her zaman bahsettiğim komşum çok ii Allah razı olsun gelin kaynana pek bi ilgilendiler benne her gün kafaltıya çağırıyolar yürüüşe markete neeen giderken bakıolar oğluşa :) şanslıyım allahtann yoosam burda heeeç kimsem yok ne ederdim gııı
yawww cerenimo yiwrıımm bişi diicemm ben kuran öğrenmek istiim hazır daha 3 ay evdeyken diomm bilgin varmı ne kadar sürede öğrenirim?
slm milleeet anam tam uyuttum kafaltımı yapam dedim tepsiyi alıp oturdum uyandı zilli bakıyo bana :ecrin_bebek:
böle baksın canımı yesin de az sona başlıyacüüükk
bu arada emdikten sonra süt sağam dedim bi damla çıkmadı yaaa
elle sıkıyom geliyo pompaynan çekiyom yok pompayımı bozdum yaw kaynatırkenee eyvahedigeldismile
günaydın fatoooselam hatunlar nasılsınız
gündüz mesaisi başladı
1,5 saat oyala yarım saat uyut bu işlem akşama kadar böleeekaydirigubbakcemile3
günaydın şekercimmmm
yav ben de pompayla sağamıyorum elle sıkıyorum beceriksizim heral diyodum:))) ben sağmıyorum süt filan emerse emiyor dolaba atmadım hiç,
amaann bu nene bana deyoki ben oğlumu 20 günlükken yemek yedirdim deyo delimi ne 20 günlük bebek nasıl yemek yemiş annnamadım haaa furkan 20 günlükken ana memesini bi doğru alamidi kaldıki yemek yesin ay kadın iyice sıyırdı yaw
:1no2::1no2::1no2:
slm milleeet anam tam uyuttum kafaltımı yapam dedim tepsiyi alıp oturdum uyandı zilli bakıyo bana :ecrin_bebek:
böle baksın canımı yesin de az sona başlıyacüüükk
bu arada emdikten sonra süt sağam dedim bi damla çıkmadı yaaa
elle sıkıyom geliyo pompaynan çekiyom yok pompayımı bozdum yaw kaynatırkenee eyvahedigeldismile
günaydın fatooo
ay aynen yaaa ama tek fark benimki 1,5 saat oyalanıp yaım saat ağlayıp 1.5 saat uyuyoo
ya ben de sağmıyodum da işe başlıcam diye biriktircem dedim de çıkmıyoo akannehir
cerenimoom şş pat işe yaradımı gıı bizde sökmedi akannehir
gerçi azimle devam edecemüşün 1 günde bırakmıcamışın da bende o kadar sabır yok bee
ohaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
mürşide de bebetoymuşş
vallla bende 1 kere denediydim olmadı ama dünkü faciadan sora elim mahkum geceyi ele geçirdim laelaelaelaelae
amaann bu nene bana deyoki ben oğlumu 20 günlükken yemek yedirdim deyo delimi ne 20 günlük bebek nasıl yemek yemiş annnamadım haaa furkan 20 günlükken ana memesini bi doğru alamidi kaldıki yemek yesin ay kadın iyice sıyırdı yaw
:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?