2009 Kasm Anneleri

selam millet ne var ne yok
ay bu oğlan uyanıkken emmeyi tamamen bıraktı
sadece uyurken emi oda zorla ne olcek bu işin sonu yaw
bebeklerin emmeme dönemi var 2 ay felan sürüyo yaaaa ooofffffffffffffffffffff ooffffffffffffffffffffff

kızlar nasılsınız.
dün kaynanm geldi ve resmen ağzıma...
evimde hiç huzur kalmadııı. kocam bana küstü. allahım neler yaşandı neler bi günde. bana neler dedi neler.

karakız canımmmm endişelenmeee
hepsii farklı farklı zamanlardaaa yapıyorlar biçok şeyiiii
hiçkimseyle kıyaslama sakın....

karakııızz seni döveruun kııızzzz :mymeka:
hemen ne panik yapıyooonn
ben uzanıyo demedim kız zateen ben de zorla elinin içine kaa sokuyom öle tutuyoo :lepi:
valla sen hiç merak etme duru normalmiş gibi aynııı

krispiiiii napıyosunnn
ne oldu canım yeğeninin durumuuu
inşallah iyidir ???
darkseaa kocan neden sana küsüyor kiiii
benimki hele bi küssün annesi için banaaa vallaaa yerim başınııııı
helede ben haklıysammmm..

ya bu kadın bana en son çok kötü bişey yapmıştı ve ben onu silemedim beynimden affedemedim. e tabi bana böyle yapınca boynuna sarılacak değilim. mesafeli davrandım.
akşam geldi bu çocuk aç ondan ağlıyo dedi. bende e napayım çorba mı vereyim dedim. mama desem aha demekki bu mama veriyo fln dicek. allahım benim biletimi alayımda yarın gideyim demezmi.
kocam tabiki küstü bana...
sabah eşim işe gidincede geldi söyleniyo ağlıyo güya. bende dedim niye kırıdım diye.

nan karılar kkocam ewı temızledı ben duzelttım kımse gırmemıs bıle.sempatiksalakcinni
e ben gıdeyım o wakıt

benimkide henüz bişe tutmuyo anca yumruğunu emiyo bebekten bebeoğe değişir gelişimleri
a.sa.s

napam bacım iyi diyelim iyi olalım
yeğenimi bugün çıkardılar hastaneden doktor önemli bişeyi yok dedi ateş içine vurmuş dedi ve özel bi reçete yazmış oreçeteyi çok iyi sakla demiş ilaçlar var içinde bu ilaçları ateşi olunca ver dedi havaleyi önlüyormuş bi havale geçiren bidaha geçirebilir demiş
boğazlarında ve kulaklarında iltahab çıkmış işte çok şükür şu an iyi rabbim kimseye göstermesin bebeğimiz 4 gün yattı hastanede çok zor:1no2:

bana demezmi sen işe girdin huyun değiştiii. öyle diyomuşş.
zaten ben işe girmeden önce 4 ay işe girdikten sonra 3 ay gördü beni komşuları. nasıl tanıdıysalar 4 aydaaa. buarada ben çok hemencecik iş bulunabilecek bir bölümden mezun oldum ama eşim istemedi özelde çalışmamı. oyüzden kpss girdim ve 98 aldım.
ben de dedimki ben zaten oynaya oynaya iş bulurdum. ki zaten işimden önce beni tanıdıkları o 4 ayda işe gireceğimde belliydi....
ay kızlar bana varya bana bakıcının yanında ne laflar attııı. yok benim hakkımda komşular bişey diyo
larmış (nee diyolar diyom bukezde yok sana değil genel konuşuyom diyo)

iltihaptan mı olmuş tüm bunlarrrr
ateşi olunca ver demişteee yine içten ateş olursa nerden anlıcaklarr
rabbim korusunnn inş.iyileşir bidaha da tekrarlamaz..

aynen arkadasımın bebegide sadece uyurken emiyo kız cok uzuluyodu yaa ama her bebek cok uzun sure emicek diye bişi yok sıkma canını ustune gitmen gerekiyomus bebeginn bu donemde

sabahta gitmiş dışarda çay simit yemiş öyle gelmiş. ben de saf saf kahvaltı hazırlıyom. ben yedim demezmi. iyi etmişsin teşekkür ederim dedi..
ya misafirim evet güleryüzlü davranmam lazım ama içimde ona karşı nefretim dahada arttı.

aslında gidecek yerim olsa ben oğltm yediğini alıp çekip bi gideyimde ne halt yediğini anlasın

fatoom takma gııı olcaana varır yaa ama ek gıda bi şekilde doyar sağar verirsin
kızlar nasılsınız.
dün kaynanm geldi ve resmen ağzıma...
evimde hiç huzur kalmadııı. kocam bana küstü. allahım neler yaşandı neler bi günde. bana neler dedi neler.

noldu nan

iltihaptan mı olmuş tüm bunlarrrr
ateşi olunca ver demişteee yine içten ateş olursa nerden anlıcaklarr
rabbim korusunnn inş.iyileşir bidaha da tekrarlamaz..
evet iltahap ateş yapmış ateşte dışa değil içe vurmuş onnarda anlayamamış ateş olduğunu
hafif ateşide olsa o ilaçtan verin demiş halsizlik felan olursa verin demişamin canım inşallah bi daha yaşanmaz:Saruboceq::Saruboceq:
aynen arkadasımın bebegide sadece uyurken emiyo kız cok uzuluyodu yaa ama her bebek cok uzun sure emicek diye bişi yok sıkma canını ustune gitmen gerekiyomus bebeginn bu donemde

evet üstüne gitmemek lazım ama var ya çıldırasım geli aç kali resmen:çok üzgünüm:

kızlar bana bi akıl verin...
allaha havale edip eşimin hatrına güleryüzlümü davranayım
yoksa onurumu ezdirmeyip misafirim bile olsa konuşmayamıyım.

aslında gidecek yerim olsa ben oğltm yediğini alıp çekip bi gideyimde ne halt yediğini anlasın
kız çok dolu gördüm seni anam değermi bu kaaa canını sıkmaya yavrum boşver gitsin yaw:teselli::teselli:a.sa.s
fatoom takma gııı olcaana varır yaa ama ek gıda bi şekilde doyar sağar verirsin

noldu nan

busedede olmuştu bana tam 3. aylarında dayanamadım ek gıda verdim ama buna vermiycem yarım kiloda alsa vermiycem sabredecem bakalım ne olceka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…