canım dönence alabılırsın valla bızımkı bayılıyo o hayvancıkları takip ediyo onlarla konuşuyo kaydirigubbakcemile3
kızlar oğlum 3 ay dolmasına 1 hafta kala tarttık. 6200 boyuda 61 cm olmuuş. çok şükür tam ayıyla orantılı gidiyo dedi doktor
emmiyo ya tatlım uyanınca. hatta bu sabahki sütüm ziyan olmasın diye sağıp dondurucuya attım.acıkıyodur canım hemen emzir uyanır uyanmaz sen
hemen ekliyim canım bakalım beyencekmisiniz kaydirigubbakcemile
canım dönence alabılırsın valla bızımkı bayılıyo o hayvancıkları takip ediyo onlarla konuşuyo kaydirigubbakcemile3
kızlar oğlum 3 ay dolmasına 1 hafta kala tarttık. 6200 boyuda 61 cm olmuuş. çok şükür tam ayıyla orantılı gidiyo dedi doktor
eveet dönenceye bayılıyolaaar :lepi:
bakıp bakıp konuşuyo bi de yaa kaydirigubbakcemile3
onla oyalıyom ben kaydirigubbakcemile2
anaam benim babannem bile yarım altın yolladı daha diğer taraftan tık yok el öpmeye gidince takcaklarmış doğuma gelirken alıp gelmemişler de
elimiz boş geldik el öpmeye gelince artık dediler akannehir
o zamana da bizim kız yürür unutulur gider kaydirigubbakcemile3
nan cerenimoo ben almadım oto koltuğu
kraftın ana kucağını aldımdı otoya bağlanandan onu kullanıyom şimdilik 1 kaç ay daha idare eder artık sonrasında alcaz bişeler ben büyük olanlarından istiyodum ama o da bikaç ay sonra kullanılır mı bilmiom
kız ben de senin şu babystardan mı alsam
ayyyy bu oğlan beni delirtcek zor bela altını temizledim yeni bezi taktım corrrrt doldurdu
hadi yine baştan offff
babystar derken sunnybaby mi gı puset ??
benim hoşuma gitti hacı alcam ondann
alllaam ne zormuş bebek bakmak. artık 2. ye hiç cesaretim kalmadı ama oğlumada kardeş lazımkafamçokkarıştı
emmiyo ya tatlım uyanınca. hatta bu sabahki sütüm ziyan olmasın diye sağıp dondurucuya attım.
karakız sen işe başladın galiba. bebişine anne sütümü veriyon. sağıp nerde saklıyoncanım. anne sütü poşetimi aldın
çok karışık oldu emme cevap bekliyomkafamçokkarıştı
alllaam ne zormuş bebek bakmak. artık 2. ye hiç cesaretim kalmadı ama oğlumada kardeş lazımkafamçokkarıştı
benımde yaşadıklarımdan sonra cesaretım kalmadı 2 .ye ama kardeş mutlaka lazım allah hayırlsıını nasip etsin
valla ben anahtar falan vermem.niye veriyinki benm evm .onlar veriyomu?zaten verselerde istemezdim ya neyse.ben görüşmeyi kestim kurtuldum.yıllarca üzdüler beni.moralim bozdular.hele kayınvalideye bir kez kızım demek zor geldi.sildim attım.ohh be
ayyyy bu oğlan beni delirtcek zor bela altını temizledim yeni bezi taktım corrrrt doldurdu
hadi yine baştan offff
Duru Nazın Mvlüt hazırlıkları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar gelin bakın bakalım kızımın mevlüt hazırlıklarına
Duru Nazın Mvlüt hazırlıkları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar gelin bakın bakalım kızımın mevlüt hazırlıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?