2009 Kasm Anneleri

ben recim yapmamama rağmen azaldı yaw amaaa sabah kafaltıdan sonra aaşama kaa bişe yemememden kaynaklanıyo olabülüü
ay çörek otu yağı aldırtcamm ben deee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
emziği unutmuşum offf kül olmuşşş mafoldumben evi duman basmış salak ben yaaaaaaaaaaaa mafoldumben
elifin bunak komşusuna döndüm yaaaaaa işin berbat tarafı yedek emziğim yoooooooooooookkkkkkkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anaaam şu emzikler bi gün birimizin başını yicek ya hayırlısıııı
anam ben de sterilizasyon zamazingosundan alcam yaaa
biberon kullancaz yakında zırt pırt zor olur kaynatmasıı bilmiyorumkismile

ay bizim bu bebeler ne kaa datlu ya maşallahhh şu bebiş topicine baktıkça içim didioo
hepsini korusun rabbimmmm
amiinn
ben recim yapmamama rağmen azaldı yaw amaaa sabah kafaltıdan sonra aaşama kaa bişe yemememden kaynaklanıyo olabülüü
tam zopalıksın nan pislüükk kafaltıdan 1,5 saat sona meyve, ondan 2 saat sona öğlen yimee ondan 1-2 saat sona meyve yoğurt ondan 1-2 saat sona çay püsküüt veya kek ondan 1 2 saat sona da aaşam yimee yenecek o kaaaa sen önce doğru düzgün yimeeni çörek otunu soona kullann mannakk çok kısdım çoookkk

nerde unuttun nan emzüüü tühhhh bak üsüldüm haaa nedecüük zabaaca emzüksüzz

abooo
taam hacı nan yiyem bundan sonra gıı ben bi kafaltı sonra çaylar arada da püsküt yiyodum o da bazeeen akannehir

ayyyhhh daa dayanamıom gızlaaa yatıyom ben haaa velet uyanmadan eccük uyuyamm delü etti böön beni zatiii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen aldır bence emziksiz olmaz :1no2::1no2:
ben yedeğin yedeğinide bulunduruyom her nekadar almak istemsede ara sırada olsa alii emziksiz olmaz yane:1no2::1no2:
fatoooo face ekledim seni hacııııı :)

tamam canım ŞenizŞeniz

töbe töbee bi gün bende yiceem o moku amma du bakam ne zamann gıı edoş dediidi baa gittigidiyor mudu nedi orda sterilizatör 30 tl miydi nedii tee 1 ay evvelll

nerde gıı ben de alcaaam
edoş 25e aldım diidiii
biberonla uğraşamam çalışmaya başlayınca yani anam uğraşmasın kaydirigubbakcemile3

niye yemiyon gııı bende dün yiyemedim bebeği bakmaya gelmişlerdi akşama kaa aç kaldım ve sonuçç bom boş memeler heç süt kalmadı bugün tıka basa yemek yedim ve su içtim süt gelmeye başladı
ay bazen insan yiyemiyoki yetiştiremiyo:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…