dün bende denem dedim bi tuttu bi tutmadı anlamadımbenkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bilmiom zettün ben netten aldıım
valla beray uyuyana kaa beni deli edio ayamda sallıyem dedim çıldırdı resmen :sinifsinif:
o kitapa da başlıcam kucamızda şş pat yapcakmışız sallamıcakmışız da sakinleşcekmiş oolduu türk bebesi bunnar yaa sallanmak genlerinde var
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay evet haksızlık ediomm fıstıımaaa :Saruboceq: çok şüküürr
ya bişe diceeemmmm
şimdi kucamda uyuyo arada kafasını deli gibi göğsüme sürtüyooo
normalde uyurken de bi o yana bii buyana çeviiooo
uykusu olduundan yapıo d,odumama ay kız başı falan ağrıyo olmasıın mafoldumben
hani başımızı duvarlara vurmak isteriz ya öle yaaniii
evet lezzetli oluyoo ben çok seviimm
deme beee ohaoldumsmile
yaaa mafoldumben
dur ben şunu bi takip edeyiim
kız o şekilde bnide bi çocukta yanında olduğunu düşün ahhhh ahhhh kimden bahsettiğimi bişlin demi hacı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam uyuyakaldı kucamdaa
ay 1 saat masal okudum evi gezdik duvardaki resimleri inceledik onlardan hikaye uydurdum camdan baktık sıkıldı sonundaa bilmiyorumkismile daa ne yapacüün yaa
nan bu karular delü sen burdayken bile yokmuşsun gibi gene çekiştirirleralsanaalsanasmile
ben berayımı alabilirim
çok uyuyo zattın
emzikde alıyokaydirigubbakcemile2
kız o kipatı normal kirtasiyelerden bulabilirmiyim
krispim şimdi bunada atlarkaydirigubbakcemile3alırım kızım her şey ipem içinzemuszemus
yok kız sürekli uyumii bee nettüünndün bende denem dedim bi tuttu bi tutmadı anlamadımben
meğer gazı varmış en son dayanamadım fitil verdimmafoldumben
kız benimkide öle yapıyo
çok uykusu olup dalamadıklarından öle yapıyo ipeşim
artık anlıyoz uykusu olduğunu
bir çığlıkda atıyo kucamda sonra saniyede dalıyo
sankim demin kafasını vuran bağırıp çağıran o değilmiş gibi
ağaçkakan gibi yapıyo bazen kucamda
seninkiside uykusu olduğumdan diycem ama sürekli uyuyobilmiyorumkismile
hee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramazamaa kulakları ağrıyan bebe çook huysuz olur. çok ağlar fln.teyzemin kızından biliyom. ay kabus gibi bişe oluyo ozaman. inş öle değildir ya caım
aman fatom ya allah kolaylık versin ben bugün kayışı kopardım ama beraydan ötürü deelkız o şekilde bnide bi çocukta yanında olduğunu düşün ahhhh ahhhh kimden bahsettiğimi bişlin demi hacı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neymiş o ne kitabı hikaye kitabımı ne anlar şimcik hikayeden bede alacam ama buseye nan :roflol::roflol:
uykusu olduundan yapıyo demekki ay bi an aklımdan öle kötü bişey geçti allam korktum hastamı deyüükartanesi benim berrada öyle yapiyy uyumta çalışırken kafasını deli gibi salliy bi ora bi bura sürtüyoo
nbr millet oğluşu uyutup geliyom tam yazcam başlıyo ağlamaya
gün boyu uğraştım tam uyuyo 5 dk sonra uyanıyo
kakada yapamadı oyyyyy
biz bide bugün misafirliğe gitcez
oh be sonunda bii günüm ne yemek yapsam diye düşünerek geçmedi
slm canım bende senin gibiyim vallahi geliyoomnbr millet oğluşu uyutup geliyom tam yazcam başlıyo ağlamaya
kakada yapamadı oyyyyy
yaa ölebişeyi yoktur nerden çıkardınız kulak ağrısı felanhee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramaz
uykusu olduundan yapıyo demekki ay bi an aklımdan öle kötü bişey geçti allam korktum hastamı deyüü
yok kız sürekli uyumii bee nettüünn
ya işte 1,5 saat uyanık kalıyo 1,5 saat uyuyoo
hee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramaz
aman fatom ya allah kolaylık versin ben bugün kayışı kopardım ama beraydan ötürü deel
melek gibi bebeğim var çok şükür gece de uyuyi dee daha ne istiim bebek bu gidip kendi yatana yatıp uyucak hali yok ya kaydirigubbakcemile3
işe başlama stresi sardı heralde beni kaydirigubbakcemile3
bi de yarıyıl tatilinde kaynanamlar gelcek sne bunu kucaa alıştırmışın diip benim sinirimi bozcaklar ona stres oldum akannehir
uykusu olduundan yapıyo demekki ay bi an aklımdan öle kötü bişey geçti allam korktum hastamı deyüü
dilooş hiç gözükmüoonn
slm canımyok kız sürekli uyumii bee nettüünn
ya işte 1,5 saat uyanık kalıyo 1,5 saat uyuyoo
hee yok yaw 1 saat normal durabiliyo sonra juysuzluk yapıyo kaydirigubbakcemile3 hasta olsa heç duramaz
aman fatom ya allah kolaylık versin ben bugün kayışı kopardım ama beraydan ötürü deel
melek gibi bebeğim var çok şükür gece de uyuyi dee daha ne istiim bebek bu gidip kendi yatana yatıp uyucak hali yok ya kaydirigubbakcemile3
işe başlama stresi sardı heralde beni kaydirigubbakcemile3
bi de yarıyıl tatilinde kaynanamlar gelcek sne bunu kucaa alıştırmışın diip benim sinirimi bozcaklar ona stres oldum akannehir
dilooş hiç gözükmüoonn
slm canım bende senin gibiyim vallahi geliyoom
ama oğluş ağlii geri gidiyomm
yarumun sancısı gelii ağlii geçincede geri uyuyii
yaa ölebişeyi yoktur nerden çıkardınız kulak ağrısı felan
aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin
bebişlerin sağı solu belli olmiii hafif bişeyde ortalık karışiiii
benim oğluş ortalığı yıkıyoo bişe olmuş gibi ağlii
ama sancısı var kuzumun sancı geçince susuyoo
heç merak etme bişeciği yoktur inş. beroşumuzun
selam kızlar
biz de sabah sağlık ocağında aşılarımızı olduk
akşam 7 ye doğru da rotavirüsü olmaya gidicez dr a
ya ne bilim sağlık ocağı bana yakınhade bakem kolay gelsin artık
niye bi sağlık ocana bi hastaneye gidiyonki hastanede hepsini yaptırıverseydin:uhm::uhm:
ya ne bilim sağlık ocağı bana yakın
diğer aşıyı dr un muayenehanesinde yaptıracam
geriye kalça ultrasonuna gün almam kaldı akannehir
valla baştan oraya başladıkiki kere çıkmış olcan gıııı
anam sende her birini ayrı ayrı yaptıriinn haaaa :uhm::uhm:
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız hepiniz eskısı gibi giremıyorumda inş herkes iyidir bebişlerde...
ya bızım uyku düzenımız bozuldu nasıl düzene sokcam bılmıyorum.hergece 2 kadar uyuyu arada uyanıyo tabı emmek içinde.2 de kalakıyo tekrar emışıyoruz 4 veya 4 bucukta uyuyo 5 te kalakıyo sabah 7 bucuğu buluyoruz anam 3 günden beri böyle napcam hiç bılmıyorum yaaa:bbo::gitme:
nbr millet oğluşu uyutup geliyom tam yazcam başlıyo ağlamaya
kakada yapamadı oyyyyy
slm kızlar nasılsınız hepiniz eskısı gibi giremıyorumda inş herkes iyidir bebişlerde...
ya bızım uyku düzenımız bozuldu nasıl düzene sokcam bılmıyorum.hergece 2 kadar uyuyu arada uyanıyo tabı emmek içinde.2 de kalakıyo tekrar emışıyoruz 4 veya 4 bucukta uyuyo 5 te kalakıyo sabah 7 bucuğu buluyoruz anam 3 günden beri böyle napcam hiç bılmıyorum yaaa:bbo::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?