2009 Kasm Anneleri

selam kızlar.nasılsınız?
benim velet ayağımda zorlan uyudu.
az sonra uyanır.ahanda kıpırdanıyo
akannehir

ohaoldumsmile:roflol:
slm kızlar nasılsınız
ay bugun gunduz ayrı gece ayrı misafirim var
gerci gundüz kayınvaldem gelcek ama genede hazırlık yapmak gerekiyo
ben kalkıp temizlik yapmaya baslıyım
arada gelirim

kolay gelsin sana kenyacım

nan bi nöbetci eczaneden emzik alamadınızmı bebeye de sabaha kadar şit pit ettin delüüüüüüüüüüülmaz:lmaz:

ya çok ihtiyaç olursa çıkar alırım dedi herif bende oyaladım şşş patla kaydirigubbakcemile3
elini emdi zati özgüş :1ninca: malum babaanne hazretleri öğretti ya bi meme bi emzik bi elini alıyodu dun gece eline kaldı kaydirigubbakcemile3

çaturtumm o karı taktı senin bebeleri telef edecuk buseyi yumurtalan furkanıda yemeklen kaydirigubbakcemile3 kurtulmak iiçin yollar ariyiii aklinialirimsmile
taktıki ne taktı cerin günde 4,5 kez gelip kendi mazisini anlatıp duruyo aynı hikayeleri dinlemekten kınaa geldi artık buse bile anni hikaye annatacağını nene geldimi buse git burdan dii karuyaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

hee gııı birinden birini yok etmeye çalışşi yawww

bide erkek düşkünü karu
nedii bilinmii
bir uşak hiç uşak
2 uşak az uşak
3 uşak tam uşak
yaniii benim bi dene uşağım var ya onu saymi bile illa 3 dene etmem lazım kendinin 3 dene var yaaa :roflol::roflol::roflol:

yaw kızlar bişe sorcam gene.yarın oğluşun 2.ay aşısı var.özele doktorunamı götürüp yaptırsam sağlıkocağınamı kararszı kaldım.neden derseniz.geçen ay sağlık ocağına gittim.odada nsan kaynıyodu.nefes alamadık resmen.sinir oldum.bide muayene eden doktor uyduruktan baktı.sevmedim.
özelde rahatça muayenesi oluyo,doktoru anlatıyo herşeyi,aşıda yaptırıken rahat oluyo ağladımı rahat hareket edebilyom genş orası ve kimse yok.doktorda bebiş muayene ederken fazla kşi istemiyo odada.anam sağlık ocağı öyle delki duyan gelmiş sanki.. kaydirigubbakcemile3
aşıları sağlık ocağının daha taze oluyo diyolar kk da okudaum.accuk saçma geldi ama doğrumuki bu?
bide verem aşsı özelde yapılmıyo diyolar hiç duymamıştım.doğruysa haydee ordan tam sakinleşmiş çıkıcaz sağlık ocağına gir tekrar ağlat çocuğu.siz nerde yaptırdınız aşıları?

slm kızlar nasılsınız
ay hava nasıl kapalı nasıl yağmur yağıyor açamıyorum bir türlü kendimi.
akşam benim oğlan yine çığlık çığlıktı gazdan o ağladı ben ağladım yatırıyon olmuyo kucağa alıyon olmuyo uyumuyo en son arabayla dolaştırdık garibim ağlamaktan farıyıp uyudu en sonunda arabada. ne olucak bizim bu halimiz ya

evet sağlık ocağında sürekli aşı yapıldığı için yerine hep yenileri geliyor bende daha önce doktorumla konuştum orda yaptır demişti. bizimde aşılarımız ayın 29unda ama verem aşısı için sabahtan verem savaşa gidin dediler orada yapılıyomuş diğer aşıları için sağlık ocağına dönücez akşam üstü doktor randevumuz var orada da rota aşısı yapılacak. yani kuzuma o gün 4 aşı yapılacak

cnm bizimde yarın aşılarımız var ilk ay aşıyı sağlık ocağında olduk ama eşim kalabalıktan senin gibi rahatsız oldu yarın sabahtan doktor kontrolümüzde var önce oraya gidicem orda yapılıyosa hepsi sağlık ocağına gitmem ama sağlık ocağındaki doktor neden muayene ediyo sizi biz direk ebemize gidiyoruz

aynen bizede doktorumuz sağlık ocağı dedi ama heryer çok pis ya devlet hizmeti bu kadar kötü olmak zorunda değil ki evden giderken altına sermeye battaniye götürüyorum
verem için başka yeremi gidicekmişiz ki offf ya bunların hepsi aynı yerde olmuyomuki
zaten eşimde işte çok zorlanıcam yarın bilmiyorumkismile

amanıın karı çıldırmıııış delikafadulden gerçi beim kayınvalidede 20 günlükken reçel verelim pekmez verelim diye tuttrmuştu:roflol:

canım ben kullandım süper bişe. nurse hurvey's diye bi şurup. tamamen bitkisel. içinde kimyon vere dereotu varmış. çocuğum bi rahatladıkii. sabah ağlamaları bile bitti. çünkü kalkınca yarım saat gaz çıkaıoookaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar...bu nurse hurveys ı kac kez nekadar verıos????sab sımplexde guzeldı ama bıde bunu denıyım dedım.bıde su kabız olayına cozumu olan yokmu yaaaaa dunde sordum kımse sallamadı benı.arada yazıom dıe gonuldendemı dustuk beee ask olsun:dilcikar:

ben nurseyi genelde akşam saatlerinde 2 çay kaşığı veriyorum düzenli vermiyorum sabahları rahat diye vermiyorum ama başta verdim bu şurup biraz azalttı memnunum şimdi sadece akşam saatlerinde gazı oluyo kabızlık için bişey bulursan banada söle kaydirigubbakcemile5

0-6 ay arası bebeler için 24 saatte 6 dozu geçmicek şekilde veryon. her doz 5 ml yani bir tatlı kaşığı canım

cnm bizde ebe hemşire odası var oraya giriyoruz direk.oranınçocuk doktoru gelip muayene edyo aşıdan önce.

valla ben hep özelde yaptırıyom hiç sağlık ocağına gitmedim gitmeeye de niyetim yok
ben de tam tersi bi yakınımızın bebeğinin sağlık ocağındaki aşı yüzünden hasta olduunu hastanede yattığını duydum
aynı gün 4 aşıyı aynı yerde olduk biz veremi de
orda da birsürü aşı olan vardı tazeliğinden şüphem yok hem odaya sadee biz girriyoz

zinco yu bikaç daha deneyim,olmazsa alırım sağol canımopuyorumnanaktan

ya canım benimkindede tam kabızlık gibi değilde zor yapıyo kakayı son 10 gündür filan daha önce sorun yoktu..bütün bebeklerde bu dönemde oluyomuş birsüre die duydumCADIARZU

nilkancım ben öle olduunda 1 çay kaşığı zeytinyağı vermiştim işe yaramıştı
bi de zinco da kaka yaptırtmıştı benimkine yağ ya ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…