2009 Kasm Anneleri

cnm doktora götürmicen mi

biz bi hafta once ası olmustuk yaa bazı bebeklerde ates 1 hafta içinde gorulurmus sanırım o yuzden ateslendi eger bugunde tekrarlarsa doktora goturucem burun akıntısı ve oksuruk gibi bi sıkıntısı yok sükürler olsun sadece atesi var birazdan tekrar olcücem olmadı doktorun yolunu tutucaz ama eminim oda ates düsürücü ya fitil yada surup verecek inş. yukselmez bi daha bi olceyim bakım

ya kızlar bu nurse hurvey ne gzl bi ilaçmış ölee. 3 ay çok geç kalmışım. oğlum rahatladı. 2 gündür gaz sancımız yok. tavsiye eden arkadaşlar bunlar sizee a.s.

karakız
wannam we dıfer arkadaslaım sagolun ıns amelıyatsız gecer oglumun durumu
bıde ew olayı olmadı
ızmıte annemlerın daıresıne tasınıyoruzmafoldumben
tamır ıstıyo bıraz ama en azında kıra wermıycez
kayınpedere mesaj cektım
aramaya yuzu yok

canım allah herşeyin hayırlısını versin. sıkma canını. iyi olur inş. herşeyde bi hayır var diye düşün. bebeğinede çoook geçmiş olsun. ameliyatsız atlatır inş :Saruboceq:

eşinin işi istanbulda mı? siz izmte taşınınca eşinin iş durumu ne olcak.

edoss, gecmis olsun canim.

ama hala anlamis degilim ayni tavuktan bir tek senin zehirlenmeni.:uhm:

sağol wannacıımm opuyorumnanaktan
bu tavuktan ilk zehirlenmem değil benim hassasiyetim varmış mafoldumben ama ilkkez bakteri üredi böle ağır oldum yanii bilmiyorumkismile

cnm coook geçmiş olsunn allah yardımcısı olsun doruk pasanında çabucak geçsinn :Saruboceq:

kenyam kızz kaçgün sonra etki etti hee asııı akannehirakannehir geçmiş olsun yaaaa :sinifsinif:

sağol wannacıımm opuyorumnanaktan
bu tavuktan ilk zehirlenmem değil benim hassasiyetim varmış mafoldumben ama ilkkez bakteri üredi böle ağır oldum yanii bilmiyorumkismile

Allah Allah ne hassas bunyen varmis kiz. ama bile bile hala tavuk yiyebiliyosun helal olsun.vereliniortak

anaaam gene uyudu amaaa ben de bittimm
ay hastamı yaaa neden böle yapıyooo

anaaam gene uyudu amaaa ben de bittimm
ay hastamı yaaa neden böle yapıyooo

benimkide uyusun diye gozunun icine bakiyorum ama beray niye bu kadar cok uyuyoki bu aralar?

benimki sabah 9da uyandi. 12de uyudu, oda 45 dk. simdi bakinip duruyo kucagimda. bakalim bi daha ne zaman uyur. gerci ben gece uyuduktan sonra hemen tekrar uyanmasina takmis durumdayim. psikolojimi bozdu.kafamçokkarıştı

selam napiyonuz?

kizim uyurken mevlüt fotolari ekledim faceye..birazdan yengeme gidicem kizi kanguruya koyup ama hem canta hem kanguru nasil olcak bilmiyom.. selcen sling alsam diyorum bu saatten sonra olurmuki?

hee bakmıyii yani bakıy de gıcık oliyy korkuyo mu ne tırsak kaydirigubbakcemile3
ben şu chicco nun muydu neydi onun aydedesinden alem nasılsa ışık manya benimki anca o paklar onu aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…