2009 Kasm Anneleri

bağada yolla hacııııı alkisalkisalkis

eminönüne miiiiii :gitme: bende gelem miiii :gitme:

şimdi edoşlan konuştum
ewe çıkmış
iyiymiş sadece biraz halsizlik warmış

canım bugun çıkcak sanırım :Saruboceq:

inşallah tez zamanda iyileşirde ege paşamızı hemencecik emzirir.

eminönüne miiiiii :gitme: bende gelem miiii :gitme:

gel bacım gel valla yarın gidicem diye şuan cok heyecanlıyım
ama henüz nasıl bir şeker alacağımı daha doğrusu yapacağımı bilmiyorum
birde biz iki mevlüt düzenliyecez biri annemin evinde diğeri kayınvalidemin evinde annemin evindeki haftaya pazar kayınvalidemin evindeki yarıyıl tatılınde o yüzden benim ucuza mal etmem lazım şekerleri zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hedef miiii akannehir
taam hacı bikiniynen mi olsun delikafadulden
şakkıdı şakkıdı
abuu elif beray baa fark attı kafamçokkarıştı

bütün kızla toplanmıış toplanmıış ben hemen kaçacüdümm oysakii yarın misafirim var tiramisu yapıp evi temizlemeliyi beraycıımın uyuduğu nadir saatlerde

Son düzenleme:
ben kelebekli yaptım çok ucuz oldu walla
100 tane şekeri 40tlye malettim zemuszemus tülü kelebeği mıknatısı falan
ama o kahvecinin sokağından girdiğinde soldaki ilk diükkan warya ordan alma ordakiler çok dandik 50 tanesini ordan aldım rezil oldum bide malzemeleri teker teker seç kaydirigubbakcemile5
hemde çooookkk hatta abartiim angarada buluştuumuzda seni durakta ilk gördüüm andan beri seviim nann

yıldırım aşkı hee :roflol:

hadi hayirlisi. darisi basimiza, gerci okutup okutmiycagimizida bilmiyorum ya.CADIARZU

şimdi edoşlan konuştum
ewe çıkmış
iyiymiş sadece biraz halsizlik warmış

hadi gecmis olsun. bir an once toparlanir insallah.
ama ayni tavuktan sadece edanin zehirlenmesi cok ilginc.

selam kızlar.. biz bugün aşılarımızı olduk,tartıldık geldik... anam üç aşı yapıldı gıııı.. ammma en sonuncusunda çok ağladı kuzum morardı resmen haaaabilmiyorumkismile
teyzeleeriii yavruşum 6.400 kg olmuş..

canım ben civilbebeden başka bişey aldım 1 haftada geldi
ama araya yılbaşı haftasonu girmişti

oohhhhooooo çok gecikmiş :1ninca:

bugün gelirse soram bari amma pazartesiye yetişmez tahminimce

elifcim bu kadar stres yapma kız... sende bu azim varken mutlaka verirsin ama hoop diye de gitmezki kilolar canım... daha doğum yapalı ne oldu kiiii sabretmek gerek azcıkk.. o ayrı telden çalan herkese de bundan lazım klava: sanki ütlerine vazife haaa

canım çok geçmiş olsun....bizim sadece çok halsizliği olmuştu.. dr a götürmedim sıcak tuttum, bol bol uyudu, ve de çok sık emzirdim düzeldi ama öle burun akıntısı ve öksürüğü olmamıştı... inş kısa zamanda atlatır yavruşun:Saruboceq:

dün annem bi sürü mamalar yapmıştı ben yerken herkes beni dehşetle izliyoduu :1shok:delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

ayy oturdum yerde masraf ediyom yaaaaaaaaa ne kuduruk karuyumm delikafadulden
şu civilden özgüşüme bi astronot bide slopet aldımmmmmmmmm delikafadulden

hayırlı olsun ne zaman aldın gıı ceriiinn.. ben e bugün sipariş versem pazartesiye gelir mş diye düşünüyoduumm

kizi kanguruya koydum azcik hava alip gelelim dedim. durmadi zilli, firina zor gidip geldim.akannehir acil puset almam lazim.

herkea nereye gitti :umursamaz: daha kilolardan kaynanalardan bahsedecüdük bilmiyorumkismile

maaşallaa büyümüş yaramassss
zerencim hep evdeym ya alışkın diilimmm birasda ondan stresimm sanırımm
selam kızlar naber
slm cnm iidir seden nbr

zerencim maşallah bebişine
benimkide haftaya olacak
uyuyo şimdi yarınki misafirlere tramisu yaptım
başka ne yapayım hatunlar

demek ki hem herkes ideal kilosunda hemde kaynanasini cok seviyo. konusmak istemiyo bu iki konu hakkinda.:roflol:

ozaman ben anlatim siz dinleyin bacım kaydirigubbakcemile3 benim koca bi göbem kaldı. pantolon giyince dışarı taşiyı. ama mekik filan çekmeyede çok üşeniyom. bide hergün çikolatayı filan kescem diye söz veriyom. bütün gün kendimi tutuyom. sonra yatarken dayanamıyom bigüzel saldırıyoom çikolatayaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kendime bu smile gönderiyom alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…