2009 Kasm Anneleri

arda hep çok uyurdu endişelenirdim uyansın isterdim şimdide uyumiii
ebiscem noldu ardam hastamı oldu ya gecmişi tam okuyamadım canım şimdi nasıl oldu düştümü ateşi.
ateşi yoktu cnm sanırım ağzından aldı soğuk midesini üşüttük zaar eccük düzeldi

şimdı bu mınnos emıyo uyumuyo
ıkı memısıde emdı kucagımda ıyı bırakınca uyanıyo ya
sutummu gıttı acabaeyvahedigeldismile
cnm gazı olan bebeler sürekli aranıyo aç zannediyoruzz gazı olmasın? benim oğlum gazı olduğunda mızıklanıyo ama ağlamıyo bi de aranıyo sürekli bu yüzden gazı olduğunu çok zor annadım ben
dur anasını satam bide aydede alak giren girdi zaten ottan moktan ne varsa aldım hep onu mu almicam boşverrrrrrrrrrrr delikafadulden
delü mannakk ...aydede ne gıı tv de ikbalde bi herif dii ki zifiri karannıkta uyumak lazımmışş çocuklara gece lambası kullanmak sakıncalımışş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kim kime beceriyo nan delikafadulden delikafadulden
slm kızlarrrrrrr

tubişnen cerin bağa bi türlü gelemedi de onu diiik haciiii
onnar beceremedi gelmeyi
nan ne edepsiz karusun deettttalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile akıln nerelere çalışiiiii:mymeka::mymeka:

delü mannakk ...aydede ne gıı tv de ikbalde bi herif dii ki zifiri karannıkta uyumak lazımmışş çocuklara gece lambası kullanmak sakıncalımışş

aaa zıçacam artık haaaaa o zararlı bu zararlı gelsin o zaman bu bebeyi susturup uyutsunlar beeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

onnar beceremedi gelmeyi
nan ne edepsiz karusun deettttalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile akıln nerelere çalışiiiii:mymeka::mymeka:

kesin yelüzün 40 ı çıkmıştır baksana aklı nerelere gidiyiii :roflol::roflol::roflol:

ölemiiiiiiiii
gel anam gel birileri beceremedi bari sen becer bacım:roflol::roflol:

kim acabaaaaaa heeeeeeeeeç tanımiyimm haaaaa kaydirigubbakcemile3
gızııııım biz sağa bi gelecükk pir gelecüük bebelernen aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

onnar beceremedi gelmeyi
-tatlicadiarzu- edepsüz mü lülülülülülü benmüüü heheeee

aaa zıçacam artık haaaaa o zararlı bu zararlı gelsin o zaman bu bebeyi susturup uyutsunlar beeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

ver baga ben susturum nan yamanım pek sakin yavrum iş kesmiyi hiç kendi kendine oyaalanıyor kuzum özgeyıde ver mum gibi yapalım delikafadulden delikafadulden

kızlar ticker yapmak istiyorum.
ama beceremiyorum.
daha öncede hamişken yani tickeri olmayan tek bendim.
kızım çok ısrar ediyo.
yardım edermisiniz...
doğum tarihi 4 11 2009...
erkek

ebişce

olabılur gazı da nurse werdım
ama 19 gun once acmıstım
4 haftada tuketın dıyo bıse olmaz dımı

yok ben sen tabe neyse 40 ın çıkmış kurtulduk:lepi::lepi:
kim acabaaaaaa heeeeeeeeeç tanımiyimm haaaaa kaydirigubbakcemile3
gızııııım biz sağa bi gelecükk pir gelecüük bebelernen aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
tanıminmi ben tanim hacı sarı gömlekli bayan:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: he nan 40 çukduu bellioluy mii laelaelaelaelae :lepi:

hemide nasıl belli oli insan bu kaaa aççığa vurumu nan :roflol::roflol:

kıslarrrr selams,naber?sızlerı severek ve yakından takıp edıyorum:)))malesef yazamıyorum ama.malum ıkızler bırı dursa bırı durmuyo dolayısıyla katılamıyorum yazılanlara.benımde bebıslerımın ıkısındede kabız problemı var neyapsam cıkartamıo cocuklarP 3,4 gunde fıtılle yapıolar ancak.1 haftatdır sub sımplex kullanıom ıse yaradı sanırım.baska kullanan ve memnun kalan varmı???bizimkılerdede uyku problemı var şöle;hergun aynı saatlerde uyumak yemek ıstıolar 10 dk şaşşa uyku başlarına vuruyo.gece 4 uyumuolardı hala.aaaa bıde bı besık aldık 120 lıra herkes alsın yaaa ınanılmaz gusel bısey ıkısını yatırıyorus ayak ayaga orda susuyolar ağlarken bile.opuyorum canlarımmmm

200 euroya
zeytün 200 dene foto makines alır teşhirden ayol :roflol::roflol::roflol:

o paraya kendiside yapar o makinanin aynindan gii? buse napiyo?

kız sende bişey yoktaa hani sen ben anlamam diyonya böle şeylerden o yüzden dediydim olumunekankayizsmile kızma fatomm gel öpemm Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

geçmişten bakın ne buldun geldim kötükedihüso
yakalarım işte sizi böylen arkamdan ne konuştunuz nan bölelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızım için her bi poku yapıyom ama bunu nasıl yapam nanmafoldumben
200 eurada beni aşar belkim çakmasını eminönünde bulurum kaydirigubbakcemile3
krispim hele bi araştırıver sen bağa belkim buluruk bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…