2009 Kasm Anneleri

benım oglanın zaafını buldum ya laaaaayynn
muzeyyen senarı cok sewerım ben
benzemez kımse sana sarkısını
onu acınca bı sakınlıyo we uyuyo deluuuu

canim cok gecmis olsun, sikma canini, vardir bir sekilde tedavisi. hem kucukken daha rahat atlatiyolar.

benim kizda candan ercetinin "olmaz" sarkisiyla mayisip kaliyo.kaydirigubbakcemile3

3 saatte bir acıkıo ona göre biliim iştee zemuszemus
olmaz gı ananda bi sorun merak etme bide ustune ustelik sen bu bebede mi zorlanıyon melek benim yavrum melek ananesini heç uzmedi dicek bak gör olan senin duzenine olcak kaydirigubbakcemile3
o zaman ben hiç kasmıyem bayanssulusmile

nan cerenimooo o oyun halısının tepesinde sallanan oyuncak yok mu hacı
senin kız onnara bakmıyosa heç dönence alma
illa dönmesi lazım değil dönmeden de bakması lazım çünküü

ayyy bayılıyom o hallerine yaaa :kedi:
ya çok mu şey istioz bu bebelerden bazen duşunuyomda akşama kadar tek derdim özgeyi uyutmaya çalışmışım arada beslenme alt üst değişimi falan o kaa :bbo:
off bende aynıyım yaaamafoldumben
bide diyorum ben ne biçim anneyim bebeğimlen uğraşmak zor geliyoo uyutup kolayına kaçmaya çalışıyom diyom mafoldumben
al al oda elinde patlasın :roflol: sonrada seni ana haber bültenlerinde izliyek :roflol:
şok şok şok
flaş flaş flaş
yeni anne olan bu kadın neden boğaz köprüsünden atlamak istiyor... az sonraaaaa :roflol:

kenyacım nasılsın asya nasıl oldu

kızlaar doğum iznini hastaneden taburcu olduğun günden sonra başlıyomuş. ondan sonra 91 gün sayıp ondan sonraki gün başlancakmış işe. bunu öğrendim. 3 gün daha kazandım. allahım nasıl mutlu oldum zemuszemus

hadi gozun aydin.

ya ben yurt disinda dogum yaptim. benim ne zaman dogurdugumdan bile haberleri olmadi. ama 3 martta bitiyomus iznim. dur bi sayayim bende.

bu hafta artık bakıcıyıda başlatcam. 20 gün beraber kalalımda bebeğime nasıl baktığımı görsün. bebeğimle tanışsınlar. iyi olur inş :Saruboceq:

kenya nasil oldu asyacik? gece huysuzlanmadi insallah.

kenyacım nasılsın asya nasıl oldu

benim o kıpır kıpır kızım gitti sakin bişi geldi gece koltuk altı atesi 38 e cıktı soydum sirkeli suyla sildim bu defada usutucem diye aklım cıktı ates düsürücü verdim 1 saat içinde 37 ye düştü gece bi ara hene cıktı simdi genelde 37 de cok üzülüyorum elimden bişi gelmiyo inş. cabucak topalrlar sürekli emzirmeye calısıyorum

cnm doktora götürmicen mi

kiyamam, niye ateslendiki boyle? atlatir insallah cabucak ama uzulme. bunlar daha hicbirsey canim. Allah beterlerinden saklasin.

oglumda omrumden omurler gitmisti. bi daha kalbim dayanmaz boyle seylere demistim ama dayanicak el mahkum.mafoldumben

bu hafta artık bakıcıyıda başlatcam. 20 gün beraber kalalımda bebeğime nasıl baktığımı görsün. bebeğimle tanışsınlar. iyi olur inş :Saruboceq:

bence de iyi olur. 20 gun hem sana baksin hemde sen birak o yapsin alissinlar birbirlerine. hatta 3-5 gun tamamen yalniz birakip cik disari.

benim çocuğumun hep 37 ile 37.2 arasında zaten canım. bebeklerin zaten biraz yüksek olur büyüklerinkine göre. sıkma canını tatlım

Makattan ölçüm: İç vücut ısısına en yakın ve en güvenilir ölçümdür. Ancak rahatsızlık hissi ve özellikle yenidoğanlarda rektum hasarı gibi yan etkileri nedeniyle sık kullanılan bir yöntem değildir. Makattan ölçümde 38 oC'nin üzeri ateş sayılır.

Koltuk altından ölçüm:Basit ölçüm tekniği nedeniyle sık kullanılır. 37.5 oC nin üzeri ateş kabul edilebilir.

Kulaktan ölçüm:Hızlı ve kolay uygulanabilir olması nedeniyle sık kullanılır. Kontrollerde, aynı kulaktan ölçüm yapılmalıdır. Kulaktan ölçümde 37.8 oC üzeri ateş kabul edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…