teselli mi delüüüü hadi o zaman sende benim zayıflama topic ine vercess başka yolu yokk ayrıca rejim yapmaktan korkmayın ben 2-3 haftadır yapıyom sütüm azalmadı rejim dedisem akşam 7 den sona meyve dışında yemiom yemekleri 2 kaşık yağla yapıom ekmeği 3-4 dilim yiyom günnük kızartma hamur işi yokk şekeri tamamen kestimm çaya bile koymuyomm bide 3 lt su içiomm 45 dk yürüyüşşvalla boyum 1.62 68.5la hamile kaldım tammmmm 93le doğuma gittim şuan 74üm
bana bak teselli bulopuyorumnanaktan
selam canımm miniğin hasta mı oldu inş. çabucak atlatırrkızlar hepinize günaydın
ösledim tabe nan çohkk güldüron nan beniii zatii moralim bozuk 1-2 espiri yap da rahatlayam gıııbağa deli mi dedin nan düdük benim heç öle bi halim war mı bi baksana laelaelaelaelae
ösledin mi gı essahtan :kedi:
offf bende aynen dün ölee bi karar aldım:sinifsinif: arif diyoduda pek ciddiye almıyodum ama dün şöle aynanın karşısında kendime bi alıcı gözüylen baktım:1shok: sonuç ohaoldumsmile
bende en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum hihoyyyt ama nasıl CADIARZU
cerenimom dadlumm opuyorumnanaktan
gittim hacı dün kuaföre :lepi: saçıma röfle yaptırdım bide kestirdim bayanssulusmile tabii benim ayuu arifin tepkisini tahmin edersin kaydirigubbakcemile3
yolunma işlemini geçen gün yaptırdıydım zatii :1ninca:
ulaa senin her yerin döt göbek olsa nolur nan :mymeka: fındık kadar karısın zaten :mymeka:
walla bende zayıflıcam derken falan bile şu anda sigara böreğinin üstüne nutella sürüp yiyom heee :1ninca:kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
walla benim herif tam antika :bbo: millet bayılır karıları süslensin püslensin bizimki naturel seviyii :jeyyar:
benim 30 kiloya yakın fazla kilom, sarkmış bi göbek, löp löp selülitler, we bi sürü çatlak war :sinifsinif: haddini bil otur yerine :mymeka:
he hacı sigara böreğine nutella delikafadulden şaşardım hacı ne yiiceemi şaşırdım delikafaduldendün annem bi sürü mamalar yapmıştı ben yerken herkes beni dehşetle izliyoduu :1shok:delikafadulden
allahtan çatlaam yok nann sevincek bişi buldum haa iimii :) nutella ne gıı börek ne allaaşkınaa unuttum ben ele şeylerii tööbeliyimmmmayyyyyyyy bende çatlak yok dencek kadar azzzzzz :sm_cool:
sadece bacağımın ust kısmında ecük varrrr
ama selülüt var yaaa abbaaowwwwwwwww ohaoldumsmile
ayy tuba harbi misin yaa sigara börene nutella öööööğğğğğğğğğkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kusunçsunnnnnnnnnnn
mannakkkayy oturdum yerde masraf ediyom yaaaaaaaaa ne kuduruk karuyumm delikafadulden
şu civilden özgüşüme bi astronot bide slopet aldımmmmmmmmm delikafadulden
[/QUOTE][/QUOTE]boncuk geçmiş olsun canımmm
ya göremiyorum seni ne zamandır evde durumlar nasıl sıkıntı yoktur işallah sizin velet düzeldi mi gı
canım çok geçmiş olsunkızlar benim yine bizim yine bi sorunumuz var.kızımı dün yıkadım.ama sanırım üşüttüm.gece burun tıkanıklığı ve tıkanarak öksürüyordu.allahdan hemen kalkıp kaldırdım burnunu temizledim.ama şu anda burnu akıyo ve öksürüyo.netten araştırdım zaten kesin bi ilaç tedavisi yokmuş.boşuna dışarı çıkartıp yormak istemiyorum.istirahat etsin diyorum.tabiki dr u tel. arayacağım .ama yinede bu konuda tecrübesi olan varmı.ne yapmam gerektiği konusunda............
komikim dimi gııı olumunekankayizsmileösledim tabe nan çohkk güldüron nan beniii zatii moralim bozuk 1-2 espiri yap da rahatlayam gııı
ayyyyyyyy bende çatlak yok dencek kadar azzzzzz :sm_cool:
sadece bacağımın ust kısmında ecük varrrr
ama selülüt var yaaa abbaaowwwwwwwww ohaoldumsmile
ayy tuba harbi misin yaa sigara börene nutella öööööğğğğğğğğğkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kusunçsunnnnnnnnnnn
dün bana hediye geldi gıı ondan zemuszemus hemide çok güzellll delikafaduldenayy oturdum yerde masraf ediyom yaaaaaaaaa ne kuduruk karuyumm delikafadulden
şu civilden özgüşüme bi astronot bide slopet aldımmmmmmmmm delikafadulden
bak işte senin çatlaan yokmuş bende o da war mafoldumbenallahtan çatlaam yok nann sevincek bişi buldum haa iimii :) nutella ne gıı börek ne allaaşkınaa unuttum ben ele şeylerii tööbeliyimmmm
gerçi o.. nun töbesi bilmem nereyi görene kaa demişti ünlü bir türk düşünürümüz emme kararlıyımm bilesinizz ısrar etmeyin yimiceemmm
teselli mi delüüüü hadi o zaman sende benim zayıflama topic ine vercess başka yolu yokk ayrıca rejim yapmaktan korkmayın ben 2-3 haftadır yapıyom sütüm azalmadı rejim dedisem akşam 7 den sona meyve dışında yemiom yemekleri 2 kaşık yağla yapıom ekmeği 3-4 dilim yiyom günnük kızartma hamur işi yokk şekeri tamamen kestimm çaya bile koymuyomm bide 3 lt su içiomm 45 dk yürüyüşş
selam canımm miniğin hasta mı oldu inş. çabucak atlatırr
ösledim tabe nan çohkk güldüron nan beniii zatii moralim bozuk 1-2 espiri yap da rahatlayam gııı
allahtan çatlaam yok nann sevincek bişi buldum haa iimii :) nutella ne gıı börek ne allaaşkınaa unuttum ben ele şeylerii tööbeliyimmmm
gerçi o.. nun töbesi bilmem nereyi görene kaa demişti ünlü bir türk düşünürümüz emme kararlıyımm bilesinizz ısrar etmeyin yimiceemmm
cnm yaparsın bişi olmass bişi hazırlama zaten sabah normal kafaltı arada meyve öğlen çorba sebze yemee arada yoğurt meyve akşam gene çorba sebze artık ne pişirdiisenn bebiş kucaandaken oyna horon tep bi yarım saat bak bakalım işe yariimigeleyimde ben yürüyüş falan yapamam üstelik oğluşla düzenli falan beslenmek mümkün deil ne bulsam ve ne zaman vakit bulsam o zaman yiyom
he gııı öle deelmi ama cicimm er şeye bi cvp buluyon mannak karıı:roflol::roflol::roflol::roflol:
ünlü türk düşünürü haa saol bebeeem yaaaaaaaa :roflol:
he gııı öle deelmi ama cicimm er şeye bi cvp buluyon mannak karıı
ya bu arada dun akşam tam çıkarken gördüm edoştan haber varmı kızlar ya durumu nasıl inşallah bir an önce düzelir ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?