2009 Kasm Anneleri

dün bende denem dedim bi tuttu bi tutmadı anlamadımben
meğer gazı varmış en son dayanamadım fitil verdimmafoldumben

kız benimkide öle yapıyo
çok uykusu olup dalamadıklarından öle yapıyo ipeşim
artık anlıyoz uykusu olduğunu
bir çığlıkda atıyo kucamda sonra saniyede dalıyo
sankim demin kafasını vuran bağırıp çağıran o değilmiş gibi
ağaçkakan gibi yapıyo bazen kucamda
seninkiside uykusu olduğumdan diycem ama sürekli uyuyobilmiyorumkismile

evet lezzetli oluyoo ben çok seviimm

deme beee ohaoldumsmile
yaaa mafoldumben
dur ben şunu bi takip edeyiim

amaa kulakları ağrıyan bebe çook huysuz olur. çok ağlar fln.teyzemin kızından biliyom. ay kabus gibi bişe oluyo ozaman. inş öle değildir ya caım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam uyuyakaldı kucamdaa
ay 1 saat masal okudum evi gezdik duvardaki resimleri inceledik onlardan hikaye uydurdum camdan baktık sıkıldı sonundaa bilmiyorumkismile daa ne yapacüün yaa
kız o şekilde bnide bi çocukta yanında olduğunu düşün ahhhh ahhhh kimden bahsettiğimi bişlin demi hacı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neymiş o ne kitabı hikaye kitabımı ne anlar şimcik hikayeden bede alacam ama buseye nan :roflol::roflol:

of bunların üstüne degiştirmekte sorun yaww..ben bazen ne giysem dolabın önünde vvakit geçiriyorum..şimdide kızda aynısı yapıyom bazen giydirip çıkartıyom haliylede bizimki yaygarayı kopartıyor..cerin gı herkeste aynı sorun dogru diyon valla..

nbr millet oğluşu uyutup geliyom tam yazcam başlıyo ağlamaya
gün boyu uğraştım tam uyuyo 5 dk sonra uyanıyo
kakada yapamadı oyyyyy
biz bide bugün misafirliğe gitcez
oh be sonunda bii günüm ne yemek yapsam diye düşünerek geçmedi

yok kız sürekli uyumii bee nettüünn
ya işte 1,5 saat uyanık kalıyo 1,5 saat uyuyoo
amaa kulakları ağrıyan bebe çook huysuz olur. çok ağlar fln.teyzemin kızından biliyom. ay kabus gibi bişe oluyo ozaman. inş öle değildir ya caım
hee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramaz

aman fatom ya allah kolaylık versin ben bugün kayışı kopardım ama beraydan ötürü deel
melek gibi bebeğim var çok şükür gece de uyuyi dee daha ne istiim bebek bu gidip kendi yatana yatıp uyucak hali yok ya kaydirigubbakcemile3
işe başlama stresi sardı heralde beni kaydirigubbakcemile3
bi de yarıyıl tatilinde kaynanamlar gelcek sne bunu kucaa alıştırmışın diip benim sinirimi bozcaklar ona stres oldum akannehir

kartanesi benim berrada öyle yapiyy uyumta çalışırken kafasını deli gibi salliy bi ora bi bura sürtüyoo
uykusu olduundan yapıyo demekki ay bi an aklımdan öle kötü bişey geçti allam korktum hastamı deyüü

dilooş hiç gözükmüoonn

slm canım bende senin gibiyim vallahi geliyoom
ama oğluş ağlii geri gidiyomm
yarumun sancısı gelii ağlii geçincede geri uyuyii

hee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramaz

uykusu olduundan yapıyo demekki ay bi an aklımdan öle kötü bişey geçti allam korktum hastamı deyüü
yaa ölebişeyi yoktur nerden çıkardınız kulak ağrısı felan
aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin
bebişlerin sağı solu belli olmiii hafif bişeyde ortalık karışiiii
benim oğluş ortalığı yıkıyoo bişe olmuş gibi ağlii
ama sancısı var kuzumun sancı geçince susuyoo
heç merak etme bişeciği yoktur inş. beroşumuzun

selcen korkma gııı başta biraz zorluk çekersin emme zamanla herşey yoluna girer bacım
o kadar dert edip strese sokma kendini :teselli::teselli:

slm canım
ya kociş aldı laptopu götürdü bundan girmek zor oluıyo oğluşta durmuyo

ah canım ya benimkide kaka yapamıyo ondan uyuyamıyoda

selam kızlar
biz de sabah sağlık ocağında aşılarımızı olduk
akşam 7 ye doğru da rotavirüsü olmaya gidicez dr a

slm kızlar nasılsınız hepiniz eskısı gibi giremıyorumda inş herkes iyidir bebişlerde...
ya bızım uyku düzenımız bozuldu nasıl düzene sokcam bılmıyorum.hergece 2 kadar uyuyu arada uyanıyo tabı emmek içinde.2 de kalakıyo tekrar emışıyoruz 4 veya 4 bucukta uyuyo 5 te kalakıyo sabah 7 bucuğu buluyoruz anam 3 günden beri böyle napcam hiç bılmıyorum yaaa:bbo::gitme:

hoşgeldin canım

benim kizda ayni. uyuyo 10dk sonra ciyak.akannehir

hepimiz ayniyiz canim. duzen diye yirtiniyoruz ama bir gun digerine uymuyo maalesef.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…