kıs kaç gundur soruyom kımse cevap vermıy hele bağa bı anlatıver resım nası eklenır bı sıtedeb eklıyduk hani kızıma yaptığım mevlüt hazırlıklarını göstertcem size
ooooo senınkıde pek cömertmiş canım valla
benimkinin aldığı tek şey iki pazen battaniye hani bi tarafı pembe bi tarafı mavili olan incecik bişiler varya ahanda ondan onuda ben onlara gıderkene hiç kullanmadım mahsustan utansın dıye ay sen benım aldığım battaniyeleri beyenmedin onları kullanmıyon falan dedi gecen gun bır tane kışlık battaniye almış karı battanıye ye taktı anlayacağın :roflol: :roflol:
ya kızlar dudağım uçukladı oğluma geçecek die yaklaşamıyom çok ösledim ya
şöle bir koklasam öpsem bebemi :sinifsinif:
sende astronot giydiriyon dışarda battaniye falanda kullanmıyon evin her köşesine serersin artık kaydirigubbakcemile3
kız bizimki bi acaip ya para yok deyi ağlar bekar oğlu var onun evinin derdine duştu yok halı alcam yok beyaz eşya alcam neyse mubarek olsunda ulan bi tane karu varıdı komşumumuş ne çorap satiyodu bende minnoşa polar kilotlu çorap aldım 1.5 tl onun evindeyiz bu arada yanımda para yok şimdi yukarı mı çıkıcam 1.5 lira için dedim kadın azını açıp ben verim demedi ya demedi :1shok::1shok::1shok: satan kadın sora verirsin o zaman dedi napsın :1shok: bende soradan verdim çüüüüüüşşş dedim o gün zaten kayışın koptuğu andır daha napsa komaz bana bundan sora herşey hafif kalır yaneee
bideee dünde kızından olan torununa 2 çift çorap aldı gözümün önünde gene aynı karudan inat mı yapıy bilmem laelaelaelaelae allah onlara muhtaç etmesinde başka bişi istemem :Saruboceq:
ya benim annem-babam, ablam ve kizkardesim hepsi tam altin takti. annem ve babam ayrica harclik verdiler. telefonumu yenilediler. ingilterede yaptiklari harcamalar zaten cabasi. ama erkek tarafi bu kadar ince dusunemiyo iste.
esimde lutfetti bu sefer bana bi yuzuk alip geldi. oglumun dogumunda ucun birini almistim. artik 9 senedir nasil yediysen adamin basini bu sefer alip geldi.kaydirigubbakcemile3
gıı seninki kaç ay ben 6 ay olan 62 beden aldım ecük kollar falan uzun tubanın tabiriynen bebe korkuluğa döndü ayyhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama 3 ay da küçük olur gibi geldi banaaaaa he hacııı
gurbetcim sipariş verdim ertesi gün öğlen geldi teslimatta süperler yerimseniben
ürünlerde aynen sitede görüldüğü gibi güzel ben beğendim
yalnız şu sorun var hani bu tulum slopet falan bedenler malum 3 ay 6 ay diye gidio ya ben 3 ay almadım zira onu iki gün giycek dahada sığmıcak deyu duşundum 6 ay aldım onunda kolları birascık uzun gelio yani boşluk kalıyo ama kış sonuna kadar rahat rahat giyer diye duşunuyorum içi sıcacık dışı mont şeklinde güzel ben beğendim
kırmızı aldım kırmızısı güzel pembesini de bi tükanda görmüştüm o daha da güzeldi ama ben unisex bi renk olsun didim di aklinialirimsmile
haa son bi şey daha diğer astronot kullananların ki nası bilmem ama bunun ayak kısmında çıtçıt fermuar falan yok olması gerekir mi bilmem artık giydirirken ecük uğraşıyon :ecrin_bebek:
ay kızlar perdelerim çok kirlenmiş makinaya attım şimdi camıda silem temiz olsun doğumdan sonra temizlik yaptınız mı
selam baculaaa nediyonuuuz
anam kız uyudu ama gece uykuya giderken epey zorlanmaya başlasık biz yaa çok ağlıyo evi turluyoz baya bi en sonunda da verebilirsem mememi verip kolumda sallaya sallaya mayıştırıp öle yatırıyom sonra uyuyo ama o mayışana kaa bayaa zor oluyodu
dün dedim buna bi son vermeli artık diye okudum da anladımki ben uyutmak için çok geç kalıyom
ilk esnemeyle sinalleri veriyomuş ondan sonra yavaş yavaş dolanmadan sallamadan odasına götürüp uyku moduna geçmek lazımmış
biz de evde dolanıyoz ağlıyo diye susuyo ama bu sefer uykusu daha çok açılırmış
bi de böle deli gibi hareketli oluyolar ya bazen biz onu hiç uykusu yok nasıl hareketli falan diye sanıyoduk meğer çok uykusu geldiğinde istemsiz kol bacak oynarmış
işaretleri ii anlayıp zamanında müdahale etmek lazım geç kaldınmı başlıolar cırlamaya
1-esneme
2-bişeye bakarken kafasını öbür yana çevirme
3- gözlerini ovuşturma
4- kolun bacağın deli gibi oynaması
5- konuşur gibi sesler çıkarma
ahanda bizimki bunnarın hepsini yapıyo
güzel güzel konuşurken gülerken konuşma sesi değişiyo falan sonra da ağlamaya başlıyo meğer anlatmak istediği bişeler varmış eyvahedigeldismile
zaten eğer ilk uykusu geldiğinde pışpışlayıp yatırınca hemen uyuyo yok bööle iice uyarılırsa hem ağlıyo hem uyumuyo
bi de kundak konusunda hani biz rahat edemiyo alıştı falan diyoz ya o eller bacaklar ona ortamdaki yabancı bi cisimmiş gibi geliyomuş oynadıkça dikkati dağılıomuş yani kundaklamak lazımmış
bakalım sabah uykusunda zorlanmadım esnemeye başlayınca yatırdım akşama nolcek başarabilcemmi bilmiom
selam anneler. yine sabah oldu yine yeni bir şikayet. ya bu bebe uyanır uyanmaz ağlıyo. ya byerimi ağrıyoki diyom sonra kucağımda evi urlarken pek bi neşeliyiz.
daha şimdiden benle oynuyo olmasın bu bilmiyorumkismile
günaydın canım.gülegüle ohh afiyet olsun şimdidenherkese günayydınnnnn a.s.
bugün arkadaşa kahvaltıya gidiyoomm :sm_cool:
günaydın canım.kızlarrr günaydınnn herkese zemuszemus
sanada günaydın canım.bende aynı durumdayım.kavga dövüş yatırdım ayağımda uyuyo şincik.ama uyanır az sonragünaydın millet
yakuşuklum ayamda uyiii bi yandan size bakem dedim fazla sürmez en fazla yarım saat
günaydın canım.ben kendi adıma uykusuz ve yorgunum ..uymak istiyoooom.sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
oğlan uyanmak üzare yine ya ay bu çocuk beni deli etcek 10 dakika uyuyo sanki saatlerdir uyuyomuş gibi uyanıyo
sanada günaydın canımgünaydın herkese
valla bende anlamıyorum canım bizimkilerin derdi ben annemlerle görüşmiyim siliyim sadece onlarla görüşiyim. herşeyin hesabı tutuluyo benimkilere kaç kere gittik onlara kaç kere gittik eğer benim annemle babama 3 kez gidip onlara 2 kez gidersek kıyamet kopuyo. çok zormuş valla hele doğum yaptıktan sonra iyice değiştiler çocuğum olmasa eşimi bu kadar sevmesem valla herşeyi bırakıp gidicem
valla benimki de uyanınca ağlıyo ama aç olduundan emzirince susuyo cokacimcoook
ya benim annem-babam, ablam ve kizkardesim hepsi tam altin takti. annem ve babam ayrica harclik verdiler. telefonumu yenilediler. ingilterede yaptiklari harcamalar zaten cabasi. ama erkek tarafi bu kadar ince dusunemiyo iste.
esimde lutfetti bu sefer bana bi yuzuk alip geldi. oglumun dogumunda ucun birini almistim. artik 9 senedir nasil yediysen adamin basini bu sefer alip geldi.kaydirigubbakcemile3
selam anneler. yine sabah oldu yine yeni bir şikayet. ya bu bebe uyanır uyanmaz ağlıyo. ya byerimi ağrıyoki diyom sonra kucağımda evi urlarken pek bi neşeliyiz.
daha şimdiden benle oynuyo olmasın bu bilmiyorumkismile
karakız imageshack.us adresinden yüklüyosun fotoyu alttaki eçeneklerden 600 lü lanı seçiyon resize a tıklayıp
gelen sayfada da resmin altındaki ilk linki alıyon taammıı hadi yükle hazırlıklarını da görelimm
bide hep onla konuşayım oynayayım istiyo. ya 3 aylık bebeğe nasıl bi oyuncak hitap eder. çıngarağımız var başkada bişe yok. geçen doktoragittiğimizde yatğın üstündeki şu dönene balıklara bayıld. doktorda bunu size verem bari dedi ama vermedi hain gacı
kartanesi canını sıkmak istemem ama 2 aylıkken bizde öyleydik. 1 haftadır sürekli oyun gezme istiyo gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?