ohaoldumsmile:roflol:amaann bu nene bana deyoki ben oğlumu 20 günlükken yemek yedirdim deyo delimi ne 20 günlük bebek nasıl yemek yemiş annnamadım haaa furkan 20 günlükken ana memesini bi doğru alamidi kaldıki yemek yesin ay kadın iyice sıyırdı yaw
:1no2::1no2::1no2:
slm kızlar nasılsınız
ay bugun gunduz ayrı gece ayrı misafirim var
gerci gundüz kayınvaldem gelcek ama genede hazırlık yapmak gerekiyo
ben kalkıp temizlik yapmaya baslıyım
arada gelirim
nan bi nöbetci eczaneden emzik alamadınızmı bebeye de sabaha kadar şit pit ettin delüüüüüüüüüüülmaz: lmaz:
taktıki ne taktı cerin günde 4,5 kez gelip kendi mazisini anlatıp duruyo aynı hikayeleri dinlemekten kınaa geldi artık buse bile anni hikaye annatacağını nene geldimi buse git burdan dii karuyaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:çaturtumm o karı taktı senin bebeleri telef edecuk buseyi yumurtalan furkanıda yemeklen kaydirigubbakcemile3 kurtulmak iiçin yollar ariyiii aklinialirimsmile
ya çok ihtiyaç olursa çıkar alırım dedi herif bende oyaladım şşş patla kaydirigubbakcemile3
elini emdi zati özgüş :1ninca: malum babaanne hazretleri öğretti ya bi meme bi emzik bi elini alıyodu dun gece eline kaldı kaydirigubbakcemile3
yaw kızlar bişe sorcam gene.yarın oğluşun 2.ay aşısı var.özele doktorunamı götürüp yaptırsam sağlıkocağınamı kararszı kaldım.neden derseniz.geçen ay sağlık ocağına gittim.odada nsan kaynıyodu.nefes alamadık resmen.sinir oldum.bide muayene eden doktor uyduruktan baktı.sevmedim.
özelde rahatça muayenesi oluyo,doktoru anlatıyo herşeyi,aşıda yaptırıken rahat oluyo ağladımı rahat hareket edebilyom genş orası ve kimse yok.doktorda bebiş muayene ederken fazla kşi istemiyo odada.anam sağlık ocağı öyle delki duyan gelmiş sanki.. kaydirigubbakcemile3
aşıları sağlık ocağının daha taze oluyo diyolar kk da okudaum.accuk saçma geldi ama doğrumuki bu?
bide verem aşsı özelde yapılmıyo diyolar hiç duymamıştım.doğruysa haydee ordan tam sakinleşmiş çıkıcaz sağlık ocağına gir tekrar ağlat çocuğu.siz nerde yaptırdınız aşıları?
yaw kızlar bişe sorcam gene.yarın oğluşun 2.ay aşısı var.özele doktorunamı götürüp yaptırsam sağlıkocağınamı kararszı kaldım.neden derseniz.geçen ay sağlık ocağına gittim.odada nsan kaynıyodu.nefes alamadık resmen.sinir oldum.bide muayene eden doktor uyduruktan baktı.sevmedim.
özelde rahatça muayenesi oluyo,doktoru anlatıyo herşeyi,aşıda yaptırıken rahat oluyo ağladımı rahat hareket edebilyom genş orası ve kimse yok.doktorda bebiş muayene ederken fazla kşi istemiyo odada.anam sağlık ocağı öyle delki duyan gelmiş sanki.. kaydirigubbakcemile3
aşıları sağlık ocağının daha taze oluyo diyolar kk da okudaum.accuk saçma geldi ama doğrumuki bu?
bide verem aşsı özelde yapılmıyo diyolar hiç duymamıştım.doğruysa haydee ordan tam sakinleşmiş çıkıcaz sağlık ocağına gir tekrar ağlat çocuğu.siz nerde yaptırdınız aşıları?
evet sağlık ocağında sürekli aşı yapıldığı için yerine hep yenileri geliyor bende daha önce doktorumla konuştum orda yaptır demişti. bizimde aşılarımız ayın 29unda ama verem aşısı için sabahtan verem savaşa gidin dediler orada yapılıyomuş diğer aşıları için sağlık ocağına dönücez akşam üstü doktor randevumuz var orada da rota aşısı yapılacak. yani kuzuma o gün 4 aşı yapılacak
amaann bu nene bana deyoki ben oğlumu 20 günlükken yemek yedirdim deyo delimi ne 20 günlük bebek nasıl yemek yemiş annnamadım haaa furkan 20 günlükken ana memesini bi doğru alamidi kaldıki yemek yesin ay kadın iyice sıyırdı yaw
:1no2::1no2::1no2:
ya bende direndim ilaç vermicem doğal şeyleri kullanıcam diye..rezene çayı ve muskat verdim onlarda bazen işe yaradı bazen yaramadı..
dr da zinco damla verdi onuda bikaç kez verdim pek işe yaramadı oda..bunu alsam mıki?
damlalar ilerde kalın bağırsakta hastalık yapıyomuş diye okudum biyerdebilmiyorumkismile
gunaydın kızlar...bu nurse hurveys ı kac kez nekadar verıos????sab sımplexde guzeldı ama bıde bunu denıyım dedım.bıde su kabız olayına cozumu olan yokmu yaaaaa dunde sordum kımse sallamadı benı.arada yazıom dıe gonuldendemı dustuk beee ask olsun:dilcikar:
gunaydın kızlar...bu nurse hurveys ı kac kez nekadar verıos????sab sımplexde guzeldı ama bıde bunu denıyım dedım.bıde su kabız olayına cozumu olan yokmu yaaaaa dunde sordum kımse sallamadı benı.arada yazıom dıe gonuldendemı dustuk beee ask olsun:dilcikar:
cnm bizimde yarın aşılarımız var ilk ay aşıyı sağlık ocağında olduk ama eşim kalabalıktan senin gibi rahatsız oldu yarın sabahtan doktor kontrolümüzde var önce oraya gidicem orda yapılıyosa hepsi sağlık ocağına gitmem ama sağlık ocağındaki doktor neden muayene ediyo sizi biz direk ebemize gidiyoruz
valla ben hep özelde yaptırıyom hiç sağlık ocağına gitmedim gitmeeye de niyetim yokyaw kızlar bişe sorcam gene.yarın oğluşun 2.ay aşısı var.özele doktorunamı götürüp yaptırsam sağlıkocağınamı kararszı kaldım.neden derseniz.geçen ay sağlık ocağına gittim.odada nsan kaynıyodu.nefes alamadık resmen.sinir oldum.bide muayene eden doktor uyduruktan baktı.sevmedim.
zinco yu bikaç daha deneyim,olmazsa alırım sağol canımopuyorumnanaktancanım ben kullandım süper bişe. nurse hurvey's diye bi şurup. tamamen bitkisel. içinde kimyon vere dereotu varmış. çocuğum bi rahatladıkii. sabah ağlamaları bile bitti. çünkü kalkınca yarım saat gaz çıkaıoookaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?