ben gıtmedımde ne oldu kayınwaldemlere onlar geldı
uyuz oldum
bebegımı salyaları akarak optuler
ıgrenc
aksama yıkıycam
yuzune dedım kaynanamın
hamıleyken arayan olmadı sımdı torun dıyonuz dedım
ew alak aynı bınada dedı
yokkkk dedım ne kaa uzak o kadar tatlı ıstemem yakın dedım
walla nası dedım bılmımmm
kenya gıı aynı dertten ben de muzdaribim hacı noldu bizim bebelere yaaaa
ben bişeyler yazmıştım onu okudunmu biz uyku saatini geçiriyoz heralde ondan oluyo kucakta bile durmuyo evi gezip duruyoz baya sonra uyuyo
ilk esnemeye başladıında odasına gidip kundaklayıp kucamızda 5 dk durcakmışız sonra şşş şşş diyip sırtına pat pat vurcakmışız iice sakinleşince yatana yatırıp şş patlara devam etcekmişiz öle uyucakmış gerçi ben hala başarabilmiş diilim ama bu şş patlar işe yaramış kızlarda azimle denicem bakalımmm daha erken uyutmaya götürcem olcak mı yoksa çok ağliii yaaa
kenya gıı aynı dertten ben de muzdaribim hacı noldu bizim bebelere yaaaa
ben bişeyler yazmıştım onu okudunmu biz uyku saatini geçiriyoz heralde ondan oluyo kucakta bile durmuyo evi gezip duruyoz baya sonra uyuyo
ilk esnemeye başladıında odasına gidip kundaklayıp kucamızda 5 dk durcakmışız sonra şşş şşş diyip sırtına pat pat vurcakmışız iice sakinleşince yatana yatırıp şş patlara devam etcekmişiz öle uyucakmış gerçi ben hala başarabilmiş diilim ama bu şş patlar işe yaramış kızlarda azimle denicem bakalımmm daha erken uyutmaya götürcem olcak mı yoksa çok ağliii yaaa
ebiiişş anam madem misafrler gelmiyo tavır mavır yapma git kardeşinle anam olan sana olur sen sıkılırsın kimse senin tavır yaptıının farkında bile olmaz taammı hacı ooh açılırsın ne güzel
ya eşim ben içeyim diye dogadanın rezene çayını almış içinde rezenede var içmedim bişey olur diye iççen varmı aranızda içsem zararı olurmu çay yok kahve yok kola yok hazır meyvesuyunuda ben sevmem ne içecez yaw
ama varya şu emzirme süreci bir bitsin bir fincan kahve 1tanede sigara
bide kola içicem hemde 2.5 lt delikafadulden
sss patlar kimde ise yaramis kiz? hem bu bebelerin uykusunun ne zaman gelecegi belli olmuyo. her daim altlari temiz, karinlari tok beklemek lazim o zaman.akannehir
sen nasıl uyutuyodunki selcen bebeyi
direkman beşiğemi koyuyon
ben emzirirken zati accık mayışii sonra kucamda piş piş liyom eyice mayışii sonra ayama alim hacı kaç evreden geçi görinmi:1no2::1no2:
iii yapmışın ağzına sağlık patlama sırası bende
en geç haftasonu paylıcam herkese koydum kafaya
dün akşam kaygana koçişe saydırmış
karıya bak ya ben sustukça azıyo
bekleyin anacım beni
bize yaradı ama çoktandır yapıyodum
bende okkali bi kahve istiyorum.
susma sustukaç sıra sana gelecek:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
neyn susiniz yaaaa açın bayramlık ağzınızı a.sa.s
harbi ha, furkan bey uykuya torenle geciyo.:roflol:
susma sustukaç sıra sana gelecek:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
neyn susiniz yaaaa açın bayramlık ağzınızı a.sa.s
wannacım bahar gelsin bebeleride alıp bi kahve kaçamağı yapalım kenyada gelsin
gaza getirme kizim, kan cikicak.kaydirigubbakcemile3
gercekten yaa eşim beni baska bi sehire gonderseler falan diyoda ben ozaman ne calısabilirim cünkü bebegimi kimseye bırakamam evde korelir giderim iyiki uzaklara evlenmemişim benim herseyime annem kosar bi derdim oldumu alo derim yanımdadır yada canım sıkılsa ona gideirm gercekten uzaga evlenmek zor iş yada bi akraban falan olsa bir nebze daha iyi ama seninde bursada kimsen yok galiba kayınvaldenin en iyisi bile olsa ne kadar ilgilenebilir ki senle canım sen kocanla iyi gecinde gerisini bosver birbirinize en iyi destek olacak kişiler sizsiniz bi yerden sonra ailen yanında bile olsa eşinle anlasmak cok daha onemli oluyorakşam kocişe kızını gösteriyom bak elin die opuyorumnanaktan
büyük konuşmayayımda oğlumada kızım olursa kızımada başka memleketten evlenmemelerini sölicem
çok zor be anacım oğlum dogalı daha zor geliyo çok arıyom yawww
ayy haklısın uyku vakti geliyo ozellikle aksamları bizim problemimizkenya gıı aynı dertten ben de muzdaribim hacı noldu bizim bebelere yaaaa
heç sorma gııı 3 evreden geçi uykuya bide çok uyusa bari yarım saat :roflol::roflol:
ama evin içinde arabaynan gezmekk çok hoşuna gitti hacı dün gece öle uyudu gııı a.sa.sa.s
yapalim valla. ortada bi yerde bulusuruz.hihoyyyt
sonrada kan davasına dönimiş iş:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?