2009 Kasm Anneleri

esine niye kustun canim sen? geri bu adamlara kusmek icin ciddi bi bahane gerekmiyo.kaydirigubbakcemile3

anam biz naz yapacakken başkalarının nazını çekiyoz
kim doğurdu bende anlamıyom bırakında tadını çıkaralım dimi
ama yoookk

zeytin kiz tahtinda mi?:roflol:

benimki calar saatini kuruyo tam yarim saat sonra uyaniyo. aman bu kadar fazla uyuma kizim, ozluyorum seni diyorum, yuzume guluyo sipa.kaydirigubbakcemile3

barış gız küs kalma nereye kadar böle olcek
bizde 2 gündür küstük bana yardımcı olmuyon bide çok ses yapıyon kız uyanıyo
diye dekaydirigubbakcemile3 barıştık.onlar bizim kadar dikkat etmiyorlar işte napım:umursamaz: oda farkında sütüm kesilecek diye üstüme gitmiyo
herşey bebişlerimiz için cnm

gitme gı kaynanamda önümüzdeki cuma kuranıo var ama ben herkes dağıldıktan sonra gidecemkaydirigubbakcemile3kalabalığa bita sokarmıyım kızımıakannehir

ama yoookk

olur mu kizim, adamlar bizden beter dogurmus gibi davraniyo.kaydirigubbakcemile3

hatta ben dogumhanede sanci cekerken benim adam aciktim diye gidip restoranda karnini doyurup geldi. gecen soyledim, napim sen ac ben ac olmazdi demez mi.ohaoldumsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

akannehir

yaa bi dee aylardır evden çıkmıyo olmam hiç sıkılacak bişey diilmiş daha ne dertler varmış buna üzülünürmüymüüş ohaoldumsmile

kenyaa burdamıın saa bişe diceeem

ses olayina sinir oluyorum ya. ben hem oglani hemde kocisi susturcam diye ugrasiyorum. hic umurlari degil.ohaoldumsmile

gitmiycem kiz, nasi olsa asure yiyemiycem. yiyemeyecegim asure benim degildir.kaydirigubbakcemile3

:roflol:herşeyede bir savunmaları var ya

kalabalık yerlere getümeyin bebelerilmaz:lmaz:lmaz:klava:klava:

goturmiycem kiz, dovme.kaydirigubbakcemile3

akannehir

yaa bi dee aylardır evden çıkmıyo olmam hiç sıkılacak bişey diilmiş daha ne dertler varmış buna üzülünürmüymüüş ohaoldumsmile

ya dert mi bu canim.

ben bir daha dunyaya gelirsem erkek olmak istiyorum. evim, karim, cocuklarim olsun ama hayatimda hicbirsey degismesin.aklinialirimsmile

zeytin kiz tahtinda mi?:roflol:

benimki calar saatini kuruyo tam yarim saat sonra uyaniyo. aman bu kadar fazla uyuma kizim, ozluyorum seni diyorum, yuzume guluyo sipa.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
heeee şuan tahtında uyumakla cebelleşiyoakannehir
nazar değmesin ama dün 1.30 yattı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
7:30 da uyandıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
daha aydınlanmamıştı hava saate bakmaya çalıştım ne yelkovanı
ne de akrebi sağ tarafta göremedim kaydirigubbakcemile3
gözümü açtım kapadım
açtım kapadım
uyku haliylemi göremiyom diye kaydirigubbakcemile3ama gerçek ten öle göremedim
bu kız niye kakmadı diye düşünürken uykum öle varmışki
saati öğrenemeden uyumuşum tekrar
sonra bir gaz sesiyle uyandım kızım pırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt yapmış meğer
saati o zaman öğrendim
zaten aydınlıktı içerisi 7.30 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa didimohaoldumsmileohaoldumsmile
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş didimohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bi taraftan sevindirik oldum inanamadım
ama dün anasonlu rezene çayı verdimdi ondanmı uyudu bu kız diye düşündüm
hevesimi kursağımda bıraktı şimdide uyumuy bu kızakannehir

esine niye kustun canim sen? geri bu adamlara kusmek icin ciddi bi bahane gerekmiyo.kaydirigubbakcemile3

ama yoookk

doğumdan sonra bi nazımı çekemediler ondan aramız limoni. konuşuyoz ama dargınlıkta var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…