2009 Kasm Anneleri

iii yapmışın ağzına sağlık patlama sırası bende
en geç haftasonu paylıcam herkese koydum kafaya
dün akşam kaygana koçişe saydırmış
karıya bak ya ben sustukça azıyo
bekleyin anacım beni

sss patlar kimde ise yaramis kiz? hem bu bebelerin uykusunun ne zaman gelecegi belli olmuyo. her daim altlari temiz, karinlari tok beklemek lazim o zaman.akannehir

sen nasıl uyutuyodunki selcen bebeyi
direkman beşiğemi koyuyon
ben emzirirken zati accık mayışii sonra kucamda piş piş liyom eyice mayışii sonra ayama alim hacı kaç evreden geçi görinmi:1no2::1no2:

bende okkali bi kahve istiyorum.

susma sustukaç sıra sana gelecek:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
neyn susiniz yaaaa açın bayramlık ağzınızı a.sa.s

gercekten yaa eşim beni baska bi sehire gonderseler falan diyoda ben ozaman ne calısabilirim cünkü bebegimi kimseye bırakamam evde korelir giderim iyiki uzaklara evlenmemişim benim herseyime annem kosar bi derdim oldumu alo derim yanımdadır yada canım sıkılsa ona gideirm gercekten uzaga evlenmek zor iş yada bi akraban falan olsa bir nebze daha iyi ama seninde bursada kimsen yok galiba kayınvaldenin en iyisi bile olsa ne kadar ilgilenebilir ki senle canım sen kocanla iyi gecinde gerisini bosver birbirinize en iyi destek olacak kişiler sizsiniz bi yerden sonra ailen yanında bile olsa eşinle anlasmak cok daha onemli oluyor
ayy haklısın uyku vakti geliyo ozellikle aksamları bizim problemimiz
babası sevşcem dşyo aa uyuyomu diyo zaten en fazla yarım saate uyanıyo
uyandımı deli ediyo cocugu sürekli oynuyo heycanlandırıyo bu sefer gozleri bi acıyo mubarek cocuk uyut uyutabilirsen sonra hep kocamın yuzunden klava:
bide deemezmi zorla ne uyutuyosun uyamk istemediği için aglıyo diye git parala klava:
sonra onunlada tartısıyoruz bu erkekler kadınları asla anlamıyolar cok dertliyim cocuk haricinde bide koca adamla ugrasıyorum bigun isyan bayraklarını cekicem
bende bugun deneyeyim bakim esim gene işime karısmazsa yasakkelime

heç sorma gııı 3 evreden geçi uykuya bide çok uyusa bari yarım saat :roflol::roflol:
ama evin içinde arabaynan gezmekk çok hoşuna gitti hacı dün gece öle uyudu gııı a.sa.sa.s

valla ya di mi? bunlari gorende 3-4 saat uyuyo sanir. yarim saat uyuycak diye canim cikiyo.kaydirigubbakcemile3

hadi bakalim araba ise yaramis, bizde habire kizi koyuyoruz, azcik durup mizirdamaya basliyo.:sinifsinif:

kızlar merhaba herkese
ya ben cok kötüyüm doğumdan sonra sevınmıştım bel ağrılarım gıttı diye ama 2 gundur yine belim tuttu cok fenayım sabahlara kadar uyuyamıyorum ağrıdan bide işe geliyorum Duru da sanırım artık bizim yokluğumuzu daha cok anlamaya başladı bütün gün hiç uyumuyomuş dün sabah 7 de bızımle bırlıkte uyandı akşam eve gıttık hala uyanık gece 2 ye kadar uğraştık uyumadı rezene bile fayda etmedi neden böyle oldu anlamadımki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…