benım oglanın zaafını buldum ya laaaaayynn
muzeyyen senarı cok sewerım ben
benzemez kımse sana sarkısını
onu acınca bı sakınlıyo we uyuyo deluuuu
3 saatte bir acıkıo ona göre biliim iştee zemuszemusbenim anamda uyku saatini biliy beslenme saatini biliy uyuma şeklini biliy valla bazen korkuyom bu bebe beni sevmeyecek diye uyutamadığım zaman hemen annem devreye giriyo karı nası uyutuyo anlamıyom
gene saat verdi nası anlın sen bacım ne zaman uyancanı
o zaman ben hiç kasmıyem bayanssulusmileolmaz gı ananda bi sorun merak etme bide ustune ustelik sen bu bebede mi zorlanıyon melek benim yavrum melek ananesini heç uzmedi dicek bak gör olan senin duzenine olcak kaydirigubbakcemile3
ay allah iyiliini versin gıı
bak hiç duşunmemiştim dönenceden korkabileceni abuu onu alcadım bide o da elimde patlarsa kafayı yirim valla daha oyun halsının acısı çıkmadı içimden lülülülülülü
off bende aynıyım yaaamafoldumbenayyy bayılıyom o hallerine yaaa :kedi:
ya çok mu şey istioz bu bebelerden bazen duşunuyomda akşama kadar tek derdim özgeyi uyutmaya çalışmışım arada beslenme alt üst değişimi falan o kaa :bbo:
al al oda elinde patlasın :roflol: sonrada seni ana haber bültenlerinde izliyek :roflol:ay allah iyiliini versin gıı
bak hiç duşunmemiştim dönenceden korkabileceni abuu onu alcadım bide o da elimde patlarsa kafayı yirim valla daha oyun halsının acısı çıkmadı içimden lülülülülülü
slm kızlarrr
nbr hatunlar
amaaaaan gene kaka yapamıyo yaaaaaa
hiç sevmiyom bu gaz kaka olayını
kızlaar doğum iznini hastaneden taburcu olduğun günden sonra başlıyomuş. ondan sonra 91 gün sayıp ondan sonraki gün başlancakmış işe. bunu öğrendim. 3 gün daha kazandım. allahım nasıl mutlu oldum zemuszemus
hadi gozun aydin.
ya ben yurt disinda dogum yaptim. benim ne zaman dogurdugumdan bile haberleri olmadi. ama 3 martta bitiyomus iznim. dur bi sayayim bende.
saydim, 91.gun subatin 11ine denk geliyo ama bana 3 martta bitiyo dediler. uyandirmamayim kimseyi.:1ninca:
kenya nasil oldu asyacik? gece huysuzlanmadi insallah.
kenyacım nasılsın asya nasıl oldu
canım uyandırmada. sonra soruşturmada filan uyanmasınlar. bilmiyorumkismileonlara verdiğin raporda taburcu olduğun tarih yazıyomu
benim o kıpır kıpır kızım gitti sakin bişi geldi gece koltuk altı atesi 38 e cıktı soydum sirkeli suyla sildim bu defada usutucem diye aklım cıktı ates düsürücü verdim 1 saat içinde 37 ye düştü gece bi ara hene cıktı simdi genelde 37 de cok üzülüyorum elimden bişi gelmiyo inş. cabucak topalrlar sürekli emzirmeye calısıyorum
benim o kıpır kıpır kızım gitti sakin bişi geldi gece koltuk altı atesi 38 e cıktı soydum sirkeli suyla sildim bu defada usutucem diye aklım cıktı ates düsürücü verdim 1 saat içinde 37 ye düştü gece bi ara hene cıktı simdi genelde 37 de cok üzülüyorum elimden bişi gelmiyo inş. cabucak topalrlar sürekli emzirmeye calısıyorum
bu hafta artık bakıcıyıda başlatcam. 20 gün beraber kalalımda bebeğime nasıl baktığımı görsün. bebeğimle tanışsınlar. iyi olur inş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?