2009 Kasm Anneleri

ya oğlumuz oldu abisi ve eşi arayıp tebrik etmediler diyincede oğlum sen abini bırakma bin tane karın olur ama 1 tane abin var diyo ya.

krispi ban demediğini bırakmadııı.
allahım bana yardım ett.
bide ağlayıp eşimi üstüme salmaya kendini mağdur göstermeye çalışıyo.

kızlar bana bi akıl verin...
allaha havale edip eşimin hatrına güleryüzlümü davranayım
yoksa onurumu ezdirmeyip misafirim bile olsa konuşmayamıyım.

kaynanan ne yaptı bilmiyorum ama bosver bende bazen cok sinirleniyorum herseyi solicem diyorum ama su zamana kadar sensin demedim desemde anlamıyo ya hoş
bosver bikac gun kalır gider esinle aranı bozma bari
demekki esin ailesine duskun ne yapsan hosgormicek bosver buyukluk sende kalsın gidecegi gunu dusun bişi soyleme kötü olmak cok kolay sabretmek zor ama eşini seviyosan sabret

ya giitmeye gidecek te. küs gidecek eşimle aramı açıp gidecek.
onu şimdi beceremese büyüyle yapmaya çalışır

yok artıkın yapmıyom tamam mesaj yerıne ulaştı canımmmmmm sempatiksalakcinni

kusura bakmayın. okuyom ama size de cevap yazamıyom. allahım 1 günde bukadar şey yaşatılırmı ya.
ben zaten ona gel demedim hiç.
huzur bozmaya geldiği apaçık.
eşimi çok seviyorum ama anası açar ya böyle bizim aramızı

krispi ban demediğini bırakmadııı.
allahım bana yardım ett.
bide ağlayıp eşimi üstüme salmaya kendini mağdur göstermeye çalışıyo.

bacım senin öle sinirlendiğini görünce onun daha çok hoşuna gidecektir daha çok sinirlendirecektir seni bence ona sinirlendiğini yansıtma umursamaz davran kaale alma bacım a.sa.s
eşinde sorma ne diyo benim hakkımda diye ne derse desin kendine zarar vermiş olursun

CHıCCO LıTE WAY BASTON PUSET -2010
buarada bundan aldım ben gerçekten gzl tavsiye edrim arkdaşlar

aslında gidecek yerim olsa ben oğltm yediğini alıp çekip bi gideyimde ne halt yediğini anlasın
baa gel gıı olumunekankayizsmile
kızlar bana bi akıl verin...
allaha havale edip eşimin hatrına güleryüzlümü davranayım
yoksa onurumu ezdirmeyip misafirim bile olsa konuşmayamıyım.
ay ezdirme tabii
ben olsam hiç konuşmazdım heraldeee
ya oğlumuz oldu abisi ve eşi arayıp tebrik etmediler diyincede oğlum sen abini bırakma bin tane karın olur ama 1 tane abin var diyo ya.
ohaaaaaaaaaaaa gerizekalııı
ne biçim kadınmış beee bi de dışarda mı kahvaltı etmiş sen bebişle uğraşıyon kalkıp hazırlasaymış yaaa yuhhh

yok artıkın yapmıyom tamam mesaj yerıne ulaştı canımmmmmm sempatiksalakcinni

darkseaa senin pompa elektriklimi yaaa ben manuel almıştım şimdi işte onna nasıl sağcaaam bi daa pompa alcam gaabaa
karakıız seninki ne marka elektrikli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…