off bende aynıyım yaaamafoldumben
bide diyorum ben ne biçim anneyim bebeğimlen uğraşmak zor geliyoo uyutup kolayına kaçmaya çalışıyom diyom mafoldumben
al al oda elinde patlasın :roflol: sonrada seni ana haber bültenlerinde izliyek :roflol:
şok şok şok
flaş flaş flaş
yeni anne olan bu kadın neden boğaz köprüsünden atlamak istiyor... az sonraaaaa :roflol
cerinnnnnnnnnnnnnn ben 12gündür geceleri onunla uyutuyorum... isik manyagiysa kesinlikle ise yariyooo..
wanna sanada tavsiye edebilirim artik canimopuyorumnanaktan
benim o kıpır kıpır kızım gitti sakin bişi geldi gece koltuk altı atesi 38 e cıktı soydum sirkeli suyla sildim bu defada usutucem diye aklım cıktı ates düsürücü verdim 1 saat içinde 37 ye düştü gece bi ara hene cıktı simdi genelde 37 de cok üzülüyorum elimden bişi gelmiyo inş. cabucak topalrlar sürekli emzirmeye calısıyorum
ya kızlar bu nurse hurvey ne gzl bi ilaçmış ölee. 3 ay çok geç kalmışım. oğlum rahatladı. 2 gündür gaz sancımız yok. tavsiye eden arkadaşlar bunlar sizee a.s.
ay ne bilem wannam yaa şimdi 1.30 saat uyuyobenimkide uyusun diye gozunun icine bakiyorum ama beray niye bu kadar cok uyuyoki bu aralar?
benimki sabah 9da uyandi. 12de uyudu, oda 45 dk. simdi bakinip duruyo kucagimda. bakalim bi daha ne zaman uyur. gerci ben gece uyuduktan sonra hemen tekrar uyanmasina takmis durumdayim. psikolojimi bozdu.kafamçokkarıştı
kangurun varsa boşver bu saatten sonra alma benceselam napiyonuz?
kizim uyurken mevlüt fotolari ekledim faceye..birazdan yengeme gidicem kizi kanguruya koyup ama hem canta hem kanguru nasil olcak bilmiyom.. selcen sling alsam diyorum bu saatten sonra olurmuki?
ay ben de mi alsam yaaa akannehircerinnnnnnnnnnnnnn ben 12gündür geceleri onunla uyutuyorum... isik manyagiysa kesinlikle ise yariyooo..
anam uyumasın ağlamadan dursa ben uyutmıcam da durmuyo kiii ohaoldumsmileevet ya aynen duygularıma tercuman oldun benim yuzumden sosyal olarak gelişemicek gibi gelio hep uyuyunca öle olur herhal eyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol: delüüü
cerinnnnnnnnnnnnnn ben 12gündür geceleri onunla uyutuyorum... isik manyagiysa kesinlikle ise yariyooo..
ay ne bilem wannam yaa şimdi 1.30 saat uyuyo
sonra uyanıyo emiyo etrafa bakıyoz gülüyoz falan bi yarım saat 45 dk
sonra birden noluyosa oluyoo kucak istiyoo dolanıp duruyoz ama dolanırken de pek memnun değil hayatından uyumak istiyo gibi algılıyom ben bunu başka asıl oyalayabilirimki yaa mafoldumben
sonra tam 1.30 saat dolduğunda uyuyor ama önce yarım saat ağlıyo bilmiyorumkismile
1.30 saat uyanıp tekrar uyuyooo
bu periyod normalmiş ama neden ağlıyo onu bilmiyom yaa hiç mi uyanmak istemiyokii kafamçokkarıştı
kangurun varsa boşver bu saatten sonra alma bence
ay ben de mi alsam yaaa akannehir
anam uyumasın ağlamadan dursa ben uyutmıcam da durmuyo kiii ohaoldumsmile
anaam benimki mayışıksa zaten uyuyoo önemli olan mayıştırabilmek kaydirigubbakcemile3valla canim bazen kucagimda mayistigi zaman koyuyorum normalde uyaniyor yatagina koyunca.. ama isigi acinca geri daliyo.. gecede emzirip yatiriyorum biraz ih mih yapiyoo o zamanda aciyorum uyumaz simdi gözleri acti diyorum ama ona bakarak uyuyo.. tabi aglarken ise yaramiyo ama uykusu oldugu zaman kendi kendine uyuyabiliyoo
hemide ne ışık manya gıı salonda hep ışık ya bilio tavanda arıyo
yattığı odada ise hiç lamba yakmıyom prizde minik gece lambası var onu bilio ya hemen onu arıyo gözü kaydirigubbakcemile3 dün boynu kopacaktı gece memeyi bırakıyo boynunu sarkıtıyo arkaya dönüp ona bakıyo yaaaa akannehir
hemide ne ışık manya gıı salonda hep ışık ya bilio tavanda arıyo
yattığı odada ise hiç lamba yakmıyom prizde minik gece lambası var onu bilio ya hemen onu arıyo gözü kaydirigubbakcemile3 dün boynu kopacaktı gece memeyi bırakıyo boynunu sarkıtıyo arkaya dönüp ona bakıyo yaaaa akannehir
anam uyumasın ağlamadan dursa ben uyutmıcam da durmuyo kiii ohaoldumsmile
canim belki seninkide kenyanin kizi gibi haala asinin etkisindedir.. bu kadar uyumasi normalmi? benim kiz artik gündüzleri 20ser dakikadan fazla uyumaz oldu.. ama gece iyi uyuyor masallah..
tamam almiyim o zaman sling..
gece lambasi tek basina uyumasi icin güzel bi alet canim.. hemde mozart bach dinlemis oluyokaydirigubbakcemile3
canım allah herşeyin hayırlısını versin. sıkma canını. iyi olur inş. herşeyde bi hayır var diye düşün. bebeğinede çoook geçmiş olsun. ameliyatsız atlatır inş :Saruboceq:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıvalla kartanem bilmiyom denemek lazim.. ise yaramaz diyosan alma.. bizde ise yaradi diye hepinizi masrafa sokmiim sonra girismeyin banaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3anam ağlamadan dursa bizde uyutmayız o kaa mannak deeliz heralll :roflol:
dur anasını satam bide aydede alak giren girdi zaten ottan moktan ne varsa aldım hep onu mu almicam boşverrrrrrrrrrrr delikafadulden
canım allah herşeyin hayırlısını versin. sıkma canını. iyi olur inş. herşeyde bi hayır var diye düşün. bebeğinede çoook geçmiş olsun. ameliyatsız atlatır inş :Saruboceq:
sağol wannacıımm opuyorumnanaktan
bu tavuktan ilk zehirlenmem değil benim hassasiyetim varmış mafoldumben ama ilkkez bakteri üredi böle ağır oldum yanii bilmiyorumkismile
cnm coook geçmiş olsunn allah yardımcısı olsun doruk pasanında çabucak geçsinn :Saruboceq:
kenyam kızz kaçgün sonra etki etti hee asııı akannehirakannehir geçmiş olsun yaaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?