2009 Kasm Anneleri

zerencim anam çankırıda ankaradan geçiz ya ondan didim
bütün akrabalarda ankarada ama tatil yarısında ankarada olimde ondan

zereeeenn biz burdayız ya cicimm görüşürüz de dertleşiris de sen merak etme anacımm aaa ayıp ettin yanee biz neciiz gııı

sağolun canım yaaa varlığınız bile iyi geliyo gerçekten olumunekankayizsmile

çok isterim canım görüşelim tabiii ..Adana2ya gidem gelem de inş.. hamişken gelemedim buluşmanıza ama bebişlerle buluşmayı kaçırmıycam söza.s

du bakem öle bişeler de vardı okuyam da yazem saa
ooh ne güzeel 1de çıkıyoon mafoldumben
biz varız ya nan :mymeka:
sen ne zaman gidiyon adanaya eşin mi götürcek kendin uçakla falan mı gitcen bebişi slingle götürcen cvp ver çıbık
ben 1.5 saatin hepsini öğleden sonra kullancam. 4 de çıkacam yani işten
ay ben de mi ööle yapsaam arabayla gidip gelcem zati artık servis kullanamam sabah da daha geç gitmiş olurum beelecee zemuszemus
canım sende haftada 1 gun toplu alarak alsana daha iyi olmazmı ben öyle kullanıyorum iznimi hafta içi 1 gun izinliyim.
ya bilmiomki bizde öle veriolarmı sormam lazıımm ama ben çok geç evde oluyom öbür türlü tee 7deee kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
eveet kızlaar esner esnemez yatırdıım ve uyuduu zemuszemus
biraz direndi tabi ama ağlamasına fırdat vermeden saçlarını okşaya okşaya mayıştırdıım
allam noolur akşam da işe yarasıın
ya şimdi ben böle bi süzen kuruyom yarın işe başlayınca anama da dicem böle yap deyü inş. uyar yaaa
üşenip ayanda sallamaya kalkmasa baari :umursamaz:
arada da kaynanan gelsin diyo o zaman hepten düzen müzen kalmaz

zerencim anam çankırıda ankaradan geçiz ya ondan didim
bütün akrabalarda ankarada ama tatil yarısında ankarada olimde ondan

heeee sölemiştin soğuk oluyo bizim memleket diye... unutmuşum.... görüşürüz o zaman canım gelince haberleşelimm... dedikodunun belini kırarız:içelim:

heeee sölemiştin soğuk oluyo bizim memleket diye... unutmuşum.... görüşürüz o zaman canım gelince haberleşelimm... dedikodunun belini kırarız:içelim:

zaten hazır işten çıkmışken bu yıl çok kalırım diyorum senelerdir 2-3gün kalabiliyodum
grşürüz inş bende isterim

wanna dün koruparka gittim bebekli herkes için acaba bu wannamıdır die içimden geçti kaydirigubbakcemile3
demiştin ya bizde çıkabiliriz dışarı die o bakımdan yani

biz ozdilek, kimlik gittik. ikeada bitirdik gezmeyi.kaydirigubbakcemile3

du bakem öle bişeler de vardı okuyam da yazem saa

oku cabuk bekliyorum

her gelen kendine gore yapar maalesef ve cocuklarda bunu cok iyi kullanir. hadi anneler bizi uzmemek icin dedigimizi yapiyolar ama kaynanalar hic ugrasmiyo.

wannacım sizde bursalılar olarak buluşmalar falan yapıyomusunuz merak edimde
valla iiyiki gelmişim kkya yoksa evde bi başıma kafayı yicemişimde haberim yokmuş kafamçokkarıştı

ya benimde annem kayınvalidem dönüşümlü bakarlardı ama ben istemedim ondan bakıcı tuttuk. düzeni bozulmasın çocuğumun diye. geçen eşimin annesinede dedim bakıcı tuttum diye. az içerlendi ama böylesi daha iyiii. ben doğum yaptığımda hastanede tekken gelmedi hanım artık istemez. zaten cadıdır braz kendilerilmaz:

biz varız ya nan :mymeka:
sen ne zaman gidiyon adanaya eşin mi götürcek kendin uçakla falan mı gitcen bebişi slingle götürcen cvp ver çıbık

sağol bacım varsınız tabii de görüşemedik yaaa.. hani gidip gelme olayı olmadı yaa ondan didim:kedi: yoksa burdaki varlığınız bile yetiyo yaniopuyorumnanaktan
ben, eşim ve kuzucuk yarın öğlen gidiyoruz.. otobüsle gitcez kız uçakla gidemem çünkü bizim evden havaalanına gitmek çok zoorr.. bebişi astronot tulumuna koycam slingi de takcam omzuma öle götürcem bacm... bakalım yarın bizi ne maceralar bekliyoooeyvahedigeldismile

ben yokken buluşup gezmeyin heee gelince görüşelimm..

ben de deniycem bunu.. yavrular uykuları gelince anlatmaya çalııyomuş da bizim haberimiz olmuyomuş meğerbilmiyorumkismile
kız kaynanan gelirse hem sallar hem de emzirmeye kalkar haaaa.. dikat et.. bu arada seninkine laf ettik benim kaynana da ben yanlarında yokken bebeme memesini vermeye çalışmış hemide kocişin yanında.. ama kociş yemin etti izin vermedim diye.. deli mi bunlar yaaa

wannacım sizde bursalılar olarak buluşmalar falan yapıyomusunuz merak edimde
valla iiyiki gelmişim kkya yoksa evde bi başıma kafayı yicemişimde haberim yokmuş kafamçokkarıştı

yok canim ben herhangi bir bulusmaya katilmadim. ama havalar isinsin neden olmasin.yerimseniben

evet canım hastane için sevk alıyorsun ve o gün okula gitmiyorsun. şimdiye kadar keyfi olarak hiç almadım ama bundan sonra alacam bebiş için. derse girmediğim içinde çok sorun yaratmaz.

ya canımşimdi benim rapor bu çarşamba bitiyo. bende salıdan sevk alıp rapor almayı düşünüyodum. ama böylede 1 günüm yanmış olcak.çarşamba sabah gider gitmez sevk alsam ve ogün işe gitmesem oluyo yani öylemi

aha bi kaynana vakası daha. yook anam ben doğru karar vermişim bakıcı tutmakla. sinirlenipte sütüm kaçmaz bariiii
lmaz: lmaz:

zaten hazır işten çıkmışken bu yıl çok kalırım diyorum senelerdir 2-3gün kalabiliyodum
grşürüz inş bende isterim

1 - 2 yıl önce bursaya iş görüşmesi için gelmiştim... uzun çarşıyı gezmeye çalışmıştık ayağımda yüksek topuklu ayakkabıyla.. tabi ayaklarım çok ağrıdı bitiremedik çarşıyı çok uzunduuukaydirigubbakcemile3 aama doğası çok güzel yemyeşil

yesillik eskide kalmis, simdi her yer bina.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…