2009 Kasm Anneleri

kızlar sabah sevk almak için işyerine gittim. ya oğlum anladı gideceğimi dudağını büküp öyle bi ağladıkii. mafoldumben bakıcı bile şaşırdı. tabi bende tüm yol boyunca ağladım. allahıp sevki alır almaz koşa koşa eve geldim. sadece 1 saat ayrı kaldım oğlumdan ama ömrümden ömür gitti mafoldumben
işyerinden kaçtım bile sayılır

anam artık bebeyi kendi haline bırak rezenelerle anasonlarla uyumasın kendi düzenini kendi kursun haciiiia.sa.s

böööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben cok severim, gaz yapicak diye yiyemiyorum.:sinifsinif:
kasigi bandirip yaliyorum.:roflol:

eee nasıl çalışıcan gıııııCADIARZU

böööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

eee nasıl çalışıcan gıııııCADIARZU

fatooooo alıntılara ters cvbp yazmışın hacııı :roflol:

ben işe gitsem benim kız çok farkında olmıcakmış gibi gelii :roflol: beni fazla iplemiyo sanki

ya eşim ben içeyim diye dogadanın rezene çayını almış içinde rezenede var içmedim bişey olur diye iççen varmı aranızda içsem zararı olurmu çay yok kahve yok kola yok hazır meyvesuyunuda ben sevmem ne içecez yaw
ama varya şu emzirme süreci bir bitsin bir fincan kahve 1tanede sigara
bide kola içicem hemde 2.5 lt delikafadulden

rezene içiyoz tabi kız günde 1 bardak niye içmiyon bebeişin gazı olmasın diye hem de süt yapıomuşşş
ama kahve ben de çok içmek istiyoooomm kafamçokkarıştı

ses olayina sinir oluyorum ya. ben hem oglani hemde kocisi susturcam diye ugrasiyorum. hic umurlari degil.ohaoldumsmile

gitmiycem kiz, nasi olsa asure yiyemiycem. yiyemeyecegim asure benim degildir.kaydirigubbakcemile3

goturmiycem kiz, dovme.kaydirigubbakcemile3

ya dert mi bu canim.

ben bir daha dunyaya gelirsem erkek olmak istiyorum. evim, karim, cocuklarim olsun ama hayatimda hicbirsey degismesin.aklinialirimsmile

bana orta okulda ötmenim sorduydu ne olmak isterdin diye de
bende erkek olmak isterdim demiştimkaydirigubbakcemile3
haket ya taa o zmn başıma gelecekleri anlamışım dimekk
ama sınıftaki herkes güldüydü bilmiyorumkismile
hayır bide dün demezmi o zaman sen yanlış yetiştiriyon diye
sese alışmalı falan diye:bbo:
:bbo:ben de didim kendin gibi düşün yukardakiler bi müzik açmıştı nasıl uyuyabildinmi falan yada pat kapı çarpılsa uyusan bile uykudan nasıl irkilerek kalkarsın
ben zaten konuşarak yada tv sesi açık uyutuyorum onlara alışık ama küt pat sese hiç bir bebe alışmaz bunun alışılması omas dedim:umursamaz:
bide dedimki herşeyi bi tarafa bırak ben değilde uyutan sen olsaydın sen de uyanmaması için bana ses çıkarma dermiydin demezmiydin gece uykunun bölünmesini istermiydin falan diyede haklısın karşı çıkardım demesine rağmen bugün gine laf çakıyordu gidene kadarohaoldumsmile

allah allah ne olduki asyamıza
nazaramı geldi kuzu yoksa hala aşıların etkisimi var:uhm::uhm:
asıların etkisi olmazmıs o kadar uzun sure
bilmiyorum ama uyuma vakti biraz gecikiyo ondan yapıyo huysuzlugu
ama ne aglıyo butun odaları geziyoruz o zaman sakinliyo olan bana oluyo
ne sikintisi var acaba kuzunun? mutlaka rahatsiz eden bisey vardir.
beni uyut diye aglıyo ama huy edindi her uyku vakti bunlarımı yasıcaz bilmem
kenyaa burdamıın saa bişe diceeem
burdayım canım de bakam
rezene içiyoz tabi kız günde 1 bardak niye içmiyon bebeişin gazı olmasın diye hem de süt yapıomuşşş
ama kahve ben de çok içmek istiyoooomm kafamçokkarıştı

ben hergun rezene ve bir fincan kahve içiyorum ohaoldumsmile

şşşşşşşşşşşşşttt kime diomm nan beeenn
malum misafirler diommm vazgeçmişler gelmilermiş diommmm

gelin bacılar bugün rezeneler benden olsun sohbet sizden hadi beklimmm

anam artık bebeyi kendi haline bırak rezenelerle anasonlarla uyumasın kendi düzenini kendi kursun haciiiia.sa.s

dün ilk kez verdim gı ne kızıyon ama fenada olmadı yani
uykusu olmadğı geceleri veririm bende

asıl rezene içmen gerek kızım senin:mymeka:
diğer saydığın şeylerin adını bilem zor hatırladımkaydirigubbakcemile3
kolayı da yıllardır içmiyom asite hayırlmaz:
nikotine hayırlmaz:
kafeine hayırlmaz:
gene yeşilaycılık yaptım:kedi:

Son düzenleme:
ben geliom hade koy suyu nasıl olsa yakınız :))

akşam kocişe kızını gösteriyom bak elin die opuyorumnanaktan
büyük konuşmayayımda oğlumada kızım olursa kızımada başka memleketten evlenmemelerini sölicem
çok zor be anacım oğlum dogalı daha zor geliyo çok arıyom yawww

kenya gıı aynı dertten ben de muzdaribim hacı noldu bizim bebelere yaaaa
ben bişeyler yazmıştım onu okudunmu biz uyku saatini geçiriyoz heralde ondan oluyo kucakta bile durmuyo evi gezip duruyoz baya sonra uyuyo
ilk esnemeye başladıında odasına gidip kundaklayıp kucamızda 5 dk durcakmışız sonra şşş şşş diyip sırtına pat pat vurcakmışız iice sakinleşince yatana yatırıp şş patlara devam etcekmişiz öle uyucakmış gerçi ben hala başarabilmiş diilim ama bu şş patlar işe yaramış kızlarda azimle denicem bakalımmm daha erken uyutmaya götürcem olcak mı yoksa çok ağliii yaaa

ebiiişş anam madem misafrler gelmiyo tavır mavır yapma git kardeşinle anam olan sana olur sen sıkılırsın kimse senin tavır yaptıının farkında bile olmaz taammı hacı ooh açılırsın ne güzel

ben gıtmedımde ne oldu kayınwaldemlere onlar geldı
uyuz oldum
bebegımı salyaları akarak optuler
ıgrenc
aksama yıkıycam
yuzune dedım kaynanamın
hamıleyken arayan olmadı sımdı torun dıyonuz dedım
ew alak aynı bınada dedı
yokkkk dedım ne kaa uzak o kadar tatlı ıstemem yakın dedım
walla nası dedım bılmımmm

doğumdan sonra bi nazımı çekemediler ondan aramız limoni. konuşuyoz ama dargınlıkta var yani.

hangisi cekiyoki nazimizi. bosver, olan sana olur canim.

alisirsin canim. ben oglumu biraktigimda bir ay hergun aglamistim, geciyo zamanla.

fatooooo alıntılara ters cvbp yazmışın hacııı :roflol:

bende ne diyo bu diyorum. anlayana kadar canim cikti.

canim, cok guzel demissin. bende hep bunlari anlatiyorum ama adamlar balik hafizali anacim, 3 saniye sonra unutuyolar.kaydirigubbakcemile3

benimki bazen uyutuyo kizi. o zamanda esim ses cikicak diye akli gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…