorumlarda görüsürük artikkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ayaklarina koyamam cünkü bacaklari birbirinden ayri duruyomafoldumbenbitane var kirshkernkissen onuda karnina koyuyorum..lefax i bazen emzige damlattigim oluyo ama genelde emzirmden agzina damlatiyorum.d vitamini de ayni sekilde hergün emzirmeden önce atiyorum agzina..unutmuyayim diye orta masanin üstünde nisa icin bi canak yaptim gerekli hersey gözümün önünde onun icinde duruyo..sende öyle yap
o zaman ben şu kızına alıcı gözüynen bi bakem dur :roflol::roflol:
hosgeldin bacima.s.
sen kimsin tanit hele bi kendininaniknanik
ay neden bu çocuk dr.ları böyle yaaaaşekercik benim gittiğim doktor suratsız değil ama pekte iyi muayenen etmedi yani istediğim gibi...
cnm ben de azaltacağım ama elim ermiyor brir türlüben de dun kıyafetlerimi eledim dun zaten olmayanlar vardı 10 kılo fazlam var hamilelikten iyi ce olmayanlar arttı bir de denedim ki gömlekler gögus kısmından hiç kapanmıyor pantalonlar olmuyor hepsini posete koydum vereceğim dolabım iyice boşaldı esime ssoyledim bir tek hamile pantalonum oluyor dedim o da cumartesi babanneye bırakırız berk'i sana alışveriş yaparız dedi
bu arada da bebeği doktora goturmek dısında hiç dısarı cıkmadım daha sıkıldım da sanırım alışveriş iyi gelecek diye umuyorum:)
olur canim olur. vucudun toparladikca olur merak etme.
QUOTE]
inş cnm olur, bilemiyorum ama moral bozucu geçen gün gidip bi kot aldım
bizim oğlan bugün tartıldı hatunlar, 4850 olmuş en son 3.900 idi, boy da uzamış 55,5 olmuş kilosu iyi gidiyor şimdiden port bebemiz olmamaya başladı siz bebek arabsı aldınız mı nasıl aldınız ben alsam diyorum
slm gacılar ben geldiiiiiiim özlediniz mi beniiiiopuyorumnanaktan
yoksam unuttunz mubilmiyorumkismile
gelin adayımı açıklimmkaydirigubbakcemile3
kebyanın kızı
selcenin kızı
cerinin kızı
tubişin kızı
cersunun kızı
elifin kızı
ayşenin kızı
zeytinin kızı
wannanın kızı
varmıydı başka kız yaww:roflol:
az geldi bize bunnara yan gözle bakanın ................
unuttuğum varmıki acaba
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?