neeeeeeeeee akannehir
ay allam gerçekmiş yaaa
ben ihtimal vermiyodum gene dee
hayır yaa ben bırakmam bebişimi baaneee :umursamaz:
zeren senin bebişe kim bakacak. nezaman bitiyo iznin canım
kızlaaar şimcik wannam bu saa
naz geceleri rahat kesintisiz uyuyorsa ve de gündüz uyandığında keyfi yerinde oluyorsa onun uyku bioritmi 1 saat demekmiş yani bu ona yetiyomuş
ama tersi gece uyuyamıyosa diyelim 1 saat sonra uyandı mızmızlandığında hemen almak yerine biraz beklicekmişin yeniden uykuya dalabilirmiş ama ağlamıcak tabi ıh mıh yapıolar ya öle
bi de bunların sebebi aşırı uyarılmış olmasıymış
uyku işaretini ilk aldıında kulağına şşş şş sırtına da pat pat yaparak sakinleştircekmişiz
hani bi de ben bazen okuyom burda gee 10 olmuş uyuytmuyom gece uyumaz falan yazıyonuz bazen o yanlışmış uyku uykunun mayasıdır dii
uyutmadıkça uyarılacağı için uykusu iice açılıp uyuması zorlaşıyomuş
benim kız 10da uyuyodu ben daha erkene çekcem ağlıyo çünkü çok
yaa üffff bi de işten gelince onla vakit geçirmek için daha geç yatırınca iice husursuz oliimiş zaten geç geliyoz anasını satiimm bebişimi heç mi göremicem ben yaa ne biçim ülke beee
evet canım kpss ye hazırlanmak istiyorum ama hiç istek heves yok içimde motive etmem lazım kendimi sonra atanma derdi var atanırsam nereye gidicem bebegime kim bakıcak esim ozelde calısıyo nasıl ayrılıcaz ben burda yasadıgım yerde calısmalıyım diyorum ama kafam cok karısık herseyin hayırlsıı olsunah evet canım çok zor. bende napcağımı şaşırmış durumdayım. bi ücretsiz izin alyım diyom. bi zaten şartlar elverişli gideyim iime diyom. ama sanırım en geç 20 gün sonra işe başlicam. yani bebişim 3.5 aylık olunca
canım sınavda kpss den bahsediyosun heralde. bence çalış ve atan inş. bi an önce. belki bebeğinden değil ama ev işleri yemek ve televizyondan vazgeçecen ama çocuğuna daha rahat bi gelecek hazırlican canım
evet güzel bi iş olursa baslarım herhaldeçok güzel bi iş bulursan düşün de sonra da bulabileceğin bişeyse boşver yaa
kartanem benimki bir haftadır akşam 10 uyuyor gece arada ıh mıh ediyor süt veriyom tekrar dalıyor sabahta 7 de bazen 6 da uyanıyor uyumuyor sonra 9 gibi salıyom tekrar uyuyor ama salladığım müdedetçe öğlen 2 de de dalıyor uyuyor 5 kadar ama bu gün gene değişti saat 11 de yattı halen yatıyor ve süt veriyom arad maşalah diyem kızıma inşalah değişmez
evet canımkartanesi sen özeldemi çalışıyon
gündüz 5.30 saatten fazla uyumicakmışcanım bu aylarda kaç saat uyumaları gerekiyor ben zaten öyle yapıyom kucağıma alıyom salıytom kulağınada söylüyom gözlerini kapatıyor beşiğe öyle bırakıyom ama 15 yada 20 dak sonra gene uyanıyor tekrar salıyom dalıyor böyle saat gece 11 kadar devam ediyor en son pes edip yatıyor Allahım düşünmek istemiyom bundan bir ay öncesi gece 2 lere kadar yatmıyordu çok şükür şimdi daha iyi
kız cerinin dediği gibi yapsana sen de... ben kaçırdım ama 20 gün kazanmış oluyomuşun
wannacım benimkide 1 saattir uyuyo guya kıpır kıpır dalamadı bi turlu sıkıntısı var sanırım kaka yapamıyor
men geldim bi bakam
2.ay kontrolden geldik ama aşı kalmadı diye bugün aşı olamadı kızım
haftaya ppazartesi sağlık ocağına gidip olcez artık
kilomuz 5.450 gr olmuş
boyumuz da 57 cm biraz kısa gibiyiz ama olsun napım
bağırsak düzenleyiciye devam dedi doktor
karnı hala sert dedi düzene girmemiş falan diye
bide göbemizde fıtık olmuş ama kaslar geliştikçe kaybolceymiş
kızıma benden nezle geçmiş ama süt verdikçe düzelecek dedi
anam kartanem ders vermiş sanırım bugün kaçırdım ötmenim
kız bunlar kipattamı yazıy geçmişe tam bakmadımda
ya şu kipet güzele benziy adı neydi kız bizde alak en iyisi
sen bize yetişemezsin gı
ya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile
ya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile
bu arada normal canim, aradaki acigi kapatiyolar bazen.
2gün önce ne gündüz ne gece uyumamıştı o açığımı kapatıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?