2009 Kasm Anneleri

neeeeeeeeee akannehir
ay allam gerçekmiş yaaa
ben ihtimal vermiyodum gene dee
hayır yaa ben bırakmam bebişimi baaneee :umursamaz:

yok bacım gerçek yani yüz bulsalar yapacaklar yani.. ablamın kaynanası da yapmış aynısını..tam sopalık bunlar.. eski günlerini mi yad etmeye çalışıyolar napıyolarsa.. nerdeyse eşime dicedim çok heveslendiyse git seni emzirsin diye:umursamaz: hayy allaam yaaa deli deli konuşturuyolar insanı hhaaaaaklava:

zeren senin bebişe kim bakacak. nezaman bitiyo iznin canım

canım bizim kaynana ben bakarım diyodu .. yok köye götürürüz falan dediler bi ara... ben istemiyorum bakmalarını ..zaten artık görüşmüyom bakamıycaklar.. allah kısmet ederse ben seneye kadar evdeyim işe başlayınca da ya bakıcı ya da kreş olcak...
sen nereden buldun bakıcıyı canım,hangi semtte oturuyosun...?

canim, simdi Naz gece uyuduktan 1 saat sonra uyandiginda ih mih ediyosa zaten almiyorum, yanina bile gitmiyorum. hatta agladiginda bile bir iki dakika bekliyorum belki tekrar dalar diye. ama dalmayinca emizigini vermeye calisiyorum. mesela dun gece hemen aldi ve bir daha sorun cikarmadi. ama bazen iki saate kadar tekrar uyumadigi oluyo. Naz herhalde 1 saat sonra uyanmayi huy edindi, gecicidir insallah.

yaa üffff bi de işten gelince onla vakit geçirmek için daha geç yatırınca iice husursuz oliimiş zaten geç geliyoz anasını satiimm bebişimi heç mi göremicem ben yaa ne biçim ülke beee

isten gecte gelsen kizin uyku saatiyle oynama canim. yarim saatte gorsen yeter ama daha uzun goreyim dersen olan cocuga olur.

evet canım kpss ye hazırlanmak istiyorum ama hiç istek heves yok içimde motive etmem lazım kendimi sonra atanma derdi var atanırsam nereye gidicem bebegime kim bakıcak esim ozelde calısıyo nasıl ayrılıcaz ben burda yasadıgım yerde calısmalıyım diyorum ama kafam cok karısık herseyin hayırlsıı olsun
çok güzel bi iş bulursan düşün de sonra da bulabileceğin bişeyse boşver yaa
evet güzel bi iş olursa baslarım herhalde

yaremcim masallah bebisine canim.

kartanesi sen özeldemi çalışıyon
evet canım
ya şu 20 gün olayını soram bakem biroya ama sanmam bizde rapor oluyodur o
gündüz 5.30 saatten fazla uyumicakmış
kız cerinin dediği gibi yapsana sen de... ben kaçırdım ama 20 gün kazanmış oluyomuşun

cerin görünmüyo ondan sana sorayım o ne yaptı[/QUOTE]
cerin yapamadı çünkü dr yannış yazmış
bi de ben arattım netten
Adalet Bakanlığından Doğum İzni Açıklaması - Baybul Bilgi Merkezi
o sadece adliyede oluyo olabilir

eet wannacım oynamam uykusuyla haftasonu görüşürüz artık

zereen ücretsiz izin kaç ay yaa ben de düşünüyom bakalım annem gelsin gitsin raporlar izinler bitsin alırım belki

bugun uyumaya hic niyeti yok ya.mafoldumben uyuttum 10dk sonra yine basladi. neyse rahatsiz eden onuda bulamadim. mafoldumben koltugun ucunda diken ustunde oturur gibi oturuyorum.

wannacım benimkide 1 saattir uyuyo guya kıpır kıpır dalamadı bi turlu sıkıntısı var sanırım kaka yapamıyor

wannacım benimkide 1 saattir uyuyo guya kıpır kıpır dalamadı bi turlu sıkıntısı var sanırım kaka yapamıyor

benimki kakasinida yapti ama karnimi agriyo nedir bilemedim. hala kipir kipir dalamadi, gozler aralik duruyor. gerci gunduz herseye raziyim, gece uyusunlarda.mafoldumben

men geldim bi bakam
2.ay kontrolden geldik ama aşı kalmadı diye bugün aşı olamadı kızım
haftaya ppazartesi sağlık ocağına gidip olcez artık
kilomuz 5.450 gr olmuş
boyumuz da 57 cm biraz kısa gibiyiz ama olsun napım
bağırsak düzenleyiciye devam dedi doktor
karnı hala sert dedi düzene girmemiş falan diye
bide göbemizde fıtık olmuş ama kaslar geliştikçe kaybolceymiş
kızıma benden nezle geçmiş ama süt verdikçe düzelecek dedi

anam kartanem ders vermiş sanırım bugün kaçırdım ötmenim
kız bunlar kipattamı yazıy geçmişe tam bakmadımda
ya şu kipet güzele benziy adı neydi kız bizde alak en iyisi
sen bize yetişemezsin gı

ya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile

ohh masallah ipekime.

ya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile

herkes farkli seyden sikayet ediyo. benimkide uyumuyo bugun ya.mafoldumben

bi uykum geldi anlatamam. kiz desen mikir mikir, soyle iki saat uyuycam anne dese bende girip yatsam.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…