2009 Kasm Anneleri

ben bu msji atlamisim gii.. yok bacim yaa.. yalan söylemiimm hakkini verelim.. tugbada güzel gaci.. kizida öyledir muhakkak.. ama nazar degcek diye korkuyo bence.. kiz sen koy biz oturur basinda yasin okuruz nazar degmez..:roflol::roflol:

yuuuuh len hepsini toplamışsın bende 2 erkek var bunlara nereden bulacam
emme enesime blurum kızda çirkin böcüğüme nereden bulacam yawohaoldumsmile

baaağaaane nan hepsi benim işte bi denesine dokunanı yakarım :mymeka::mymeka::mymeka:üleeeeeeynnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
kolaymı benim küçük behlüle kız bulmak:roflol::roflol::roflol:

ben bu msji atlamisim gii.. yok bacim yaa.. yalan söylemiimm hakkini verelim.. tugbada güzel gaci.. kizida öyledir muhakkak.. ama nazar degcek diye korkuyo bence.. kiz sen koy biz oturur basinda yasin okuruz nazar degmez..:roflol::roflol:

işte bende onu diimm güzel olduğu için bebeği kıskaniii korkii tabe bebesine iltifat edecük yaaa kıskanii işte:roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk dadlum ben vakit bulup gireceğimde 1 haftadır kayınvalidemlerdeydim orada da net yoktu:bbo:

bacım sen kimsin pek çıkaramadımda CADIARZU:roflol:
demek kaynanandaydın hee aman allahım ne saadet ne saadet lülülülülülü

baaağaaane nan hepsi benim işte bi denesine dokunanı yakarım :mymeka::mymeka::mymeka:üleeeeeeynnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
kolaymı benim küçük behlüle kız bulmak:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:küçük behlüle herkes koşar nannnndelikafadulden

siralama bu haci? biz neden en altlardayiz öyle küstü kizim istesende vermiyom kizimi:dilcikar:

nannn ben unutulacak bi gacımıyım haaa:mymeka:
örnek alacağınız bi hatunum işteolumunekankayizsmile:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin bacıııım heee yaaaa kayınvalidemdeydim emme zorunlu gittim ensarı görmeye gelenler olacakmş onun için gittim

işte bende onu diimm güzel olduğu için bebeği kıskaniii korkii tabe bebesine iltifat edecük yaaa kıskanii işte:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

ne edisiniz nan beni mi çekiştiriinizaklinialirimsmile

seni cekistiriyoz nolmus:dilcikar: amma nazlandin nan.. koy su beyzayi artikalsanaalsanasmile

sen naptin gii gitcekmisin annenlere 40 ucurmaya.. arif enisteyi ikna ettinmi?

yaaa usb kablosunu bulamyorum yeni taşındım yaaa bi ara koyarm
kıs benim enesinde behlülden kalır yanı yok:jeyyar:emme küççük bıdık için birşey diyemem:roflol:

:roflol::roflol:

seni cekistiriyoz nolmus:dilcikar: amma nazlandin nan.. koy su beyzayi artikalsanaalsanasmile

sen naptin gii gitcekmisin annenlere 40 ucurmaya.. arif enisteyi ikna ettinmi?

kız benim herif izin vermiyi koyamm :gitme:
ama aslında düşündümde facebooka koymama izin vermiyi kk için bişey dimedi :jeyyar:

pislük kocam inat etti götürmedi guclubacismile inadı inattır bugün anana gitmicen dediyse götürmez ama yarın götürcek kaydirigubbakcemile3 bide bu akşam beni gezmeye götürcek sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…