Eliften haber varmi? dun test yapicakti.:uhm:
ben yaklaşık 1 aydır eşimle dargınım. ama kendimi devamlı pozitif tutmaya çalışıyorum süt için allahtan kesilmedi.
bulgur çok güzel süt yapıyor ben neredeyse hergün kısır yiyom içinede bolca kimyon atıyom her ihtimale karşı. sütüm bollaşıyo bulgur yiyince
2010 ekim topiğine bakalım orda ordadırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2010 ekim topiğine bakalım orda ordadırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yaklaşık 1 aydır eşimle dargınım. ama kendimi devamlı pozitif tutmaya çalışıyorum süt için allahtan kesilmedi.
bulgur çok güzel süt yapıyor ben neredeyse hergün kısır yiyom içinede bolca kimyon atıyom her ihtimale karşı. sütüm bollaşıyo bulgur yiyince
barış gız küs kalma nereye kadar böle olcekben yaklaşık 1 aydır eşimle dargınım. ama kendimi devamlı pozitif tutmaya çalışıyorum süt için allahtan kesilmedi.
komsu cagirdi, asure yapmis, ogleden sonrada dua okutucakmis. gideyim mi diye dusundum vazgectim. kalabalik olur simdi, kizi elden ele alirlar. nazar falanda degebilir. en iyisi oturayim yerimde ben.kaydirigubbakcemile3
zaten gaz yapiyo diye asurede yiyemiycem.:sinifsinif:
anam biz naz yapacakken başkalarının nazını çekiyoz
kim doğurdu bende anlamıyom bırakında tadını çıkaralım dimi
ama yoookk
olur mu kizim, adamlar bizden beter dogurmus gibi davraniyo.kaydirigubbakcemile3
hatta ben dogumhanede sanci cekerken benim adam aciktim diye gidip restoranda karnini doyurup geldi. gecen soyledim, napim sen ac ben ac olmazdi demez mi.ohaoldumsmile
olur mu kizim, adamlar bizden beter dogurmus gibi davraniyo.kaydirigubbakcemile3
hatta ben dogumhanede sanci cekerken benim adam aciktim diye gidip restoranda karnini doyurup geldi. gecen soyledim, napim sen ac ben ac olmazdi demez mi.ohaoldumsmile
barış gız küs kalma nereye kadar böle olcek
bizde 2 gündür küstük bana yardımcı olmuyon bide çok ses yapıyon kız uyanıyo
diye dekaydirigubbakcemile3 barıştık.onlar bizim kadar dikkat etmiyorlar işte napım:umursamaz: oda farkında sütüm kesilecek diye üstüme gitmiyo
herşey bebişlerimiz için cnm
gitme gı kaynanamda önümüzdeki cuma kuranıo var ama ben herkes dağıldıktan sonra gidecemkaydirigubbakcemile3kalabalığa bita sokarmıyım kızımıakannehir
kalabalık yerlere getümeyin bebelerilmaz: lmaz: lmaz: klava: klava:
akannehir
yaa bi dee aylardır evden çıkmıyo olmam hiç sıkılacak bişey diilmiş daha ne dertler varmış buna üzülünürmüymüüş ohaoldumsmile
goturmiycem kiz, dovme.kaydirigubbakcemile3
ya dert mi bu canim.
ben bir daha dunyaya gelirsem erkek olmak istiyorum. evim, karim, cocuklarim olsun ama hayatimda hicbirsey degismesin.aklinialirimsmile
ayyy nefret edim aşureden ben:1no2:
zeytin kiz tahtinda mi?:roflol:
benimki calar saatini kuruyo tam yarim saat sonra uyaniyo. aman bu kadar fazla uyuma kizim, ozluyorum seni diyorum, yuzume guluyo sipa.kaydirigubbakcemile3
esine niye kustun canim sen? geri bu adamlara kusmek icin ciddi bi bahane gerekmiyo.kaydirigubbakcemile3
anam biz naz yapacakken başkalarının nazını çekiyoz
kim doğurdu bende anlamıyom bırakında tadını çıkaralım dimi
ama yoookk
barış gız küs kalma nereye kadar böle olcek
bizde 2 gündür küstük bana yardımcı olmuyon bide çok ses yapıyon kız uyanıyo
diye dekaydirigubbakcemile3 barıştık.onlar bizim kadar dikkat etmiyorlar işte napım:umursamaz: oda farkında sütüm kesilecek diye üstüme gitmiyo
herşey bebişlerimiz için cnm
gitme gı kaynanamda önümüzdeki cuma kuranıo var ama ben herkes dağıldıktan sonra gidecemkaydirigubbakcemile3kalabalığa bita sokarmıyım kızımıakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?