slm kızlar nasılsınız
dubaa nan benimki de elini yalamaktan emmekten uyuyamıyo kız ben ondan kundak yapıyom
bu millet ne diicek derdinden doğru düzgün hareket edemiyorussÇok üzgünüm çoook
slm kızlar nasılsınız
bizim hatun az once uyudu bende ortalıgı toparlıcam buralardayım
tetanoz asısını bende unuttum yaa
bu arada gecen avm ye gitttik benim kızla ilk defa aman gezmek bir hosuna gitti anlatamam mest oldu
kızıma kot aldım sonunda cok dadlu ama biraz buyuk daha tam olmuyo cok cabuk buyuyolar diye 6 aylık aldım sziler iyiisniz inş.
slm cnm bende tetanozu unuttum ebelerde bişey demedi
bende oğluma c&a dan kot slopet almıştım giydirince de pek şeker oluyolar
hemde büyük gözüküyolar korkuyorum nazardan
ay kızlar ya şimdi kafam karıştı yazdıklarınızı okuyunca Duru daha öle elini nesnelere uzatmıyo ben zorla tutturuyorum eline offf canım sıkıldı ya şimdi
biliyorum 2 yıl yaşıtlarını yakalayamayack dedi dr ama sanırım ben biraz aceleciyim
ay kızlar ya şimdi kafam karıştı yazdıklarınızı okuyunca Duru daha öle elini nesnelere uzatmıyo ben zorla tutturuyorum eline offf canım sıkıldı ya şimdi
biliyorum 2 yıl yaşıtlarını yakalayamayack dedi dr ama sanırım ben biraz aceleciyim
dene cnm dene mayışıyo yavrular öle oluncakaydirigubbakcemile2gecen ilk defa yikandiktan sonra aglamadi rahat rahat giydirdik.
aslinda aglamasa guzelce masaj yapsam ama bi dahaki banyoda sansimi deniyim bari.
bu arada benim anam maltepede oturuyo, sana cok yakin yani. gelsem kizi birakicam sana tracy teyzeden biseyler ogret.kaydirigubbakcemile3
en azindan yarim saat sonra uyanmamasini.akannehir
ahanda yakaladım.sempatiksalakcinnizeytin duymasin dissari cikacagimi.
1.5 saat sonra donemde bana kizmasin bari.:roflol:
oda iyi fikir denennebilir.ben odayı da ekstradan çok ısıtıyom da ondan öle rahatım cnmben banyodan önce masaj yapıyom sonra yaparsam üşüyo bide yüzünden başlıyom sırt ve ayakta bitiriyom tersine yani kaydirigubbakcemile3
karakız anam dediki 5aydan önce oturtma dedi ben hala oturtmuyom
bazen benim kızda öle yapıyo ama ben banyodan sonra emziriyom ve gazı varsaahanda ben de dün banyo yapmamıştı sileyim diye soydum bi güzel de masaj yaptım zettünü dinleyim masaj esnasında herşey mükemmeldi ama sonraaaa ohaoldumsmile
nolduysa kızı uyutana kadar canım çıktı tam mayışıyo birden kendn atarak açıyo gözleri koynumda biraz uyuttumm öle yatırdım anca uyudu gaz mı oldu ne haltsa artık akannehir
çok güselmişalkisalkisalkis allah bağışlasın cnm.adıyla yaşasınKızımın ismi Dünya.
cnm ben ayva elma karışım kompostosu içiyom yeterli geliyoya ben şu çörek otu yağını damlattım bi bardak ılık suya iğrenç iğrenç içtim heç bişe olmadı sanki sütüme yaa bilmiyorumkismile
benimde kaynana yeter :)))
şu an öksürüyo diyede eminim kiii iyi bakamadığımı
bu işi beceremediğimi felan söyliyip duruyodurrrr...
onlara neyseeee artıkkk..
valla canım tamamını yaptırsak iyi olurdu aslın daaa
ömür boyu koruyomuş öyle oluncaa
demek sende unuttun :))) bende unutayım gitsin o zaman
yada bi sorup sorruşturayım bakalım...
cnm nerelerdeydin kaç gündür yoktunslm kızlar nasılsınız
bizim hatun az once uyudu bende ortalıgı toparlıcam buralardayım
tetanoz asısını bende unuttum yaa
bu arada gecen avm ye gitttik benim kızla ilk defa aman gezmek bir hosuna gitti anlatamam mest oldu
kızıma kot aldım sonunda cok dadlu ama biraz buyuk daha tam olmuyo cok cabuk buyuyolar diye 6 aylık aldım sziler iyiisniz inş.
cnm bende eline zorlan veriyom benimkide uzanmıy merak etme zamanla hepsi olacakay kızlar ya şimdi kafam karıştı yazdıklarınızı okuyunca Duru daha öle elini nesnelere uzatmıyo ben zorla tutturuyorum eline offf canım sıkıldı ya şimdi
kız zeytin msn ye bak bi link attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?