2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım
hoşbulduk canım nasılsın
benim kizda ayni. uyuyo 10dk sonra ciyak.akannehir

hepimiz ayniyiz canim. duzen diye yirtiniyoruz ama bir gun digerine uymuyo maalesef.mafoldumben
vallahi şaşırdım ne yapacağımı gece evın içinde gezınıyoruz artıkk...hergün huyu suyu değişiyo bacım ben çözemedım
bu kiz bugun hep bacaklarimda uyudu ya.akannehir hergun yeni huy ediniyolar.laelaelaelaelae

boshayallersmile aynen canım bende anlayamıyorum artık

bu kiz bugun hep bacaklarimda uyudu ya.akannehir hergun yeni huy ediniyolar.laelaelaelaelae

benim kızda bacamda ama sürekli sallıyom durunca hemen uyanıy bacaklarım koptu yamafoldumben

meleğim gelmiş hoşgeldin cnmŞenizŞeniz
düzenleri çok çabuk değişiyo
bizlerinde çok dikkat etmesi lazım
uykuları olduğunda dalmalarını sağlamalıyız yoksam çarçabuk uykularını geçiriyorlar.
poyrazım üzmez annesini düzelir cnm
inşallah aşılarını kolay atlatırlar:Saruboceq:

krispim nan benim kızda eccük seviy fotoyu
sadece uyuycağı zmn oda zorlan alıy:lepi:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

pufff bi de o var
evde pırasa var
galiba pırasa havuç patates kabak rendeleyip un ve yumurtayla fırında börek gibi bişey yapcam ben

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
gaz bombası abuuuuuuu kuru fasulye yap hacı daha ii nan
kabak havuç vede pırasa ayhhhhhhhhh akannehir

çüüüüüüüüşşşşşşşşşüünüzzz yane onu her bebe yapar nan
nerden de aklına geli bele şelerrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

puhahahahah genlerinde var kanka doru dion fallaaaaaaaaaaaa :lepi:

özge fitilin etkisiynen 2 bez dolusu kaka yaptı hareketlerinden annıyomki 3.yolda kaydirigubbakcemile3
anaaam bu her zıçmadı gune bi bez dolusu yaparsa daha 6 bezimiz var dolacakk kaydirigubbakcemile3

he walla. kıız. yanarım yanarımda o uykusuz ecelerime yanarım. ilaç vermicem bebeğime diye niye direttiysem zaten bitkisel bi şurupmuşsositososito

ya bende direndim ilaç vermicem doğal şeyleri kullanıcam diye..rezene çayı ve muskat verdim onlarda bazen işe yaradı bazen yaramadı..
dr da zinco damla verdi onuda bikaç kez verdim pek işe yaramadı oda..bunu alsam mıki?
damlalar ilerde kalın bağırsakta hastalık yapıyomuş diye okudum biyerdebilmiyorumkismile

hıhhh nazda tahta çıktı sonundaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ben sallamiyorum ama. bacagimda yatiyo bende nete bakiyorum. uyursa uyuyo yada azcik oksayip pispisliyom.aklinialirimsmile

ama uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo, cildircemmm.laelaelaelaelae

ayy yemeksepeti.com dan eşşek kaaa pizza sipariş ettüm kocişte geldi bi yedim midem şiştiiiiiiiiiiii zabahtan beri açtım haa allah kimseyi açlıknan terbiye etmesinn

slm ben geldim
ya kızlar bugün arkadaşa gittim bebişlerimizin arasında 10 gün var onunki büyük
ama görseniz sanki 2 ay fark varmış gibi benimki daha iri sadece anne sütü alıyo
bide o tek don çorap giydiriyo ben 2 o uyanınca falan yelek giydirmiyo
ben giydiriyom hangimizin yaptığı doğru acaba anlamadım ama kafam karıştı
perşembe doktor kontrolümüz var onada sorcam
siz ne dersiniz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…