2009 Kasm Anneleri

boncuk geçmiş olsun canımmm
ya göremiyorum seni ne zamandır evde durumlar nasıl sıkıntı yoktur işallah sizin velet düzeldi mi gı

valla boyum 1.62 68.5la hamile kaldım tammmmm 93le doğuma gittim şuan 74üm
bana bak teselli bulopuyorumnanaktan
teselli mi delüüüü hadi o zaman sende benim zayıflama topic ine vercess başka yolu yokk ayrıca rejim yapmaktan korkmayın ben 2-3 haftadır yapıyom sütüm azalmadı rejim dedisem akşam 7 den sona meyve dışında yemiom yemekleri 2 kaşık yağla yapıom ekmeği 3-4 dilim yiyom günnük kızartma hamur işi yokk şekeri tamamen kestimm çaya bile koymuyomm bide 3 lt su içiomm 45 dk yürüyüşş
kızlar hepinize günaydın
selam canımm miniğin hasta mı oldu inş. çabucak atlatırr
ösledim tabe nan çohkk güldüron nan beniii zatii moralim bozuk 1-2 espiri yap da rahatlayam gııı

ayyyyyyyy bende çatlak yok dencek kadar azzzzzz :sm_cool:
sadece bacağımın ust kısmında ecük varrrr
ama selülüt var yaaa abbaaowwwwwwwww ohaoldumsmile
ayy tuba harbi misin yaa sigara börene nutella öööööğğğğğğğğğkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kusunçsunnnnnnnnnnn

ayy oturdum yerde masraf ediyom yaaaaaaaaa ne kuduruk karuyumm delikafadulden
şu civilden özgüşüme bi astronot bide slopet aldımmmmmmmmm delikafadulden

allahtan çatlaam yok nann sevincek bişi buldum haa iimii :) nutella ne gıı börek ne allaaşkınaa unuttum ben ele şeylerii tööbeliyimmmm
gerçi o.. nun töbesi bilmem nereyi görene kaa demişti ünlü bir türk düşünürümüz emme kararlıyımm bilesinizz ısrar etmeyin yimiceemmm

mannakkk
ben de twist stepper die bi spor aleti sipariş verdimdi 80 tl emme stokta yokmuş iptal ettiler çok güzel kilo verdirimiş hacııı özellikle döt bacak baldırr bi bak istersen gıı ösge kucaanda yaparsan daaa etkili olur belkimm

boncuk geçmiş olsun canımmm
ya göremiyorum seni ne zamandır evde durumlar nasıl sıkıntı yoktur işallah sizin velet düzeldi mi gı
[/QUOTE][/QUOTE]

iyi canım düzeldi bi sıkıntı yok şimdilik.tabi kızımın göbek bağı doğumdan 4 gün sonra düşmüştü gece sabaha sırra kadem basmıştı.geçen gün çocuk itiraf etti ki onu alıp atmış ve kendininkinin de hala saklandığını bile bile.şimdi aramız iyi ya ağızından kaçırdı.aslında çok üzüldüm ve sinirlendim.ama belli etmedim iyi yapmışsın bende ataakdım zaten dedim.sinir ettiğini anlamasın diye............ya kızlar soğuk algınlığı ile ilgili bilgisi olan yokmu..............

canım çok geçmiş olsun
ben geçen grip oldum maalesef bebeğimede geçti onunda burnu çok tıkalıydı doktora götürdüm tabii ilaç falan wermiyolar sadece TONİMER BABY spray verdi burnu açılsın diyee
ösledim tabe nan çohkk güldüron nan beniii zatii moralim bozuk 1-2 espiri yap da rahatlayam gııı
komikim dimi gııı olumunekankayizsmile
kız bozma moralini walla sen benim halimi görsen top gibiyim walla :sinifsinif: nerdeyse yuwarlana yuwarlana gidicem hee :sinifsinif:

ne edek çatlak yoksaa :mymeka: sorduk muu :dilcikar:
benim göbeğim harita gibii :sinifsinif:

ewet şekerim sigara böreğine nutellaaaaa delikafadulden istersen bi daha söliyim
sigara böreğine nutella sürüp yiyom cokacimcoook

dün bana hediye geldi gıı ondan zemuszemus hemide çok güzellll delikafadulden
bak işte senin çatlaan yokmuş bende o da war mafoldumben
[/QUOTE]

iyi canım düzeldi bi sıkıntı yok şimdilik.tabi kızımın göbek bağı doğumdan 4 gün sonra düşmüştü gece sabaha sırra kadem basmıştı.geçen gün çocuk itiraf etti ki onu alıp atmış ve kendininkinin de hala saklandığını bile bile.şimdi aramız iyi ya ağızından kaçırdı.aslında çok üzüldüm ve sinirlendim.ama belli etmedim iyi yapmışsın bende ataakdım zaten dedim.sinir ettiğini anlamasın diye............ya kızlar soğuk algınlığı ile ilgili bilgisi olan yokmu..............[/QUOTE]

Allah sana sabır versin canım
kız o bebeğe falan zarar vermesin yanlız bırakma onları sakın lmaz:

[/QUOTE]

iyi canım düzeldi bi sıkıntı yok şimdilik.tabi kızımın göbek bağı doğumdan 4 gün sonra düşmüştü gece sabaha sırra kadem basmıştı.geçen gün çocuk itiraf etti ki onu alıp atmış ve kendininkinin de hala saklandığını bile bile.şimdi aramız iyi ya ağızından kaçırdı.aslında çok üzüldüm ve sinirlendim.ama belli etmedim iyi yapmışsın bende ataakdım zaten dedim.sinir ettiğini anlamasın diye............ya kızlar soğuk algınlığı ile ilgili bilgisi olan yokmu..............[/QUOTE]cnm daha başımıza gelmediğinden bilmiyoruz en ii si dr. danışmak sanırımm

kızlar bu kartanesi var ya göbek möbek dii emme çöp gibi hatın haaa maşallahh diimde nazarlanmasınn selocann gıı bi resmini ver buzdolabına yapıştıram da seni hedef/idol belirleyip zayıflayam gıı motivation olsun bağaaa

geleyimde ben yürüyüş falan yapamam üstelik oğluşla düzenli falan beslenmek mümkün deil ne bulsam ve ne zaman vakit bulsam o zaman yiyom

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ünlü türk düşünürü haa saol bebeeem yaaaaaaaa :roflol:

ula bu kartanesü bide tarz bi hatın haa havalı cinsinden hemi deee şakkıdı
amaaa artık ondan daha havalısı var fısssss deyu söndü havasııııı selomunn
yeni gözde ELıF BERAY SULTANNN bayanssulusmile

geleyimde ben yürüyüş falan yapamam üstelik oğluşla düzenli falan beslenmek mümkün deil ne bulsam ve ne zaman vakit bulsam o zaman yiyom
cnm yaparsın bişi olmass bişi hazırlama zaten sabah normal kafaltı arada meyve öğlen çorba sebze yemee arada yoğurt meyve akşam gene çorba sebze artık ne pişirdiisenn bebiş kucaandaken oyna horon tep bi yarım saat bak bakalım işe yariimi
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ünlü türk düşünürü haa saol bebeeem yaaaaaaaa :roflol:
he gııı öle deelmi ama cicimm er şeye bi cvp buluyon mannak karıı

kızlar herkese selam
ay ben çok heyecanlıyım haftaya pazar günü kızımın mevlütünü okutuyorum en sonunda nihayet zemuszemus
kızım 4500 gr üzerinde olmadan okutmayacam ele avuca gelmeden okutmayacam diyodum eh artıkın bu saydıklarım yerine geldi haftaya okutcam.
yarında Eminönüne gidiyorum şeker almaya

ya bu arada dun akşam tam çıkarken gördüm edoştan haber varmı kızlar ya durumu nasıl inşallah bir an önce düzelir ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…