niye yemiyon gııı bende dün yiyemedim bebeği bakmaya gelmişlerdi akşama kaa aç kaldım ve sonuçç bom boş memeler heç süt kalmadı bugün tıka basa yemek yedim ve su içtim süt gelmeye başladı
ay bazen insan yiyemiyoki yetiştiremiyo:1no2::1no2::1no2:
dandik bilşeye benzi haci bu:1no2::1no2:
ye bacım ye valla bu gidişle nasıl emzirecen 6 ayya anca 11 oluyo beray hanım uyuyana kaa kafaltı yapıyom o sırada sonra da uyutursam rezene still tea falan içiyom
sonra da zaten yemek yapmaya fırsatım olursa onu yapıom bi daa yemek yemeğe fırsat olmuyoo akannehir
o uyurken acıkmamış oluyom tam uyanıyo acıkıyom :1shok:
kucakta gezmek istedii için de yiyemiyooom ama yarın yicemm
arçelik gıı edoşunki de mi arçelikti aceep
ye bacım ye valla bu gidişle nasıl emzirecen 6 ay
bende dikkat edecem yaaa a.sa.s
bilmimki edoş adi şeyede para vermez ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee yiyecem valla akşam tıkınıyom ama olmuyo düzenli yemem lazıım
edoş aldıysa bi bildii vardır gıı gelsin de hangisinden almış soralım
fatos emzik aldim geldim, oguruyo almadi.:sinifsinif:
günaydın cnm naberrgünaydınnnn
kaydirigubbakcemile3 nan şşştt pşşştt tekniii bize heeeçç sökmedi haaa dün bütün akşam denedim banamısın demiii ayaamda sallince uyii emmee nedecüükk?ii ebişim sabahı ettik şükür emzüksüz :ecrin_bebek:
selonun pış pış pat pat tekniği ile idare ettim özgüşte ellerini emdi falla eyvahedigeldismile
ya meme veriom istemi illa yalancı olcak tam delü bu benim minnoşum yaa aynı anası kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 nan şşştt pşşştt tekniii bize heeeçç sökmedi haaa dün bütün akşam denedim banamısın demiii ayaamda sallince uyii emmee nedecüükk?
şinci uyii bakalım 2-3 saat uyur saat 11 de komşuya kafaltıya gidecesss öğleden sona artık uyur 1 saat uyanır 2-3 saat oyalanır gene uyur 1 saat bele bele akşam 9 olur ondan sonaa uyur artıkınnn
yok bu günkü başka komşu daa yeni edindim bunu gııı emme ii insanlar bakalım annaşırsak evi ona satacamm gaalbaadaha ne istion gı allahtann delüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile2
senin şu komşu dediğin hep aynı iyi insan mı yoksa etrafın iyi komşularla mı sarıldı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?