kıslarrrr selams,naber?sızlerı severek ve yakından takıp edıyorum:)))malesef yazamıyorum ama.malum ıkızler bırı dursa bırı durmuyo dolayısıyla katılamıyorum yazılanlara.benımde bebıslerımın ıkısındede kabız problemı var neyapsam cıkartamıo cocuklarP 3,4 gunde fıtılle yapıolar ancak.1 haftatdır sub sımplex kullanıom ıse yaradı sanırım.baska kullanan ve memnun kalan varmı???bizimkılerdede uyku problemı var şöle;hergun aynı saatlerde uyumak yemek ıstıolar 10 dk şaşşa uyku başlarına vuruyo.gece 4 uyumuolardı hala.aaaa bıde bı besık aldık 120 lıra herkes alsın yaaa ınanılmaz gusel bısey ıkısını yatırıyorus ayak ayaga orda susuyolar ağlarken bile.opuyorum canlarımmmm
geçmişten bakın ne buldun geldim kötükedihüso
yakalarım işte sizi böylen arkamdan ne konuştunuz nan bölelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızım için her bi poku yapıyom ama bunu nasıl yapam nanmafoldumben
200 eurada beni aşar belkim çakmasını eminönünde bulurum kaydirigubbakcemile3
krispim hele bi araştırıver sen bağa belkim buluruk bilmiyorumkismile
sen kafan atkmışın geçmişi unutamadın bekeyomnan zettün sen geçmişe girmişken bide bakaydın gıı bu çaturtu karusulan duba gacisi beni de çekiştirdiydiler bi el atta ne yazmışlar görem gııı aklinialirimsmile
allam bu çocuk benden de hayattan da bu evden de nefret ediyo yaaa mafoldumben napcam been
kanımca o da sıkıldı 2 aydır aynı kişi aynı ortam kaydirigubbakcemile3
sen kafan atkmışın geçmişi unutamadın bekeyom
bi kaç gün değiş tokuşş edek hacı:roflol::roflol:
nan bu karular delü sen burdayken bile yokmuşsun gibi gene çekiştirirleralsanaalsanasmilenan zettün sen geçmişe girmişken bide bakaydın gıı bu çaturtu karusulan duba gacisi beni de çekiştirdiydiler bi el atta ne yazmışlar görem gııı aklinialirimsmile
allam bu çocuk benden de hayattan da bu evden de nefret ediyo yaaa mafoldumben napcam been
kanımca o da sıkıldı 2 aydır aynı kişi aynı ortam kaydirigubbakcemile3
akşama kide ne yemek var. bi fikir verin hacılar . bıktım bu ne yapcam derdinden akannehir
ay yerim ben bunları annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım allah kolaylık versin ama ya,ben bi taneyle saç baş dağınık sabahtan beri dolaşıyom,yeni uyudu..uykusu çok az:bbo:gaz problemine bide kaka eklendimafoldumben
iki taneyle uğraşmak nası bişeydir düşünemiyorum ama allah nazarlardan saklasın çok tatlılar ya..ikizleri hep sevmişimdir zateopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam uyuyakaldı kucamdaa
ay 1 saat masal okudum evi gezdik duvardaki resimleri inceledik onlardan hikaye uydurdum camdan baktık sıkıldı sonundaa bilmiyorumkismile daa ne yapacüün yaa
nan bu karular delü sen burdayken bile yokmuşsun gibi gene çekiştirirleralsanaalsanasmile
ben berayımı alabilirim
çok uyuyo zattın
emzikde alıyokaydirigubbakcemile2
kız o kipatı normal kirtasiyelerden bulabilirmiyim
krispim şimdi bunada atlarkaydirigubbakcemile3alırım kızım her şey ipem içinzemuszemus
hemide eğitilmiş berayım.kız yolla bağa
benim duvarlarda da bir sürü resim var anlat anlat bitmezkaydirigubbakcemile3
ben bu kızı seviyom ya allah nazralardan korusun
daha ne istin hacı ne güsel uyuyo da 1 saat de dinlemiş seni
geçen ben masal okum didim daha başlangıçta ağlamaya başladı sevmedi hikayeyi sanırsam.
çirkin ördek yavrsunu okumaya çalıştıydım:kedi:
benim kız masaldan da anlamıy ters işte terssss:umursamaz:
pufff bi de o var
evde pırasa var
galiba pırasa havuç patates kabak rendeleyip un ve yumurtayla fırında börek gibi bişey yapcam ben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay evet haksızlık ediomm fıstıımaaa :Saruboceq: çok şüküürr
ya bişe diceeemmmm
şimdi kucamda uyuyo arada kafasını deli gibi göğsüme sürtüyooo
normalde uyurken de bi o yana bii buyana çeviiooo
uykusu olduundan yapıo d,odumama ay kız başı falan ağrıyo olmasıın mafoldumben
hani başımızı duvarlara vurmak isteriz ya öle yaaniii
evet lezzetli oluyoo ben çok seviimmhiç yapmadım böle bişeee. kulağa lezzetli geliyo.cokacimcoook
kafasını sallıyosa bi o yana bi buyana kulakları ağrıyo olabilirbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?