benim kizin uyuyasi yok bugun. uykudan sismis gozlerle uyuttum, 5dk sonra kalkti.akannehir
zereeeenn biz burdayız ya cicimm görüşürüz de dertleşiris de sen merak etme anacımm aaa ayıp ettin yanee biz neciiz gııı
du bakem öle bişeler de vardı okuyam da yazem saaayni sey bizdede oluyo. hele bazen uyku saatini kacirdigimizda kiyamet kopuyo, sanki etinden parca koparilmis gibi agliyo. ama odamiza cekilip emince genelde uyuyakaliyo.
bizde de sorun uyuduktan tam 1 saat sonra uyanmasi. sanki icinde kurulu saat var kizin. hic sasmiyo. gunduz neysede, gece tekrar uyumasi tamamen keyfine bagli hanimin.mafoldumben
ooh ne güzeel 1de çıkıyoon mafoldumbenbende 8 şubatta başlayacam. ama süt sağmıyom hiç çünkü şimdi bile yetmiyo günde 1 sefer mama veriyom:sinifsinif:
benim çalışma saatim 9-3 süt iznimide bir seferde kullanırım 9 da gider 1 de gelirim. okul eve yakın zaten yürüyerek 10 dakika. ayda 4 sefere kadar sevke de ücret kesilmiyo haftada 1 günde onu kullanırım diye düşünüyom. benimde kaynanam gelecek bakmaya. o zaman bende rahat ederim yemeğimi yapar temizliğimi yapar:lepi:
biz varız ya nan :mymeka:bizim sorunlarımzı duysan çok saçma ve anlamsız şeyler... oyun oynar gibi bi küsüp bü barışıyolar sudan sebeplerle.. yani bu kadar basit şeyleri sorun edip dağ gibi karşıma çıkarmalarından çok sıkıldım.. eşim de haklı olduğumun farkında ve görüşmek istemememi de haklı buluyo, surat falan asmıyo. ama bu durumu geçici bir dönem gibi görüyo sanki ya da bana öyle geliyo... birde şu an oturduğumuz ev eşimin babasının üzerine ( eşim liseden sonra çalışmaya başlamış ve evde herkesten çok onun emeği var aslında) .. ben taşınalım burdan gerekirse kiraya çıkalım diyorum ama eşim şu an yanaşmıyo.. ücretsiz iznin bitsin işe başlar başlamaz çıkarız diyo....
üüüüfff bu şehirde paylaşcak,görüşecek kimsem yok o kadar bunalıyorum ki... bu defa olayı kendi aileme anlattım ve onlarda eşimi arayıp beni Adanaya göndermesini istediler... onlara anlatmakla hata mı yaptım bilmiyom.. çok doluyum yaaaaaa burda anlatmakta nekadar doğru onu da bilmiyom... keşke yüzyüze görüşebileceğimiz ortamlar olsa da dertlerimizi, mutluluklarımızı daha rahat paylaşabilsekmafoldumben
umarım saçmaladığımı düşünmüyorsunuzdur kızlar:a015:
ay ben de mi ööle yapsaam arabayla gidip gelcem zati artık servis kullanamam sabah da daha geç gitmiş olurum beelecee zemuszemusben 1.5 saatin hepsini öğleden sonra kullancam. 4 de çıkacam yani işten
ya bilmiomki bizde öle veriolarmı sormam lazıımm ama ben çok geç evde oluyom öbür türlü tee 7deee kafamçokkarıştıcanım sende haftada 1 gun toplu alarak alsana daha iyi olmazmı ben öyle kullanıyorum iznimi hafta içi 1 gun izinliyim.
zerencim anam çankırıda ankaradan geçiz ya ondan didim
bütün akrabalarda ankarada ama tatil yarısında ankarada olimde ondan
evet canım hastane için sevk alıyorsun ve o gün okula gitmiyorsun. şimdiye kadar keyfi olarak hiç almadım ama bundan sonra alacam bebiş için. derse girmediğim içinde çok sorun yaratmaz.canım sevk dediğin ne oluyo. hastane için sevk mi.
heeee sölemiştin soğuk oluyo bizim memleket diye... unutmuşum.... görüşürüz o zaman canım gelince haberleşelimm... dedikodunun belini kırarız:içelim:
wanna dün koruparka gittim bebekli herkes için acaba bu wannamıdır die içimden geçti kaydirigubbakcemile3
demiştin ya bizde çıkabiliriz dışarı die o bakımdan yani
du bakem öle bişeler de vardı okuyam da yazem saa
eveet kızlaar esner esnemez yatırdıım ve uyuduu zemuszemus
biraz direndi tabi ama ağlamasına fırdat vermeden saçlarını okşaya okşaya mayıştırdıım
allam noolur akşam da işe yarasıın
ya şimdi ben böle bi süzen kuruyom yarın işe başlayınca anama da dicem böle yap deyü inş. uyar yaaa
üşenip ayanda sallamaya kalkmasa baari :umursamaz:
arada da kaynanan gelsin diyo o zaman hepten düzen müzen kalmaz
biraz direndi tabi ama ağlamasına fırdat vermeden saçlarını okşaya okşaya mayıştırdıım
ya şimdi ben böle bi süzen kuruyom yarın işe başlayınca anama da dicem böle yap deyü inş. uyar yaaa
biz varız ya nan :mymeka:
sen ne zaman gidiyon adanaya eşin mi götürcek kendin uçakla falan mı gitcen bebişi slingle götürcen cvp ver çıbık
wannacım sizde bursalılar olarak buluşmalar falan yapıyomusunuz merak edimde
valla iiyiki gelmişim kkya yoksa evde bi başıma kafayı yicemişimde haberim yokmuş kafamçokkarıştı
evet canım hastane için sevk alıyorsun ve o gün okula gitmiyorsun. şimdiye kadar keyfi olarak hiç almadım ama bundan sonra alacam bebiş için. derse girmediğim içinde çok sorun yaratmaz.
aha bi kaynana vakası daha. yook anam ben doğru karar vermişim bakıcı tutmakla. sinirlenipte sütüm kaçmaz bariiiisağol bacım varsınız tabii de görüşemedik yaaa.. hani gidip gelme olayı olmadı yaa ondan didim:kedi: yoksa burdaki varlığınız bile yetiyo yaniopuyorumnanaktan
ben, eşim ve kuzucuk yarın öğlen gidiyoruz.. otobüsle gitcez kız uçakla gidemem çünkü bizim evden havaalanına gitmek çok zoorr.. bebişi astronot tulumuna koycam slingi de takcam omzuma öle götürcem bacm... bakalım yarın bizi ne maceralar bekliyoooeyvahedigeldismile
ben yokken buluşup gezmeyin heee gelince görüşelimm..
ben de deniycem bunu.. yavrular uykuları gelince anlatmaya çalııyomuş da bizim haberimiz olmuyomuş meğerbilmiyorumkismile
kız kaynanan gelirse hem sallar hem de emzirmeye kalkar haaaa.. dikat et.. bu arada seninkine laf ettik benim kaynana da ben yanlarında yokken bebeme memesini vermeye çalışmış hemide kocişin yanında.. ama kociş yemin etti izin vermedim diye.. deli mi bunlar yaaa
yok canim ben herhangi bir bulusmaya katilmadim. ama havalar isinsin neden olmasin.yerimseniben
zaten hazır işten çıkmışken bu yıl çok kalırım diyorum senelerdir 2-3gün kalabiliyodum
grşürüz inş bende isterim
benim kaynana da ben yanlarında yokken bebeme memesini vermeye çalışmış hemide kocişin yanında.. ama kociş yemin etti izin vermedim diye.. deli mi bunlar yaaa
1 - 2 yıl önce bursaya iş görüşmesi için gelmiştim... uzun çarşıyı gezmeye çalışmıştık ayağımda yüksek topuklu ayakkabıyla.. tabi ayaklarım çok ağrıdı bitiremedik çarşıyı çok uzunduuukaydirigubbakcemile3 aama doğası çok güzel yemyeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?