slm gacılar ben geldiiiiiiim özlediniz mi beniiiiopuyorumnanaktan
yoksam unuttunz mubilmiyorumkismile
neyini merak ediyon haci bak yamış tickerinde çirkin ördekmiş okaydirigubbakcemile3
ben gördüm onu ve şöle bi kanıya vardım anası bun kızı kıskanii bacım oyüzden öle dii ona
yoksa çekik gözlü bir afeti var karununa.sa.sa.s
pardon tanıyamadım :uhm::uhm::uhm::uhm:
yuuuuh len hepsini toplamışsın bende 2 erkek var bunlara nereden bulacam
emme enesime blurum kızda çirkin böcüğüme nereden bulacam yawohaoldumsmile
hoşgeldin bacım nerlerdesin demi,cem zira ben de pek giremiyorum her gün bakıyorum ama yazamıyorum sebep tarık:)
ben bu msji atlamisim gii.. yok bacim yaa.. yalan söylemiimm hakkini verelim.. tugbada güzel gaci.. kizida öyledir muhakkak.. ama nazar degcek diye korkuyo bence.. kiz sen koy biz oturur basinda yasin okuruz nazar degmez..:roflol::roflol:
heeyyyyyyyyyyyytttttttttttt ben geldim ülennnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk dadlum ben vakit bulup gireceğimde 1 haftadır kayınvalidemlerdeydim orada da net yoktu:bbo:
baaağaaane nan hepsi benim işte bi denesine dokunanı yakarım :mymeka::mymeka::mymeka:üleeeeeeynnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
kolaymı benim küçük behlüle kız bulmak:roflol::roflol::roflol:
gelin adayımı açıklimmkaydirigubbakcemile3
kebyanın kızı
selcenin kızı
cerinin kızı
tubişin kızı
cersunun kızı
elifin kızı
ayşenin kızı
zeytinin kızı
wannanın kızı
varmıydı başka kız yaww:roflol:
az geldi bize bunnara yan gözle bakanın ................
unuttuğum varmıki acaba
:roflol::roflol:
nannn ben unutulacak bi gacımıyım haaa:mymeka:
örnek alacağınız bi hatunum işteolumunekankayizsmile:roflol::roflol::roflol:
ay neden bu çocuk dr.ları böyle yaaaa
cnm ben de azaltacağım ama elim ermiyor brir türlü
ben çıkıyorum arada dışarı bebeği anneme bırakıyorum markete gidi p geliyorum geçen hafta pazara gittik annemle bebeğe de babam baktı zaten uyutmuştum bi de güzel emzirmiştim:)
olur canim olur. vucudun toparladikca olur merak etme.
QUOTE]
inş cnm olur, bilemiyorum ama moral bozucu geçen gün gidip bi kot aldım
bizim oğlan bugün tartıldı hatunlar, 4850 olmuş en son 3.900 idi, boy da uzamış 55,5 olmuş kilosu iyi gidiyor şimdiden port bebemiz olmamaya başladı siz bebek arabsı aldınız mı nasıl aldınız ben alsam diyorum
masallah oglusuna canim.. biz ayni gün dogurdukya.. takip edeyim seni biraz.. kac dogmustu oglusun.. nilayda hemen hemen bu civarda sanirim.. 3300 dogdu 6 haftalikken 4100 olmustu.. simdi ilkel yollarla tartiyom 4800cikiyo.. kizim forumunu koruyo.. az gibi geliyo bana doktor normal diyo.. bidahaki kontrol tee subatin sonundaakannehir
yuuuuh len hepsini toplamışsın bende 2 erkek var bunlara nereden bulacam
emme enesime blurum kızda çirkin böcüğüme nereden bulacam yawohaoldumsmile
bu topikten sana kiz yok bacimkaydirigubbakcemile3 biz hepimiz catirtiya veriyoz kizlari.. harem kurcak furkan bey.. hem senin kara böcükü bi görelim bayanssulusmile
bizimi dinlidin nan:mymeka:
bacım sen kimsin pek çıkaramadımda CADIARZU:roflol:
demek kaynanandaydın hee aman allahım ne saadet ne saadet lülülülülülü
işte bende onu diimm güzel olduğu için bebeği kıskaniii korkii tabe bebesine iltifat edecük yaaa kıskanii işte:roflol::roflol::roflol:
ne edisiniz nan beni mi çekiştiriinizaklinialirimsmile
bacım sen kimsin pek çıkaramadımda CADIARZU:roflol:
demek kaynanandaydın hee aman allahım ne saadet ne saadet lülülülülülü
siralama bu haci? biz neden en altlardayiz öyle küstü kizim istesende vermiyom kizimi:dilcikar:
siralama bu haci? biz neden en altlardayiz öyle küstü kizim istesende vermiyom kizimi:dilcikar:
ay neden bu çocuk dr.ları böyle yaaaa
cnm ben de azaltacağım ama elim ermiyor brir türlü
ben çıkıyorum arada dışarı bebeği anneme bırakıyorum markete gidi p geliyorum geçen hafta pazara gittik annemle bebeğe de babam baktı zaten uyutmuştum bi de güzel emzirmiştim:)
masallah oglusuna canim.. biz ayni gün dogurdukya.. takip edeyim seni biraz.. kac dogmustu oglusun.. nilayda hemen hemen bu civarda sanirim.. 3300 dogdu 6 haftalikken 4100 olmustu.. simdi ilkel yollarla tartiyom 4800cikiyo.. kizim forumunu koruyo.. az gibi geliyo bana doktor normal diyo.. bidahaki kontrol tee subatin sonundaakannehir
bu topikten sana kiz yok bacimkaydirigubbakcemile3 biz hepimiz catirtiya veriyoz kizlari.. harem kurcak furkan bey.. hem senin kara böcükü bi görelim bayanssulusmile
:roflol::roflol:
seni cekistiriyoz nolmus:dilcikar: amma nazlandin nan.. koy su beyzayi artikalsanaalsanasmile
sen naptin gii gitcekmisin annenlere 40 ucurmaya.. arif enisteyi ikna ettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?