2009 Kasm Anneleri

fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden

benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü

fanta pastasina süt seker yerine fanta koyuyosun normal kek oluyo hatta ben birazda redbull koyuyorum cok güzel oluyo, üstünede krema yapip kabugu soyulmus mandalinayla karsitirip servis yapiyosun..

halleypastada halleyleri kesiyon küp kür yien kremsanti yapiyon icine muz katiyosun birbirine karistirip 1 gece dolapta bekletiyosun

40a yakindi bize gelenlerde

kurandan sonra serbet verdik..

pogaca
havuc salatasi
patates salatasi
tokat sarmasi (özeldir bu)
bide tatliyla cay..

elif o kadars seyi sen yapmicaksin demi ?
ben yapicam canim kim yardim edicek bana ki??pideleri firinda yaptiricam digerlerini hallderim diye düsünüyorum 30 kisi civari gelir herhalde.bilmiyoum yaa birgün önceden baslarim yapmaya:)

aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3

güle güle giydir canim yeni cicileri, beben 6 aylikken yaz gelmis olcak niye öyle büyük aldin ki

ben de yaptım soğan suyunu ...bakalım işe yarıycak mı... lahana suyu içmeyi başarmış biri olarak tadı çok da köt gelmedi :) içine kimyon da koydum ama o etkisini azaltır mı ki... neyse bakalım nolcak...

kıs cerenimo gene ne aldın bakim sen .. :roflol: öbür sitede bişey bırakmadın di mi başka yerlere saldırmışın şimdi :roflol:kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

kizlar yatirirken uyku tulumunda uyutun cok rahat oluyo ne battaniye gerekiyo ne bisey acmiyo kendini kadife sicacik tutuyo..benim bitane vardi dün gittim bitane daha aldim yedek kusunca yikiyorum hemen kurumuyo diye..

Elifcim Asya'nın başında da kepek olmuştu dr. ''99'' diye bi markanın şampuanını önerdi... bi yıkamada hemen geçti...orda bulabilir misin bilmiyorum ama çok memnun kaldım...bulursan bi kaç çeşidi var ''yenidoğan için köpük şampuan'' al...

ben bi arastirayim sagol canim
belki marketlerde bulamam ama internete bulabilirim insallh

pembesi de çok guzel ama unisex olsun dedim belki oğlan olursa o da giyer aklinialirimsmile

bagırsaklarım cok hareketlendi benim sogan suyundan mı oldu acabaa
inş. süt olur yaa valla moralim bozuldu hep emmek istiyo doymuyo cunku

te bakin benimki bundan cok rahat tavsiye ederim
süpermiş renginede bayıldım

kıs cerenimo gene ne aldın bakim sen .. :roflol: öbür sitede bişey bırakmadın di mi başka yerlere saldırmışın şimdi :roflol:kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsiburada da stoklar tukendi gıı başka siteleri kalkındırıyom artıkkk sositosositosositososito

slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
hosgeldinnn iyilesebilmi bariii
kizz sen hastanedeyken damadim ne etti annesiz yavrum

süpermiş renginede bayıldım
tavsiye ederim canim sicacik tutuyo , üstüne birtek yorganini ariyorum yetiyo
öyl kundak battaniye gerekmiyo, zaten oda sicakligida gece 18 i gecmesin demisti dokor bebek havale gecirebilirmis sicaktan

hosgeldinnn iyilesebilmi bariii
kizz sen hastanedeyken damadim ne etti annesiz yavrum

daha iyiyim dünürcüm bugünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla oğluşuma ananesi baktı mama yedi hep oğluşum sütleri içmiyo dolaptakii :sinifsinif: sürekli mama yiyincede bi gazz bi gazz mafolmuş senin damat akannehir
netten seyrettim oğluşumu öyle çokkk özledimkiiiiii mafoldumben şimdide sütüm azaldı yaaaa mafoldumben

elifim sana damadın resminin orjinalini yollayam gıı merak ettisenn :roflol::roflol: nede olsa damat alcan hamamda görmek hakkınn :roflol:

oyy yevrrriiimmm kiyamam :teselli:
mamalari dolaptaki sütle yapsaydiniz bari..
kiz bende bi deneyem eger icmezzse bende doldurmuyayim dolabi bosuna sütle..

yochh laaa ben ne görem damadin pipisini kullancka olan baksin vakti gelince:roflol::roflol:
zaten bi lokma biseydir :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…