- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden
benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü
ben yapicam canim kim yardim edicek bana ki??pideleri firinda yaptiricam digerlerini hallderim diye düsünüyorum 30 kisi civari gelir herhalde.bilmiyoum yaa birgün önceden baslarim yapmaya:)40a yakindi bize gelenlerde
kurandan sonra serbet verdik..
pogaca
havuc salatasi
patates salatasi
tokat sarmasi (özeldir bu)
bide tatliyla cay..
elif o kadars seyi sen yapmicaksin demi ?
aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3
Elifcim Asya'nın başında da kepek olmuştu dr. ''99'' diye bi markanın şampuanını önerdi... bi yıkamada hemen geçti...orda bulabilir misin bilmiyorum ama çok memnun kaldım...bulursan bi kaç çeşidi var ''yenidoğan için köpük şampuan'' al...
slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
bagırsaklarım cok hareketlendi benim sogan suyundan mı oldu acabaaben de yaptım soğan suyunu ...bakalım işe yarıycak mı... lahana suyu içmeyi başarmış biri olarak tadı çok da köt gelmedi :) içine kimyon da koydum ama o etkisini azaltır mı ki... neyse bakalım nolcak...
süpermiş renginede bayıldım
te bakin benimki bundan cok rahat tavsiye ederim
kıs cerenimo gene ne aldın bakim sen .. :roflol: öbür sitede bişey bırakmadın di mi başka yerlere saldırmışın şimdi :roflol:kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
hosgeldinnn iyilesebilmi bariiislm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
tavsiye ederim canim sicacik tutuyo , üstüne birtek yorganini ariyorum yetiyosüpermiş renginede bayıldım
hoşgeldinnn tavıkzedeeeeeeeeee delikafadulden
slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
hosgeldinnn iyilesebilmi bariii
kizz sen hastanedeyken damadim ne etti annesiz yavrum
slm hatunlar sende hoş geldin geçmiş olsun egeninde gözü aydın anasına kavuştu
almiron geldimi edoşş :1ninca:
daha iyiyim dünürcüm bugünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla oğluşuma ananesi baktı mama yedi hep oğluşum sütleri içmiyo dolaptakii :sinifsinif: sürekli mama yiyincede bi gazz bi gazz mafolmuş senin damat akannehir
netten seyrettim oğluşumu öyle çokkk özledimkiiiiii mafoldumben şimdide sütüm azaldı yaaaa mafoldumben
elifim sana damadın resminin orjinalini yollayam gıı merak ettisenn :roflol::roflol: nede olsa damat alcan hamamda görmek hakkınn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?