2009 Kasm Anneleri

biz cikamiyoz, normalde kendim alir gelirim herseyi. ben hic etmiyom onlarda etmesin bi zahmet.kaydirigubbakcemile3

akşam konuşuyoruz hamilelik,doğum ve sonrasını zorluklarını hayatımızdaki değişiklikleri
kociş diyoki benimde hiç boş vaktim kalmadı güldüm tek derdin bu mu die
benim yerimde olsa ne etcek acaba

fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden

benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü

yaa kesin beee canım istioooo alsanaalsanasmile
recime başladım başıma vurdu zatiiiiiiiiii kafamçokkarıştı

sağlıcakla kalın ben kaçar iki boya süreyim elime yüzüme renk gelsin
misafir gelecek ya bayanssulusmile

ya kızlar molfıks kullanan warmı
heo cısı tasıyo oglumun ne bıcım bez bu ya
ben kullandım 1 paket fena deil ama prima kullanıyorum cok daha kaliteli
ii valla buyumeye calısıyo
dondu kız bende sok oldum
heralde ben cok gezdim yuruyus yaptım buda yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile3
iki gecedir oturma odasında yattım oda anakucagında haliyle donemedi
ama tepiklerken ne yorgan ne battaniye bişi bırakmıyo ustunde surekli ortmeye uyanıyorum

kundaklayinca kipirdayamadigi icin ustunu acma gibi bi dertte olmuyo.kaydirigubbakcemile3

kenyaa benimkini de babası alışştırdı el koy fıldır fıldır durmayı bacım ecük sıkıntı olur ama alıştırırsın en azından gece yatarken sarmaya obur turlu çekilmes gıı

kenyaa benimkini de babası alışştırdı el koy fıldır fıldır durmayı bacım ecük sıkıntı olur ama alıştırırsın en azından gece yatarken sarmaya obur turlu çekilmes gıı

dogru yaa simdi bi daha deneyeyim bakalım basladı mızıklamaya uykusu geldi

aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3

dogru yaa simdi bi daha deneyeyim bakalım basladı mızıklamaya uykusu geldi

şimdi bile hala gıcık oluyo ama gece paket yapıyom garibim bişe edemio hem sarınca annıyo uyumak zorunda oldunu o yöndende ii oldu yane kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…