arda hep çok uyurdu endişelenirdim uyansın isterdim şimdide uyumiiiyaw herkes hasta olmuuş geçmiş olsun bebişleree
anaam ben de zorlan çıkartcaktım kendimi bebe bi hasta olursa babası da beni hasta eder heraldee eyvahedigeldismile
bu arada benim kız iice arsız oldu yaaw nasılda usluyduu
uykusu gelince basıyo yaygarayı yaaa ooofff çok az uyanık kalıyo bi de yani 1 saat falan 1 saatten fazla oynaşırsak başlıyo ağlamaya ne kucak fayda ediyo ne bişey
hiç böle ağladıını bilmezdim netcem ben yaaa sabah gene eccük ipin ucunu kaçırdım biraz vakit geçti uyutmak için apartmanı ayağa kaldırdı siz napıyonuz yaa sizinkiler de bölemii nasıl uyutuyonuz
ateşi yoktu cnm sanırım ağzından aldı soğuk midesini üşüttük zaar eccük düzeldiebiscem noldu ardam hastamı oldu ya gecmişi tam okuyamadım canım şimdi nasıl oldu düştümü ateşi.
cnm gazı olan bebeler sürekli aranıyo aç zannediyoruzz gazı olmasın? benim oğlum gazı olduğunda mızıklanıyo ama ağlamıyo bi de aranıyo sürekli bu yüzden gazı olduğunu çok zor annadım benşimdı bu mınnos emıyo uyumuyo
ıkı memısıde emdı kucagımda ıyı bırakınca uyanıyo ya
sutummu gıttı acabaeyvahedigeldismile
delü mannakk ...aydede ne gıı tv de ikbalde bi herif dii ki zifiri karannıkta uyumak lazımmışş çocuklara gece lambası kullanmak sakıncalımışşdur anasını satam bide aydede alak giren girdi zaten ottan moktan ne varsa aldım hep onu mu almicam boşverrrrrrrrrrrr delikafadulden
nan çatırtı ist. geliom ben sağa da uğrayammıı?aklinialirimsmile
ölemiiiiiiiii
gel anam gel birileri beceremedi bari sen becer bacım:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kim kime beceriyo nan delikafadulden delikafadulden
slm kızlarrrrrrr
delü mannakk ...aydede ne gıı tv de ikbalde bi herif dii ki zifiri karannıkta uyumak lazımmışş çocuklara gece lambası kullanmak sakıncalımışş
tubişnen cerin bağa bi türlü gelemedi de onu diiik haciiii
onnar beceremedi gelmeyi
nan ne edepsiz karusun deettttalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile akıln nerelere çalışiiiii:mymeka::mymeka:
ölemiiiiiiiii
gel anam gel birileri beceremedi bari sen becer bacım:roflol::roflol:
kesin yelüzün 40 ı çıkmıştır baksana aklı nerelere gidiyiii :roflol::roflol::roflol:
-tatlicadiarzu- edepsüz mü lülülülülülü benmüüü heheeeetubişnen cerin bağa bi türlü gelemedi de onu diiik haciiii
onnar beceremedi gelmeyi
nan ne edepsiz karusun deettttalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile akıln nerelere çalışiiiii:mymeka::mymeka:
aaa zıçacam artık haaaaa o zararlı bu zararlı gelsin o zaman bu bebeyi susturup uyutsunlar beeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile
kesin yelüzün 40 ı çıkmıştır baksana aklı nerelere gidiyiii :roflol::roflol::roflol:
hheee doğru diin hacı baksana +18 e gidi:roflol::roflol:
yok ben sen tabe neyse 40 ın çıkmış kurtulduk:lepi::lepi:-tatlicadiarzu- edepsüz mü lülülülülülü benmüüü heheeee
ver baga ben susturum nan yamanım pek sakin yavrum iş kesmiyi hiç kendi kendine oyaalanıyor kuzum özgeyıde ver mum gibi yapalım delikafadulden delikafadulden
tanıminmi ben tanim hacı sarı gömlekli bayan:roflol::roflol:kim acabaaaaaa heeeeeeeeeç tanımiyimm haaaaa kaydirigubbakcemile3
gızııııım biz sağa bi gelecükk pir gelecüük bebelernen aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol: he nan 40 çukduu bellioluy mii laelaelaelaelae :lepi:
200 euroya
zeytün 200 dene foto makines alır teşhirden ayol :roflol::roflol::roflol:
o paraya kendiside yapar o makinanin aynindan gii? buse napiyo?
kız sende bişey yoktaa hani sen ben anlamam diyonya böle şeylerden o yüzden dediydim olumunekankayizsmile kızma fatomm gel öpemm Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?