2009 Kasm Anneleri

anaaaamm mannak ben yaaa banyoda çocuğun küvetini eğreti komuşum devrildi çıkan gürültüye de paşa uyandıııı

canım biz daha öncede darılmıştık.ben görüşmem sen görüş dedim.bir süre oda görüşmedi ama sonra dayanamadı.baktık olmuyo barıştık.yıllar önce oldu bu.neyse gene aynı olaylar tekerür etti.
zor günümüzde hiç yanımızda yoklar.kızımın doğum günü gelir aramazlar.aylarca telefon açıp torunun sesini duymazlar.sona pat diye arayıp hiiiiç bişey yokmuş gibi sohbet ederler.bir ara çok dara düştük hep ailem destek oluyodu.yetti dedim seninkiler yadım etsin.ara dedi.aradım.anaaam bi dayak yemedğim kaldı.bende ağzıma geleni saydım kapadım.eşimde delirdi.oda kesti görüşmeyi.ama geçenlerde görüştü neden dersen kredi çektrecek onlara sonrada güzeel bi sayıp dökecek.görüşmeyi toptan bitirecek.bende ses çıkarmıyorum şincilik.amaaa bi dediğini yapmasın ozman yandı.
neyse ben görüşmediğim zaman o görüşünce çok sorun olmuyo.onlar cesaret edemiyo bizi aramaya.arasalar terslenecem biliyolar.oğlullarını arayıp konuşuyolar.eşimde tavrımı bildiği için baskı yapamıyo.yapamazda.haklıyım çünkü.
eşin idare edicek aslında.onlarla konuştuklarını sana taşımıyacak.senle ilgli bişey derlerse falan yani.öylece sende dert etmiycen.ayrıca sana baskı yapmıycak suratda asmıycakki sen üzülme.yoksa çok zor cnm.iki arada kalıyo insan.sen kafanı fazla takma.eğer eşin bişey demiyosa sana sorun yok.görüşmek düzeninizi huzrunuzu bozuyosa ben derimki hiiiç görüşmeye kalkma eşin için.gene aynı şeyler tekrar ediyo çünkü.eşin ne diyo sana peki?surat yapıyomu?

kızlar sogan suyunu merak edenler vardı galba işe yarıyor ben gunde bi kez içiyorum cünkü agır bişi gercekten bebegime gaz yapmadı içine bir caykasıgı kimyon attım
öyle dolup tasmadı goguslerim ama bebişe simdilik yetiyor
bu arada 15 gunden fazla içilmeyecekmiş
süt yaptıgı gibi rahimdeki iltihabı ve odemide azaltıyormus
kilo vermek için ac karnına ılık bi sekilde içiliyormus içine limon sıkarak sabah ve aksam
ama diet yapmaya kalktım valla sütüm cok az kaldı o yuzden yapmıyorum ama yanlarımı eritmek için basit egzersizler yapıyorum

ben de süt saklama poşeti aldım lansinoh 100 tane var şu anda onnar bitince aventin kaplarından alem baari
ay 7 şubatta başlıcam işe anam o zaman gelem diyo raporları sonra al diyoo süt sağmaya başlamam lazıımm
darksea sen öğlenleri mi gidecen emzirmeye ben sabah 1 saat geç gidem akşam 1 saat erken çıkam diyom ya bakalım

ayyy zor olcek bacım ama napcen işte mecburen allah kolaylık versin yaaa :Saruboceq:

ayni sey bizdede oluyo. hele bazen uyku saatini kacirdigimizda kiyamet kopuyo, sanki etinden parca koparilmis gibi agliyo. ama odamiza cekilip emince genelde uyuyakaliyo.

bizde de sorun uyuduktan tam 1 saat sonra uyanmasi. sanki icinde kurulu saat var kizin. hic sasmiyo. gunduz neysede, gece tekrar uyumasi tamamen keyfine bagli hanimin.mafoldumben

bende 8 şubatta başlayacam. ama süt sağmıyom hiç çünkü şimdi bile yetmiyo günde 1 sefer mama veriyom:sinifsinif:
benim çalışma saatim 9-3 süt iznimide bir seferde kullanırım 9 da gider 1 de gelirim. okul eve yakın zaten yürüyerek 10 dakika. ayda 4 sefere kadar sevke de ücret kesilmiyo haftada 1 günde onu kullanırım diye düşünüyom. benimde kaynanam gelecek bakmaya. o zaman bende rahat ederim yemeğimi yapar temizliğimi yapar:lepi:

bizim sorunlarımzı duysan çok saçma ve anlamsız şeyler... oyun oynar gibi bi küsüp bü barışıyolar sudan sebeplerle.. yani bu kadar basit şeyleri sorun edip dağ gibi karşıma çıkarmalarından çok sıkıldım.. eşim de haklı olduğumun farkında ve görüşmek istemememi de haklı buluyo, surat falan asmıyo. ama bu durumu geçici bir dönem gibi görüyo sanki ya da bana öyle geliyo... birde şu an oturduğumuz ev eşimin babasının üzerine ( eşim liseden sonra çalışmaya başlamış ve evde herkesten çok onun emeği var aslında) .. ben taşınalım burdan gerekirse kiraya çıkalım diyorum ama eşim şu an yanaşmıyo.. ücretsiz iznin bitsin işe başlar başlamaz çıkarız diyo....

üüüüfff bu şehirde paylaşcak,görüşecek kimsem yok o kadar bunalıyorum ki... bu defa olayı kendi aileme anlattım ve onlarda eşimi arayıp beni Adanaya göndermesini istediler... onlara anlatmakla hata mı yaptım bilmiyom.. çok doluyum yaaaaaa burda anlatmakta nekadar doğru onu da bilmiyom... keşke yüzyüze görüşebileceğimiz ortamlar olsa da dertlerimizi, mutluluklarımızı daha rahat paylaşabilsekmafoldumben

umarım saçmaladığımı düşünmüyorsunuzdur kızlar:a015:

niye saçmalıyo olasın canım.olurmu öyle şey.bende aynı fikirdeyim.keşke karşılıklı oturup dertleşeblsek.buraya yazrken bende rahatsız oluyorum gerçi ama bazen çok doluyorum dayanamıyorum.
ailenle sorunlarını fazla paylaşma derim.ben aynını çok yaptım.ama iyi olmuyo hemen eşime cephe alıyolar.tavırları değişiyo bu dahada sorunları büyütüyo.ama elde değil dertleşme gereği duyuyosun .en yakının onlar ve paylaşıyo insan .bazen yapıyorum ben hala.ama dediğim gibi iyi olmuyo bu.bu kezde bana neden katlanıyosun diyolar.poffffffffff

ben düşünmüyorum valla benimde bu şehirde kimsem yok insan paylaşabilse rahatlıyo
onun içinde burda anlatıyorum aynı senin gibi ev durumumuzda kiraya çıkmadığıma pişmanım anneme giderken ben sana uğrayım dertleşek cnm opuyorumnanaktan
ama ailene anlatma onlar çok üzülüyo bende bazen çok bunalıp anlatıyom sonrada pişman oluyo annem hep sakinleştiriyo eşin iyi boşver takma diyo

ben 1.5 saatin hepsini öğleden sonra kullancam. 4 de çıkacam yani işten

canım sevk dediğin ne oluyo. hastane için sevk mi.

kızlar bana müsade evde accuk işlerim var.öptüm hepiciğinizi.mucuuuuuuuuuuuk
zeren ciğim nezaman istersen dertleşelim.gerçi burdan nekadar yardımcı olurum sana bilemyorum ama azda olsa rahatlarız

canım sende haftada 1 gun toplu alarak alsana daha iyi olmazmı ben öyle kullanıyorum iznimi hafta içi 1 gun izinliyim.

çok güzeller cnm.çok beğendim.

teşekkür ederim canım.

ayy çok şirinler. delikafadulden allah kabul etsin canım

allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.

yaw bu kız bebeklerin cicileri çok şirin olii yaaa
allah kabul etsin karakızım çok güzel cicişleria.sa.s

allah razı olsun canım ay sen bide üzerinde görsen resim çekip ekleyecem daha sonra

anaaaamm mannak ben yaaa banyoda çocuğun küvetini eğreti komuşum devrildi çıkan gürültüye de paşa uyandıııı

:roflol: :roflol: :roflol:

karakız özencik oldum bidenede kızçemi doğursam kaydirigubbakcemile3
pek güzelmiş cicileri ii günlerde giysin inş

zereeeenn biz burdayız ya cicimm görüşürüz de dertleşiris de sen merak etme anacımm aaa ayıp ettin yanee biz neciiz gııı

kızlar bana müsade evde accuk işlerim var.öptüm hepiciğinizi.mucuuuuuuuuuuuk
zeren ciğim nezaman istersen dertleşelim.gerçi burdan nekadar yardımcı olurum sana bilemyorum ama azda olsa rahatlarız

bu güne kadar anlatmazdım aslında ama doldum ve taştım malesef ama eşime karşı tavır almalarına izin vermem zaten... bi daha da anlatmam herhade umarımda anlatacak bişe olmaz
sağolasın canım bu kadarı bile ne kadar iyi geliyo insana.. iyiki varsınız vallaaa:enbuyukkk:

evet anlatmadıkça kendi içinde büyüdükçe büyüyo sıkıntılar... burası da olmasa çatlardık herhal... annen nerde kiiiii yol üstüyse uğraaa kız beklerim vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…