2009 Kasm Anneleri

ya iki okuyayım dedim amma benim kız yine zırlamaya başladı ..direk dalmam gerekiyor sanırım bundan sonra...nasılsınız yaa sizleri özledim ...benim kız dün huysuzdu gün boyunca fazla uyumadı gecede 4 de uyudu uyuyamayınca daha da huysuzlandı..ne yapıyor sizin zilliler...

ay yerim ben bunları annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım allah kolaylık versin ama ya,ben bi taneyle saç baş dağınık sabahtan beri dolaşıyom,yeni uyudu..uykusu çok az:bbo:gaz problemine bide kaka eklendimafoldumben
iki taneyle uğraşmak nası bişeydir düşünemiyorum ama allah nazarlardan saklasın çok tatlılar ya..ikizleri hep sevmişimdir zateopuyorumnanaktan

arkadanmı konuştuk burası halka açık bi müessese
bacım krispi iki bebeynen wc ye gidemi sen foto makinesi araştır disin :mymeka::mymeka:

valla millet bravo diyom sizealkisalkisalkis
ben hiç giremiyom nete ya,siz nası vakit buluyonuz bebelerden...
benimki gitgide huysuzlaşmaya başladı düzeleceğine..gündüz toplam 1 saat felan uyuyo..ozamanda dinlensemmi evimi temizlesem,yemek mi yapsam saçım başım dağınık pijamalarla dolanıp duruyom ya..hep böylemi olacakmafoldumben

nan zettün sen geçmişe girmişken bide bakaydın gıı bu çaturtu karusulan duba gacisi beni de çekiştirdiydiler bi el atta ne yazmışlar görem gııı aklinialirimsmile

allam bu çocuk benden de hayattan da bu evden de nefret ediyo yaaa mafoldumben napcam been
kanımca o da sıkıldı 2 aydır aynı kişi aynı ortam kaydirigubbakcemile3

nan zettün sen geçmişe girmişken bide bakaydın gıı bu çaturtu karusulan duba gacisi beni de çekiştirdiydiler bi el atta ne yazmışlar görem gııı aklinialirimsmile
sen kafan atkmışın geçmişi unutamadın bekeyom
allam bu çocuk benden de hayattan da bu evden de nefret ediyo yaaa mafoldumben napcam been

bi kaç gün değiş tokuşş edek hacı:roflol::roflol:

sen kafan atkmışın geçmişi unutamadın bekeyom

bi kaç gün değiş tokuşş edek hacı:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam uyuyakaldı kucamdaa
ay 1 saat masal okudum evi gezdik duvardaki resimleri inceledik onlardan hikaye uydurdum camdan baktık sıkıldı sonundaa bilmiyorumkismile daa ne yapacüün yaa

nan bu karular delü sen burdayken bile yokmuşsun gibi gene çekiştirirleralsanaalsanasmile

ben berayımı alabilirim
çok uyuyo zattın
emzikde alıyokaydirigubbakcemile2
kız o kipatı normal kirtasiyelerden bulabilirmiyim

krispim şimdi bunada atlarkaydirigubbakcemile3alırım kızım her şey ipem içinzemuszemus

Son düzenleme:

canım bnım gercekten cok zor oluyo allahtan annem var yanımda bırak sac bak duzeltmeyı wc ye gıtmeyı bıle unutuyorum.zor ama keyıflı napalım allah onlara sağlık sıhhat versınde ....allah yardım etsın hepımıze.....yaaa kızlar su kaka yapamama olayı varmı sızdede bana bı cozum onerısı olan varmı?????

anam uyuyakaldı kucamdaa
ay 1 saat masal okudum evi gezdik duvardaki resimleri inceledik onlardan hikaye uydurdum camdan baktık sıkıldı sonundaa bilmiyorumkismile daa ne yapacüün yaa

hemide eğitilmiş berayım.kız yolla bağa
benim duvarlarda da bir sürü resim var anlat anlat bitmezkaydirigubbakcemile3
ben bu kızı seviyom ya allah nazralardan korusun
daha ne istin hacı ne güsel uyuyo da 1 saat de dinlemiş seni
geçen ben masal okum didim daha başlangıçta ağlamaya başladı sevmedi hikayeyi sanırsam.
çirkin ördek yavrsunu okumaya çalıştıydım:kedi:
benim kız masaldan da anlamıy ters işte terssss:umursamaz:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bilmiom zettün ben netten aldıım
valla beray uyuyana kaa beni deli edio ayamda sallıyem dedim çıldırdı resmen :sinifsinif:
o kitapa da başlıcam kucamızda şş pat yapcakmışız sallamıcakmışız da sakinleşcekmiş oolduu türk bebesi bunnar yaa sallanmak genlerinde var

ay evet haksızlık ediomm fıstıımaaa :Saruboceq: çok şüküürr
ya bişe diceeemmmm
şimdi kucamda uyuyo arada kafasını deli gibi göğsüme sürtüyooo
normalde uyurken de bi o yana bii buyana çeviiooo
uykusu olduundan yapıo d,odumama ay kız başı falan ağrıyo olmasıın mafoldumben
hani başımızı duvarlara vurmak isteriz ya öle yaaniii

kafasını sallıyosa bi o yana bi buyana kulakları ağrıyo olabilirbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…