tatli yiyorum canim tuzlu istiyo, tuzlu yiyorum tatli istiyo. oyle bir kisir dongu.
kocise mama siparisi verdim getirir birazdan.delikafadulden
adamlar yakında isyan etmezse iyidir dimi hiç eksik bitmiyo kaydirigubbakcemile3
biz cikamiyoz, normalde kendim alir gelirim herseyi. ben hic etmiyom onlarda etmesin bi zahmet.kaydirigubbakcemile3
fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden
benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü
akşam konuşuyoruz hamilelik,doğum ve sonrasını zorluklarını hayatımızdaki değişiklikleri
kociş diyoki benimde hiç boş vaktim kalmadı güldüm tek derdin bu mu die
benim yerimde olsa ne etcek acaba
yaa kesin beee canım istioooo alsanaalsanasmile
recime başladım başıma vurdu zatiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
wanna bişi söleeee şunlaraa sadece bamya desinlerrr eskisi gibii :ecrin_bebek:
sağlıcakla kalın ben kaçar iki boya süreyim elime yüzüme renk gelsin
misafir gelecek ya bayanssulusmile
ben kullandım 1 paket fena deil ama prima kullanıyorum cok daha kaliteliya kızlar molfıks kullanan warmı
heo cısı tasıyo oglumun ne bıcım bez bu ya
ii valla buyumeye calısıyosaol canim benim.. eklicemde resimleri yigenim cekti ona ulasmaya calsiiyom aksam gönderirse eklicem insallah..
asya napiyoo biseyler okudum gii ben.. nasil basardi o dönmeyimasallah zilliye ee annesi hamileyken sürekli geziyordu cocuk yerinde durmadiki hic.. normal yane erkenden dönmesi:roflol:
ii valla buyumeye calısıyo
dondu kız bende sok oldum
heralde ben cok gezdim yuruyus yaptım buda yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile3
iki gecedir oturma odasında yattım oda anakucagında haliyle donemedi
ama tepiklerken ne yorgan ne battaniye bişi bırakmıyo ustunde surekli ortmeye uyanıyorum
kundaklayinca kipirdayamadigi icin ustunu acma gibi bi dertte olmuyo.kaydirigubbakcemile3
kenyaa benimkini de babası alışştırdı el koy fıldır fıldır durmayı bacım ecük sıkıntı olur ama alıştırırsın en azından gece yatarken sarmaya obur turlu çekilmes gıı
dogru yaa simdi bi daha deneyeyim bakalım basladı mızıklamaya uykusu geldi
aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?