2009 Kasm Anneleri

canım dönence alabılırsın valla bızımkı bayılıyo o hayvancıkları takip ediyo onlarla konuşuyo kaydirigubbakcemile3

eveet dönenceye bayılıyolaaar :lepi:
bakıp bakıp konuşuyo bi de yaa kaydirigubbakcemile3
onla oyalıyom ben kaydirigubbakcemile2

emmiyo ya tatlım uyanınca. hatta bu sabahki sütüm ziyan olmasın diye sağıp dondurucuya attım.
karakız sen işe başladın galiba. bebişine anne sütümü veriyon. sağıp nerde saklıyoncanım. anne sütü poşetimi aldın
çok karışık oldu emme cevap bekliyomkafamçokkarıştı

kızlar oğlum 3 ay dolmasına 1 hafta kala tarttık. 6200 boyuda 61 cm olmuuş. çok şükür tam ayıyla orantılı gidiyo dedi doktor

maşallah canım allah nazardan saklasın bizimde çarşamba kontrolumuz var bakalım nasılmıi gelişimi kızımın.

eveet dönenceye bayılıyolaaar :lepi:
bakıp bakıp konuşuyo bi de yaa kaydirigubbakcemile3
onla oyalıyom ben kaydirigubbakcemile2

valla bende onla oyalayabılıyorum iyide oyalanıyo hemde kaydirigubbakcemile3

ayyyy bu oğlan beni delirtcek zor bela altını temizledim yeni bezi taktım corrrrt doldurdu
hadi yine baştan offff

babystar derken sunnybaby mi gı puset ??
benim hoşuma gitti hacı alcam ondann

canım ben başlarda poşet alıyodum süt saklama poşeti kullanıyodum şimdi aventin süt saklama kaplarından aldım daha kullanışlı öbür türlü her defasında poşet alıyosun ama bu kapları yıka yıka kullan ilerdede mama kabı falan olarak kullan

slm kızlar asılardan sonra dun gece cesaret ettim yıkadık bebişimizi
ben bu battaniyeyle tasıyamam bebişimi bu bebek cantalarındada agır oluyo zaten
bende tulum bakıcaktım dun ama kapalıydı bari tulumla tasıması kolay olur hem kanguruyada koyabilirim anam alıcaklar eksikler bitmiyo valla puset sling tulum anam hrsey lazım valla

günaydın kızlar ne habersiniz...

fundacım bişe sorcam... yılbaşında sorun yaşadık eşimin ailesiyle (zaten 4 yıldır aynı şeyler yaşanıyodu) neyse bu son nkta olsun dedim ve o günden beri aramıyorum ve hayatımdan çıkarmak istiyom.. bunları eşimede söledim o da tamam sen görüşme ben görüşürüm dedi... ama çok tedirginim bu şekilde benim görüşmemem pek mümkün olmayacak gibi geliyo bana.. çok özel olmazsa senin eşin ailesiyle görüşüyomu bacım nasıl aşıyosunuz bu durumu...

selam ben geldim 1,5 saat ayakata durabildi oğlan şimcik yine ayamda sallıyom yine yarım saat uyuycak ve tekrar uyanacak akşama kadar böle uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…