ya benimde annem kayınvalidem dönüşümlü bakarlardı ama ben istemedim ondan bakıcı tuttuk. düzeni bozulmasın çocuğumun diye. geçen eşimin annesinede dedim bakıcı tuttum diye. az içerlendi ama böylesi daha iyiii. ben doğum yaptığımda hastanede tekken gelmedi hanım artık istemez. zaten cadıdır braz kendilerilmaz:
aha bi kaynana vakası daha. yook anam ben doğru karar vermişim bakıcı tutmakla. sinirlenipte sütüm kaçmaz bariiii
lmaz: lmaz:
ya canımşimdi benim rapor bu çarşamba bitiyo. bende salıdan sevk alıp rapor almayı düşünüyodum. ama böylede 1 günüm yanmış olcak.çarşamba sabah gider gitmez sevk alsam ve ogün işe gitmesem oluyo yani öylemi
1 - 2 yıl önce bursaya iş görüşmesi için gelmiştim... uzun çarşıyı gezmeye çalışmıştık ayağımda yüksek topuklu ayakkabıyla.. tabi ayaklarım çok ağrıdı bitiremedik çarşıyı çok uzunduuukaydirigubbakcemile3 aama doğası çok güzel yemyeşil
canım sen en doğrusunu yapmışsın bence.. ben de istemiyom bakmalarını zaten görüşmediğim için bakamıycakta.. hiç bi zaman allah mecbur etmesin...
kız cerinin dediği gibi yapsana sen de... ben kaçırdım ama 20 gün kazanmış oluyomuşun
yesillik eskide kalmis, simdi her yer bina.
6 yıldır bursadayım nerdeyse bilmediğim yeri yok yaşanılası bir yer mesela ankara memur şehridir derler istanbuldada ben yaşayamazdım herhalde bursada gezip görülecek yerde çok sıkılman zor ben doğuma 3 gün kalaya kadar uzun çarşı kapalı çarşı gezip durdum
ondan kolay doğurdum galiba kaydirigubbakcemile3 oğlumda ondan seviyo gezmeyi
diyecem bakalım doktora inş. böyle bi durumdan haberdardır
sağol bacım varsınız tabii de görüşemedik yaaa.. hani gidip gelme olayı olmadı yaa ondan didim:kedi: yoksa burdaki varlığınız bile yetiyo yaniopuyorumnanaktan
ben, eşim ve kuzucuk yarın öğlen gidiyoruz.. otobüsle gitcez kız uçakla gidemem çünkü bizim evden havaalanına gitmek çok zoorr.. bebişi astronot tulumuna koycam slingi de takcam omzuma öle götürcem bacm... bakalım yarın bizi ne maceralar bekliyoooeyvahedigeldismile
ben yokken buluşup gezmeyin heee gelince görüşelimm..
ben de deniycem bunu.. yavrular uykuları gelince anlatmaya çalııyomuş da bizim haberimiz olmuyomuş meğerbilmiyorumkismile
kız kaynanan gelirse hem sallar hem de emzirmeye kalkar haaaa.. dikat et.. bu arada seninkine laf ettik benim kaynana da ben yanlarında yokken bebeme memesini vermeye çalışmış hemide kocişin yanında.. ama kociş yemin etti izin vermedim diye.. deli mi bunlar yaaa
canım sen en doğrusunu yapmışsın bence.. ben de istemiyom bakmalarını zaten görüşmediğim için bakamıycakta.. hiç bi zaman allah mecbur etmesin...
kız cerinin dediği gibi yapsana sen de... ben kaçırdım ama 20 gün kazanmış oluyomuşun
kızlaaar şimcik wannam bu saa
naz geceleri rahat kesintisiz uyuyorsa ve de gündüz uyandığında keyfi yerinde oluyorsa onun uyku bioritmi 1 saat demekmiş yani bu ona yetiyomuş
ama tersi gece uyuyamıyosa diyelim 1 saat sonra uyandı mızmızlandığında hemen almak yerine biraz beklicekmişin yeniden uykuya dalabilirmiş ama ağlamıcak tabi ıh mıh yapıolar ya öle
bi de bunların sebebi aşırı uyarılmış olmasıymış
uyku işaretini ilk aldıında kulağına şşş şş sırtına da pat pat yaparak sakinleştircekmişiz
hani bi de ben bazen okuyom burda gee 10 olmuş uyuytmuyom gece uyumaz falan yazıyonuz bazen o yanlışmış uyku uykunun mayasıdır dii
uyutmadıkça uyarılacağı için uykusu iice açılıp uyuması zorlaşıyomuş
benim kız 10da uyuyodu ben daha erkene çekcem ağlıyo çünkü çok
kartanem benimki bir haftadır akşam 10 uyuyor gece arada ıh mıh ediyor süt veriyom tekrar dalıyor sabahta 7 de bazen 6 da uyanıyor uyumuyor sonra 9 gibi salıyom tekrar uyuyor ama salladığım müdedetçe öğlen 2 de de dalıyor uyuyor 5 kadar ama bu gün gene değişti saat 11 de yattı halen yatıyor ve süt veriyom arad maşalah diyem kızıma inşalah değişmez
yaa üffff bi de işten gelince onla vakit geçirmek için daha geç yatırınca iice husursuz oliimiş zaten geç geliyoz anasını satiimm bebişimi heç mi göremicem ben yaa ne biçim ülke beee
bende gecen milli egitime gittim ücretli ögretmenlik için bos yer varmıs müdür cagırmıs bi hevesle gittim ama sonra vazgectim 2. donemde baslıcakmısım falan ama bebişim cok küçük birde bana cok baglı bensiz yapamaz 6 ay olduktan sonra ek gıdaya geciliyo anca o zaman içim rahat eder artık 1 yasına kadar düşünmüyorum calısmayı ama cok guzel bi iş olursa bu donemdede kacırmamak lazım benimde kafam cok karısık sınava girsem bebekle nasıl hazırlanıcam off bilkmiyorum yaa
canım yazmıştımkartanem uykusunun geldiğini nerden anlayacaz
bende gecen milli egitime gittim ücretli ögretmenlik için bos yer varmıs müdür cagırmıs bi hevesle gittim ama sonra vazgectim 2. donemde baslıcakmısım falan ama bebişim cok küçük birde bana cok baglı bensiz yapamaz 6 ay olduktan sonra ek gıdaya geciliyo anca o zaman içim rahat eder artık 1 yasına kadar düşünmüyorum calısmayı ama cok guzel bi iş olursa bu donemdede kacırmamak lazım benimde kafam cok karısık sınava girsem bebekle nasıl hazırlanıcam off bilkmiyorum yaa
canım bu aylarda kaç saat uyumaları gerekiyor ben zaten öyle yapıyom kucağıma alıyom salıytom kulağınada söylüyom gözlerini kapatıyor beşiğe öyle bırakıyom ama 15 yada 20 dak sonra gene uyanıyor tekrar salıyom dalıyor böyle saat gece 11 kadar devam ediyor en son pes edip yatıyor Allahım düşünmek istemiyom bundan bir ay öncesi gece 2 lere kadar yatmıyordu çok şükür şimdi daha iyicanım yazmıştım
ilk esniyolar
2- bişeyle ilgilenirken başını öbür tarafa çeviriyo
3- gözlerini oğuşturuyo
4- kolunu bacanı deli gibi sallıyo ki bu hareketlenmeyi ben uykusu olmadıından yapıyo sanıyodum mesela meğer istemsiz olarak yapıyomuş
esnemeye başlayınca odaya geçip kundaklayıp kucanda 5 dk ölece tutcakmışsın (benimki durmadı gerçi) sonra sırtına pat pat kulağına da şşş şşş dicekmişin bebişler 3 şeye birden konsantre olamazlarmış bundan dolayı ağlayamazmış yani böle mayıştırıp yatağına yatırcan şş pata devem etcen durmazsa gene kucana alcan 20 dk falan uğraşcan yani
ama alıp evi gezersen veya sallanırsan daha da açılırmış uykusu
ben 11de enemeye başlayınca böle yaptım biraz direndi ama ağlamadı en azından
sonra gene yaptım bakalım işe yarıyo gibi
çok güzel bi iş bulursan düşün de sonra da bulabileceğin bişeyse boşver yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?