- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
sağol canım bizde doktora goturdukkenyacım canım geçmiş olsun,kıyamam asya cığa ya..hemen düzelir inşallah:teselli:
sağol canım bizde doktora goturduk
herbişeyini kontrol etti idrar tahlili yaptırdık sükür temiz cıktı
biraz bogazı kızarmıs gibi dedi
ilac verdi sadece sıkıntısı olursa verin dedi
Allahtan atesi düştü ama gene huzursuz aşının etkisi degildir dedi
işte bu kaaa
dua ediyorum eski kıpır kıpır kızım geri donsun :Saruboceq:
sağol canım bizde doktora goturduk
işte bu kaaa
akannehir deme beeohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
gaz bombası abuuuuuuu kuru fasulye yap hacı daha ii nan
kabak havuç vede pırasa ayhhhhhhhhh akannehir
laelaelaelaelae laelaelaelaelaeçüüüüüüüüşşşşşşşşşüünüzzz yane onu her bebe yapar nan
nerden de aklına geli bele şelerrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
pislüüükk :mymeka: ben de istiyom pizzaaaaayy yemeksepeti.com dan eşşek kaaa pizza sipariş ettüm kocişte geldi bi yedim midem şiştiiiiiiiiiiii zabahtan beri açtım haa allah kimseyi açlıknan terbiye etmesinn
ben iki kat giydiriyom vallaaslm ben geldim
ya kızlar bugün arkadaşa gittim bebişlerimizin arasında 10 gün var onunki büyük
ama görseniz sanki 2 ay fark varmış gibi benimki daha iri sadece anne sütü alıyo
bide o tek don çorap giydiriyo ben 2 o uyanınca falan yelek giydirmiyo
ben giydiriyom hangimizin yaptığı doğru acaba anlamadım ama kafam karıştı
perşembe doktor kontrolümüz var onada sorcam
siz ne dersiniz bu konuda
geçmiş olsun canımm neyseki bişeyi yokmuuşş merak etme bir iki güne inletir seni zemuszemussağol canım bizde doktora goturduk
işte bu kaaa
cerinn naber gıı,
nası yedin nan o pizzayııı ben burda avaremu modunda aç bilaç dolaşırkenn insafsız karıı
:mymeka:adamım valla pizza çok güzeldi hihoyyyt
özge şu an uyuyii ama her an kalkabülüü şakkıdı
ben kartanem gibin dakka veremicün zira benim zilli maşamın sağı solu heeeç belli deell :1ninca:
cerinim şartlama kendini sana öle gelii bence ben bazı günler sabah peynir zeytin öğledn çorba akşam çorba salata aralarda su ve mandalina ile geçiştiriom sütüm de normalllhacı valla ben çok pis gazlanmıştım bu rejim konusunda ama resmen tırt oldum ziraaa sütüm resmen kesildi gitti aynı günün akşamına bebem aç kaldıı üstelikte tam 3 lt su içmiştimm rezene cart curtta cabasıı akannehir
o yüzden dedimkiiiiiiiiiii salla gitsinnn
gerçi şu stell tea dan aldım yaradı gaba sütüm fena deeldi bugun ama tatlı falanda yedim yarın bi denicem yine recim menusunu bu sefer o çayıda içcem eğer süt azalmassa yeniden sana yoldaş olurun hacı :lepi:
özgüşün sancısı var gene üşütünce bizimki fena oliy o bi geçsin normale dönünce şu soğan suyunuda yapcam eğer gaz yapmazsa onu zayıflama niyetine yapacam bakalım 1 ay sora nolcek kafamçokkarıştı tabi bu arada ecükte süt arttırısa hayır demem yaneee kaydirigubbakcemile2
nerde gördün gııı behlülümü hee biraz tontik tizesikaydirigubbakcemile3çaturtuuu yirim ben behlülümün o tontik ellerini gıı öp benim yerime keltoşumu
busem napiy gıı
nan gelin adayıma maşa deme nan :mymeka::mymeka:özge şu an uyuyii ama her an kalkabülüü şakkıdı
ben kartanem gibin dakka veremicün zira benim zilli maşamın sağı solu heeeç belli deell :1ninca:
ebişim facede ekledim seni kabul et emiii:jeyyar::jeyyar:cerinn naber gıı,
nası yedin nan o pizzayııı ben burda avaremu modunda aç bilaç dolaşırkenn insafsız karıı
baaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk duyduğuma göre rejim yapmışsın bi ara vallaha yanımda olsan saçını başını yolmuşdum haciii utanmimisin el kadar bebenin sütüynen oynamayaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilehacı valla ben çok pis gazlanmıştım bu rejim konusunda ama resmen tırt oldum ziraaa sütüm resmen kesildi gitti aynı günün akşamına bebem aç kaldıı üstelikte tam 3 lt su içmiştimm rezene cart curtta cabasıı akannehir
o yüzden dedimkiiiiiiiiiii salla gitsinnn
gerçi şu stell tea dan aldım yaradı gaba sütüm fena deeldi bugun ama tatlı falanda yedim yarın bi denicem yine recim menusunu bu sefer o çayıda içcem eğer süt azalmassa yeniden sana yoldaş olurun hacı :lepi:
özgüşün sancısı var gene üşütünce bizimki fena oliy o bi geçsin normale dönünce şu soğan suyunuda yapcam eğer gaz yapmazsa onu zayıflama niyetine yapacam bakalım 1 ay sora nolcek kafamçokkarıştı tabi bu arada ecükte süt arttırısa hayır demem yaneee kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?