2009 Kasm Anneleri

günaydın cnmmm
kıss daa biz 1. yapamadıkki ne 2. si delüü falla bu gidişle yapmaa da heç nietim yokk istedii kadar dönsün kısgınım çookk alsanaalsanasmile

gunaydın kızlarrrr
kayganam kahwaltıya cagırıyo
kayınpeder gelmıs ya
kızgınım o adama gıtsemmıkı

gunaydın kızlarrrr
kayganam kahwaltıya cagırıyo
kayınpeder gelmıs ya
kızgınım o adama gıtsemmıkı
ditme nannn bak bana gurur yapiim gitmiim :umursamaz:ne anama ne kaynanama 10 evde tek kalaciim ama heç bi yere gitmicüüm kocama da taavırlıyım annıycann çevremde ki herkse trip yapıomm (hoş kimsenin de umrunda deel ya )

allahtan bi denecik komşum var o da dünya iyisi şimdi çaardı kafaltıya gidim baree o da olmasa falla insan yüzü görmüom haa

gitme be seni değil torunu istiyolardır:umursamaz:

aynennn öyle
o yuzden gıtmıyom
kocaylada tartıstık
sen gıtmessen bende sıze gıtmem dedı
keyfın bılır dedım
babası yuzunde maddı sıkıntı ıcındeyız gıtmem
torunuda hamıleyken kımse umursamıyodu aramadı bıle

bende yapıyom anam
gıtmıcem
:içelim:

günaydın cnmmm
kıss daa biz 1. yapamadıkki ne 2. si delüü falla bu gidişle yapmaa da heç nietim yokk istedii kadar dönsün kısgınım çookk alsanaalsanasmile

cnm napayım biz yaptık ama bayağı geçti üstünden 3 hafta oldu amaaan ne dert yavvv

nie kızgınsın ayol
kızlar ben de doğumdan snra kilolar nasıl gider die okuyodum kkdan
sauna kemer diyyyler alsak mı ne etsekkk

valla kemer falan hikaye hareket etmek ve gırtlağı tutmak lazım
ama ikiside bebişle zor

günaydın canım
benimde ara ara ağlayasım geliyo normaldir herhal kolay değil yaşadıklarımız.
benimde göğsümün biri iyileşti diğeri hala acıyo. birde bebekteki pamukçuk benim memeye geçmiş çatlaklardan o ağrı yapıyo. onun dışında iyiyiz. oğluşum sesli gülücük atmaya başladı daha ne isterim.
bende lohusayken herkese trip yaptım olan bana oldu eşimle hala kırgınız birbirimize.
günaydıııııııın milleet
ebiiiiiiiiiiş burdamııınn
günaydın

anne olmak.....bazen gulmek bazen durduk yere aglamak,her acının ona değil kendıne gelmesını ıstemek.normalde tukuren ınsanlardan bıle tıksınırken, altını acıp dakıkalarca kaka yapmasını beklemek.uyurken nefes alıyomu yuzumu ortulmus dıye bıcok kez en sevdığınız sey olan uykudan vazgecıp bakmak yuzune.ufacık kıymık batsa basarken cığlığı meme emerken canımız acısa bıle sırf o var dıye goğsumuzde buyuk mutluluk duymak.dizileri unutup en sevdığınjız sey olan gezmelerden vazgecmek.hangı gun hangı aydayız bılmemek ama hıc sıkılmammak .bunlar benım anne olmaktan duyduğum mutluluğu anlatan bıkac cumle.............sızler ıcın ne anne olmak??????

simdi aşıdan geldık bundanmıdır bılmem bole seyler yazasım geldı.o orada basmısken cığlığı onun yerınde olmak acı cekmek ıstedım.ona gelecek tum kotu seylerın bana gelmesını ıstedım.................iyiki ANNE yim..............

tünaydın bacılar napıyonuzay delircem bu çocuk uyumuyo yaaaaaaaaaaa
cin gibim bakiyi ama benim uykum var evde bi dünya işim var halim yok
yarın istanbuldan dayımlar geliyo bu gün kaynanamla kayınpederim oturmaya geliyo ev temizlencek mama yapılcak çocuk var e benimde uykum var hangi ara yapıcam ben bunları yada bunları benmi yapıcam inanasım gelmiyoooooooooooo

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzelde dile getirmişsin cnm duygularımızı
benim içinde anne olmak böle bişey işte
herşeyimizle onunlayız başka ne denilebilir ki......
ben sanki kızımla yeniden doğdumda önceden hiç yaşamamış gibiyim.
iyiki varsın ipek kızım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…