2009 Kasm Anneleri

kızlar verem aşısı yapılan yer yara olucak bi zaman sonra yani hemen değilde
bundan haberiniz varmı yoksa söli,m dedim telaş etmeyin diye yara olması önemli aşının tutup tutmadığı belli olucak
ve hatta bunun bide testi var verem aşısının tutup tutmadığına dair test var doktorlar bi zaman sonra bu testi ister

elleri cok lezzetli herhalde. Naz'da nasil bir istahla emiyo.kaydirigubbakcemile3

canim, cok dogal bu duygular. ben oglumun dogumundan sonra her gece onu uyuturken aglar bu kadar mukemmel birseyi bize lutfettigi icin Rabbim'e sukrederdim.

simdi ayni seyi kizimda yasiyorum. ara ara bakip bakip aglama krizine giriyorum. hatta biraz eglenelim diye candan ercetinin melek sarkisini ne zaman acsam hungur hungur agliyorum.:sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız
anam 2 gecedir benim kız geceleri cıldırıyo resmen uyuyamıyo diye denemediğim yontem kalmadı
en sonunda agladım 10 30dan gece 2 ye kadar agladı

hic bilmiyorum ama yapar gibi geliyo bana.

eymen nasil oldu canim? asilar rahatsiz etti mi? bizimde haftaya ayin 20sinde, tirsiyorum valla.eyvahedigeldismile

etmezmi cnm ya ateş yapmadıda ağrıdı galiba ne ağladı ne ağladı
doğalı bu kadar ağlamadı yawrum
o ağladı ben ağladım yarım fitil verdim
sarhhoş gibi baygındı bütün akşam
umarım sizde aynıları olmaz
bacaklarına kolonya ile ıslatılmış pamuk koydum biraz rahatlatıyo
ama kola yasak verem ya
halada kucakta kuzum

slm kızlar nasılsınız
anam 2 gecedir benim kız geceleri cıldırıyo resmen uyuyamıyo diye denemediğim yontem kalmadı

allah allah ne olduki asyamıza
nazaramı geldi kuzu yoksa hala aşıların etkisimi var:uhm::uhm:

slm kızlar nasılsınız

ne sikintisi var acaba kuzunun? mutlaka rahatsiz eden bisey vardir.

Naz'da uyuduktan 10-20dk sonra uyaniyo. oyle mikirdama falanda degil, resmen ciyak ciyak agliyo. dun bekledim bekledim baktim ses cikmiyo bu gece surpriz yapicak herhalde dedim, basimi yastiga koymadan ciyakladi.mafoldumben yataga yanima almadanda uyumuyo tekrar. dun gece artik beraber sizmisiz.:sinifsinif:

surekli huy degistiriyolar ama daha cok kucuk olduklari icin elden bisey gelmiyo. soyle 5-6 aylik olsa ben bilirim yapicami.aklinialirimsmile

ayy kiyamam ya. Insallah ates falan yapmaz.mafoldumben

hımmm tşk kızlar ii ki varsınız
zaten 2gündür stresten azaldu gibi geliyo
ne hassas bu süt meselesi yaw hiç mi üzülmicez
ben yaklaşık 1 aydır eşimle dargınım. ama kendimi devamlı pozitif tutmaya çalışıyorum süt için allahtan kesilmedi.
bulgur çok güzel süt yapıyor ben neredeyse hergün kısır yiyom içinede bolca kimyon atıyom her ihtimale karşı. sütüm bollaşıyo bulgur yiyince

komsu cagirdi, asure yapmis, ogleden sonrada dua okutucakmis. gideyim mi diye dusundum vazgectim. kalabalik olur simdi, kizi elden ele alirlar. nazar falanda degebilir. en iyisi oturayim yerimde ben.kaydirigubbakcemile3

zaten gaz yapiyo diye asurede yiyemiycem.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…