2009 Kasm Anneleri

cerinnnnnnnnnnnnnn ben 12gündür geceleri onunla uyutuyorum... isik manyagiysa kesinlikle ise yariyooo..
wanna sanada tavsiye edebilirim artik canimopuyorumnanaktan

off bende aynıyım yaaamafoldumben
bide diyorum ben ne biçim anneyim bebeğimlen uğraşmak zor geliyoo uyutup kolayına kaçmaya çalışıyom diyom mafoldumben

evet ya aynen duygularıma tercuman oldun benim yuzumden sosyal olarak gelişemicek gibi gelio hep uyuyunca öle olur herhal eyvahedigeldismile

al al oda elinde patlasın :roflol: sonrada seni ana haber bültenlerinde izliyek :roflol:
şok şok şok
flaş flaş flaş
yeni anne olan bu kadın neden boğaz köprüsünden atlamak istiyor... az sonraaaaa :roflol

:roflol::roflol::roflol: delüüü

cerinnnnnnnnnnnnnn ben 12gündür geceleri onunla uyutuyorum... isik manyagiysa kesinlikle ise yariyooo..

bende onu sorucaktim yine. peki nasil yapiyosun? mesela benimki emerken uyuyo zaten, emzirip uyumadan mi koyuyosun yatagina?

canım çok geçmiş olsun yaa inşallah hemencik düzelcek dünya tatlısı asyacıkkk opuyorumnanaktan
üf çok basit hastalıklar ama insan çaresiz kalıyo ya el kadar bebe orda hastayken ne kadar üzülüyo mafoldumben allahım çaresiz hastalığı olanlara yardım etsin hepimizden uzak etsin inşallah

ay ne bilem wannam yaa şimdi 1.30 saat uyuyo
sonra uyanıyo emiyo etrafa bakıyoz gülüyoz falan bi yarım saat 45 dk
sonra birden noluyosa oluyoo kucak istiyoo dolanıp duruyoz ama dolanırken de pek memnun değil hayatından uyumak istiyo gibi algılıyom ben bunu başka asıl oyalayabilirimki yaa mafoldumben
sonra tam 1.30 saat dolduğunda uyuyor ama önce yarım saat ağlıyo bilmiyorumkismile
1.30 saat uyanıp tekrar uyuyooo
bu periyod normalmiş ama neden ağlıyo onu bilmiyom yaa hiç mi uyanmak istemiyokii kafamçokkarıştı
selam napiyonuz?

kizim uyurken mevlüt fotolari ekledim faceye..birazdan yengeme gidicem kizi kanguruya koyup ama hem canta hem kanguru nasil olcak bilmiyom.. selcen sling alsam diyorum bu saatten sonra olurmuki?
kangurun varsa boşver bu saatten sonra alma bence
ay ben de mi alsam yaaa akannehir
evet ya aynen duygularıma tercuman oldun benim yuzumden sosyal olarak gelişemicek gibi gelio hep uyuyunca öle olur herhal eyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol: delüüü
anam uyumasın ağlamadan dursa ben uyutmıcam da durmuyo kiii ohaoldumsmile

valla canim bazen kucagimda mayistigi zaman koyuyorum normalde uyaniyor yatagina koyunca.. ama isigi acinca geri daliyo.. gecede emzirip yatiriyorum biraz ih mih yapiyoo o zamanda aciyorum uyumaz simdi gözleri acti diyorum ama ona bakarak uyuyo.. tabi aglarken ise yaramiyo ama uykusu oldugu zaman kendi kendine uyuyabiliyoo

hemide ne ışık manya gıı salonda hep ışık ya bilio tavanda arıyo
yattığı odada ise hiç lamba yakmıyom prizde minik gece lambası var onu bilio ya hemen onu arıyo gözü kaydirigubbakcemile3 dün boynu kopacaktı gece memeyi bırakıyo boynunu sarkıtıyo arkaya dönüp ona bakıyo yaaaa akannehir

canim belki seninkide kenyanin kizi gibi haala asinin etkisindedir.. bu kadar uyumasi normalmi? benim kiz artik gündüzleri 20ser dakikadan fazla uyumaz oldu.. ama gece iyi uyuyor masallah..

tamam almiyim o zaman sling..

gece lambasi tek basina uyumasi icin güzel bi alet canim.. hemde mozart bach dinlemis oluyokaydirigubbakcemile3

anaam benimki mayışıksa zaten uyuyoo önemli olan mayıştırabilmek kaydirigubbakcemile3
o zaman bizde işe yarar mı pek emin diiliimmm kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nilayda öyle yapiyo nerde isik oyana ceviriyor boynunu.. bazen gece lambasini acmiyom aranin isigi yaniyo kapiyi araliyom oraya bile bakmaya calisiyo.. televizyon ve pcye hep bakmak istiyo cevirince kiyamet kopuyo bakmasin istiyorum ama bazen de kurtarici oluyo.. mesela wc ye gidicegim zamankaydirigubbakcemile3

valla kartanem bilmiyom denemek lazim.. ise yaramaz diyosan alma.. bizde ise yaradi diye hepinizi masrafa sokmiim sonra girismeyin banaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

dur anasını satam bide aydede alak giren girdi zaten ottan moktan ne varsa aldım hep onu mu almicam boşverrrrrrrrrrrr delikafadulden

valla dr gündüzleri 4-5 saat uyuyomu dedi ben de evet dedim ii o zaman dedi
işte max 5 saat uyuyoo o da uyana uyana normal heralde de neden durmuyo uyanıkken ben onu annamadım

canım allah herşeyin hayırlısını versin. sıkma canını. iyi olur inş. herşeyde bi hayır var diye düşün. bebeğinede çoook geçmiş olsun. ameliyatsız atlatır inş :Saruboceq:

sagol canım..
ınsallah ameşayata gerek olmaz
esım sehır dısında calısıyo
zaten tek kalıyodum burda o gıdınce hıc yoktan aıleme yakın olurumohaoldumsmile

valla kartanem bilmiyom denemek lazim.. ise yaramaz diyosan alma.. bizde ise yaradi diye hepinizi masrafa sokmiim sonra girismeyin banaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bu arada ekim analarına baktım hala kullanıyolar sling
anam ağlamadan dursa bizde uyutmayız o kaa mannak deeliz heralll :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahanda sesi geliii eyvahedigeldismile

dur anasını satam bide aydede alak giren girdi zaten ottan moktan ne varsa aldım hep onu mu almicam boşverrrrrrrrrrrr delikafadulden

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

canım allah herşeyin hayırlısını versin. sıkma canını. iyi olur inş. herşeyde bi hayır var diye düşün. bebeğinede çoook geçmiş olsun. ameliyatsız atlatır inş :Saruboceq:

sagol canım benım

şimdı bu mınnos emıyo uyumuyo
ıkı memısıde emdı kucagımda ıyı bırakınca uyanıyo ya
sutummu gıttı acabaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…