2009 Kasm Anneleri

ortası neresi kııı kaydirigubbakcemile3

bilmemki. buluruz ama.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. duruda mutlaka bir donem geciriyodur. eminim iyice alistikca gecer .

valla şekerler gaza maza gerek kalmadı
dün kocamı öyle gördüm ya ben o üzülmesin die nasıl uğraşıyom
anası benim kadar acımamış oğluna
anası oğluna acımamış sende anasına acımakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ne bicim bebe bunlar ya? emerken simdi uyuyodu, memeyi cekince gozleri cin gibi acti.akannehir

akşama kaaa duraydı ağzında gıııı:roflol::roflol:

cnm çok geçmiş olsun bebişinde yokluğunumu anladı acep
yazık yavrum çalışan annelere kolaylıklar versin Allah :Saruboceq:

nagıeymenım walla daha neler war solenıcek
way annem onu aramısta nıye kızı yanlız bırakıyon demıs
bana laf soluyo kaynanam
annem yardım et demış oda elıf ıstemıyo demış
ben gece kalma dedım bızdeama gel yemegımı yap dedım
oldu bızde kalcakmıs bıde
tukureyımbunlara

bende ailemden uzaktayim, evlendigimden beri hep bunun sikintisini yasadim hala yasiyorum. insanin cani istediginde cat kapi annesine gidememesi cok kotu. ilk evlendigimizde esim annesine gittimi kavga cikarirdim, ben istedigim zaman gidemiyorum diye. simdi umurumda degil ya neyse.

anacim benim adamin beni yordugu kadar bebek yormuyo beni.akannehir onlara laf anlatmak bebege bakmaktan daha zor. ben bide ikinciyi buyutuyorum.ohaoldumsmile

meraba kızlarrr
dün bütün ve şu ana kadar özgeylen uğraştık durduk annem geldi saolsun çocuğa bişi oldu dün bütün gün hiç emmedi sabah 7 de başladı ağlamaya susturamadık bi türlü sadece akşam 6 da emdi düşünebiliomusunuz sağdık kaşıkla falan verelim dedik onu da almadı koca insan gibi saatlerce aç nası durdu annamadım berbat bi gündü gece biraz emdi iyice sardık sarmaladık lahana gibi terledi değiştik şimdi yine sıcak tutuyom düne göre daha iyi ama ben bittim resmen akşama kadar hiç emmemesi beni çok üzdü mafoldumben

gece uyaninca ss paatt ise yaramiyo. ille yanima alicam hanimi.akannehir

ben gece uyanınca sadece emzirmek için yanıma alıyom hiç sesimi çıkartmıyom emzirdikten sonra kendi atıyo memeyi ağzından bende hemen sessizce yatırıyorum yatağına.

cnm çok geçmiş olsun bebişinde yokluğunumu anladı acep
yazık yavrum çalışan annelere kolaylıklar versin Allah :Saruboceq:

evet canım ya çalışmak çok zor heleki evde bebeğin varsa offff offffff

bilmemki. buluruz ama.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. duruda mutlaka bir donem geciriyodur. eminim iyice alistikca gecer .

ya sanırım artık bizim yokluğumuzu daha yeni farketmeye başlıyo offf ya keşke çalışmak zorunda kalmasaydım.:gitme:

karakızım gecmiş olsun canım

sağol canım ya niye tuttu bu belim hiç anlamadım.

valla cnm bizimkinin yaptıkları anlatmakla bitmez bende bide görümce var bekar 37 yaşında
ana kız birbirlerine veriyolar gazı canları istiyo kusuyolar kendi kendilerine sonra barışıyolar çokta tıııınnnn
ama kocama bulaşmasınlar kıyamıyorum ona oda bana tabi
eğer canım kocam bu kadar iii olmasa bunlara katlanamam ya

akşama kaaa duraydı ağzında gıııı:roflol::roflol:

aklima geldi ama canim sikilir kiz.:kedi:

aynen ya dün geceden sonra yaptığına bak uyumuyo zilli
bende krispi cadısının yaptıklarını yapıyom da bazen hiç biri işe yaramıyakannehir
şuan hala uyutmakla meşgulümeyvahedigeldismile

kizim bi gece guzellik yapip uyudu diye hep yapicakmi saniyosun? numaraci bunlar.:roflol:

gecmis olsun canim. nolduki kuzuya? o kadar saat nasil durduki ac ac yavrum?

gecmis olsun canim. nolduki kuzuya? o kadar saat nasil durduki ac ac yavrum?

bilmiyom wanna nası dayandı ama nasıl ağlıyodu bi görsen mafoldumben gözlerden yaş gelio uykusuzluktan kıpkırmızı şişti ağlıyo feryat figan yapmadımız şey kalmadı çok kötüydü ya düzelio derken bi tuhaf oluyo bu kız ama ben şunu farkettim banyo yaptının ertesi gununu çok kötü geçiriyoz yani her seferinde dikkat ediyom bi alakası var mı bilmem yoksa tesadüf mü

cerıncım bak
bebegın emmemesı onemlı bı durum
dr mutlaka gorun benım dr hep emmesı nasıl dıye sorar
genelde ıdrar yolunda soun olan bebekler yada agzında pamukcuk olan bebekler emmezmıs

cerinim geçmiş olsun baccım
noliii bu kızlara ayol CADIARZUCADIARZU

bir işin ucundan tutmuyosun gadi dagıtma bari eskiden boyle degildi simdi iyice her iş bana bakıyo cok yoruldum en basitinden bişey içtiğin bardagı kaldır yada kıyafetlerini cıkardıktan sonra dolaba askıya as dolabın kapısını esyalarını aldıktan sonra kapat bari bunları yap karsıdan alıp cocugu sevmekte ne var agladında bir iki tutup bırakma azıcık ugras ben tek basıma yapmadım bu cocugu azıcık destek ol en azından dagıtma etrafı cok sinirliyim o gelince evim dagılıyo
ayy canım benim ne zoru var acaba pamukcuk falan olabilirmi agzı baktınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…