günaydın cnmmmgünaydın kızlar
nagieymen hayırdır dertlisin galba
ben de iyyim kızlar oğlan uyuyor
bazen bu çocuk benim mi diye düşünürken yakalıyorum kendimi durup durup ağlayasım geliyor neden böyle hissediyorum kızlar ben?
göğsüm hala çatlak ama artık krem filan sürmüyorum emzirirken ağlamıyorum ya boşverdim gitti sadce sütümden sürüyorum krem sürsem silecek kadr beklemeye sabrı olmuyor oğlanın krem de bepanten toparlıyor ya beni silmek şart
sizde ne var yok kızlarr
bu arada ben ikinci siftahı hala yapamadım herif etrafımda dönüyor korkuyorum yaa
gunaydın kızlarrrr
kayganam kahwaltıya cagırıyo
kayınpeder gelmıs ya
kızgınım o adama gıtsemmıkı
ditme nannn bak bana gurur yapiim gitmiim :umursamaz:ne anama ne kaynanama 10 evde tek kalaciim ama heç bi yere gitmicüüm kocama da taavırlıyım annıycann çevremde ki herkse trip yapıomm (hoş kimsenin de umrunda deel ya )gunaydın kızlarrrr
kayganam kahwaltıya cagırıyo
kayınpeder gelmıs ya
kızgınım o adama gıtsemmıkı
gitme be seni değil torunu istiyolardır:umursamaz:
ditme nannn bak bana gurur yapiim gitmiim :umursamaz:ne anama ne kaynanama 10 evde tek kalaciim ama heç bi yere gitmicüüm kocama da taavırlıyım annıycann çevremde ki herkse trip yapıomm (hoş kimsenin de umrunda deel ya )
günaydın cnmmm
kıss daa biz 1. yapamadıkki ne 2. si delüü falla bu gidişle yapmaa da heç nietim yokk istedii kadar dönsün kısgınım çookk alsanaalsanasmile
cnm napayım biz yaptık ama bayağı geçti üstünden 3 hafta oldu amaaan ne dert yavvv
nie kızgınsın ayol
kızlar ben de doğumdan snra kilolar nasıl gider die okuyodum kkdan
sauna kemer diyyyler alsak mı ne etsekkk
günaydın canımgünaydın kızlar
nagieymen hayırdır dertlisin galba
ben de iyyim kızlar oğlan uyuyor
bazen bu çocuk benim mi diye düşünürken yakalıyorum kendimi durup durup ağlayasım geliyor neden böyle hissediyorum kızlar ben?
göğsüm hala çatlak ama artık krem filan sürmüyorum emzirirken ağlamıyorum ya boşverdim gitti sadce sütümden sürüyorum krem sürsem silecek kadr beklemeye sabrı olmuyor oğlanın krem de bepanten toparlıyor ya beni silmek şart
sizde ne var yok kızlarr
bu arada ben ikinci siftahı hala yapamadım herif etrafımda dönüyor korkuyorum yaa
bende lohusayken herkese trip yaptım olan bana oldu eşimle hala kırgınız birbirimize.ditme nannn bak bana gurur yapiim gitmiim :umursamaz:ne anama ne kaynanama 10 evde tek kalaciim ama heç bi yere gitmicüüm kocama da taavırlıyım annıycann çevremde ki herkse trip yapıomm (hoş kimsenin de umrunda deel ya )
günaydıngünaydıııııııın milleet
ebiiiiiiiiiiş burdamııınn
piiiiiiişşşşşşşşşştttttttttttttttt selam karular nediniz hheeeeeeee
selam krispi
oğlan uyududa az takılam dedim şurada. normalde uyumazdı bu saatte ama şaşırttı beni. bir günü diğerine uymuyor ki serseriningamyoncuiremsu
he fallaaaa keser döner sap döner gün olur devran dönerkımsede bızım umrumuzda olmaz ebişim salaaaaaaaaaaa
hee burdiim emme mıtfaa didiom şinciigünaydıııııııın milleet
ebiiiiiiiiiiş burdamııınn
anne olmak.....bazen gulmek bazen durduk yere aglamak,her acının ona değil kendıne gelmesını ıstemek.normalde tukuren ınsanlardan bıle tıksınırken, altını acıp dakıkalarca kaka yapmasını beklemek.uyurken nefes alıyomu yuzumu ortulmus dıye bıcok kez en sevdığınız sey olan uykudan vazgecıp bakmak yuzune.ufacık kıymık batsa basarken cığlığı meme emerken canımız acısa bıle sırf o var dıye goğsumuzde buyuk mutluluk duymak.dizileri unutup en sevdığınjız sey olan gezmelerden vazgecmek.hangı gun hangı aydayız bılmemek ama hıc sıkılmammak .bunlar benım anne olmaktan duyduğum mutluluğu anlatan bıkac cumle.............sızler ıcın ne anne olmak??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?