2009 Kasm Anneleri

:kedi::kedi::kedi:
ben sana ogün devamini yazicaktim nisa rahat vermedikaydirigubbakcemile3 aqcmadiysan kartonu geri ver active fit al oda indirimde bu hafta 3 numarasi da var ben aldim

kiz acmazmiyim hic.. merak ettim nasi bisey diye... aninda actim..kaydirigubbakcemile3
bidahakine artik canim.. bol bol degistirim bende artik hemen bitsin diye napiim.. bunlarda banaklava: .öt bezi iste neyini merak ediyosamklava:klava:klava:klava:

bacım annemlerin net.i yok bacım o gün atamalar açıklancaktı diye komşunun netini çekmişlerde öle girdi yoksa pc var net yok ne zaman net alırlarsa o zaman yorum yapar haciiii onun yeriner ben yapsam olmami haciiiiii hade koy bi resim yorum yapam prenseseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

verdim canım calpol ama kucaklayınca bile ağlıyoo ya korkuyom değince acıyo diyee bilmiyorumkismile
valla erbaa da bildiğim pek fazla köy yok bacımm taşovada bissürü köy biliom ama sayiimmii - kızgüldüren - hacıbeyli - sepetli - karsavul- yayladibi- kozluca - boroboy- çaydibi- sonusa- karlık ......kaydirigubbakcemile3

olur bacim.. prenses uyuyo simdi gezmeye gidicez anneanesine üstünü giydirince ceker koyarim resmini.. simdi daha pijamayla duruyo.. sen koy ama furkanin resmini.. doktora giderken cek görelim nasil olmusbayanssulusmile

buarada erzuruma mi cikmis tayini kardesinin.. hayirli olsun canim.. benim kociste aslen erzurumlu.. ama hic gitmemis daha.. izmirde dogup büyümüs..

kaydirigubbakcemile3 saydiklarinin hic birini bilmiyom valla haci.. aksam anama sorayim bakalim bilcekmi o.. esindemi tasovali senin.. karayaka köyü var amma o sizin soyisim köyden esinlenme degildir dimikaydirigubbakcemile3

nan sen beni güzel takip edin hacı haaa herbişyi bilin anam :1shok::1shok::1shok:
heee erzurum ispire düştü kıskardeşim çok soğuk oraları gitmenizide tavsiye etmem :1no2:
furkanı giydirince çekicem canım bende koyarım resim anlaştık şekerkaydirigubbakcemile5vereliniortak

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. koy artik su beyzanin resmini alsanaalsanasmile

neyini merak ediyon haci bak yamış tickerinde çirkin ördekmiş okaydirigubbakcemile3
ben gördüm onu ve şöle bi kanıya vardım anası bun kızı kıskanii bacım oyüzden öle dii ona
yoksa çekik gözlü bir afeti var karununa.sa.sa.s

he canim takipcinim senin.. oglunu cok begendim kizmi vercem saana:roflol::roflol::roflol: hepini takip ediyom gii.. anlastik canim.. yorumlarda görüsürük artikkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayaklarina koyamam cünkü bacaklari birbirinden ayri duruyomafoldumbenbitane var kirshkernkissen onuda karnina koyuyorum..lefax i bazen emzige damlattigim oluyo ama genelde emzirmden agzina damlatiyorum.d vitamini de ayni sekilde hergün emzirmeden önce atiyorum agzina..unutmuyayim diye orta masanin üstünde nisa icin bi canak yaptim gerekli hersey gözümün önünde onun icinde duruyo..sende öyle yap

slm gacılar ben geldiiiiiiim özlediniz mi beniiiiopuyorumnanaktan
yoksam unuttunz mubilmiyorumkismile

ebe bana agzina atma dedi.. yutar diye.. kasiga sütünde az sag hapi koy eriyince agzina ver dediydi öyle yapiyodum.. oda pek bi zahmetli oluyo.. ondan unutuyom.. direk agzina atiyon sen öylemi? bogazinda kalmaz dimi? bende öyle yapiim..

o zaman ben şu kızına alıcı gözüynen bi bakem dur :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

gelin adayımı açıklimmkaydirigubbakcemile3

kebyanın kızı
selcenin kızı
cerinin kızı
tubişin kızı
cersunun kızı
elifin kızı
ayşenin kızı
zeytinin kızı
wannanın kızı
zerenin kızı

varmıydı başka kız yaww:roflol:
az geldi bize bunnara yan gözle bakanın ................
unuttuğum varmıki acaba
:roflol::roflol:

ahan zeren ekledim kızını vallaha bende akıl kalmadı o kaaa gelin adayı varki hangisini yazacağımı unuttum

Son düzenleme:
şekercik benim gittiğim doktor suratsız değil ama pekte iyi muayenen etmedi yani istediğim gibi...
ay neden bu çocuk dr.ları böyle yaaaa
cnm ben de azaltacağım ama elim ermiyor brir türlü
ben çıkıyorum arada dışarı bebeği anneme bırakıyorum markete gidi p geliyorum geçen hafta pazara gittik annemle bebeğe de babam baktı zaten uyutmuştum bi de güzel emzirmiştim:)

yuuuuh len hepsini toplamışsın bende 2 erkek var bunlara nereden bulacam
emme enesime blurum kızda çirkin böcüğüme nereden bulacam yawohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…